Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dr. | 29.03.2009 19:30
Ty jsi mi kamarád. Komentáře nečteš, na zprávy neodpovídáš

Ohledně toho včerejška je hodně co zlepšovat, hlavně v přistupování k hráčům, je třeba ještě přitvrdit(z absence tohoto plynuly první tři góly, kvůli tomu i zbytečné) a hlavně napadat všichni, včera ještě pořád bylo vidět, že jak to jeden nedohraje tak, jak má, tak se ostatní honí zbytečně, chyběla mi tam taky střelba, skoro vždy byla klička navíc v momentě, kdy to chtělo zakončit.

Na druhou stranu myslím, že co se týče kombinace a schopnosti hrát atraktivně, tak je na čem stavět.
Rozhodně se na to koukalo daleko líp než na tu cháZku, co naši otčinu reprezentuje, při pohledu na ni jsem raději usnul...

Soupeři nás rozhodně nepřehráli, ale z té jejich efektivity a zkušenosti se při naší dílčí naivitě musíme poučit!!!
Osobní profil střelec | 29.03.2009 14:24
reportáž už je tam od včerejška
Osobní profil Kartáč | 29.03.2009 13:23
no včera nic moc, jak to hodnotíte? a kdo píše reportáž...? Pižlo, co fotky?
Osobní profil Mildinek | 27.03.2009 22:19
koukám na počet přihlášených, Kumbál by měl jít dopředu zřejmě
Osobní profil Mildinek | 27.03.2009 22:17
a co hrát na posledního a dva před ním, a dva utočníky?
Osobní profil Dr. | 27.03.2009 20:31
Podle počtu přihlášených to bude pro lavičku organizačně náročné...

Jedna poznámka k plánům na zítřek od nehrajícího...

V téhle sestavě není o čem přemýšlet, je vás iks, jste mladí, nadupaní (aspoň zčásti ), takže s okamžitým celoplošným pojetím plným napadání a kontaktů bych neváhal ani minutu.

Soupeři podle jejich stránek vypadají zkušeně, s pohybem to asi přehánět nebudou, ale kombinace jim zřejmě bude vlastní...
Osobní profil Kartáč | 27.03.2009 17:39
kapitane, a ja budu hrat v utoku?
Osobní profil Kartáč | 27.03.2009 17:39
hoj, je pravda, ze nam to ouzky a dlouhy hriste moc nesedí. Problémy budou asi s postupnýma útokama, naopak na brejky je to tam jak delany. Stredaci budou muset hrat na velkym prostoru, ale podle me rozhodne to, jak si beci pohlidaj brejky soupere a predevsim, jak se vyporadaj s rozehravkou. Nakopavat presne bude na uzkym hristi tezky (nehlede na divackou neatraktivitu tohoto herniho stylu), stred taky nebude vzdycky volnej a souper bude urcite napadat. Zalezi na jejich kvalite, podle toho bud zahustej jen stred a nebo to vysunou az na nase beky. Tak jako tak budou naši beci muset hodne hrat s micem, dost se zapojovat do utoceni a zbytek tymu musi byt ochotnej se vratit, zastoupit, ale predevsim s nima hrat, tzn. jim ty mice dozadu dat a verit jim.
Osobní profil Pižla | 27.03.2009 16:28
Jelikož je v pondělí poslední ténink v hale a začneme chodit ven, je potřeba se dohodnout na termínu. Zaškrtněte si co za den vám vyhovuje, ať to nějak dohodneme.
Osobní profil Pižla | 27.03.2009 16:23
Anketa ukončena!!! Tak si pěkně pamatujte kdo jste koho tipnul. Všichni až na čtveřici méně gólových mají po 1 hlase a my po 2.
Osobní profil Tomm | 27.03.2009 16:21
Jasně...to je varianta, ale je to specifický, fakt. Blbě se rozehrává. Zásadní je, jestli soupeř bude pasivní, nebo jestli bude hrát aktivně a napadt. Ale pokud budeme hrát ten presing my, tak bychom to mohli mít celou dobu ve svých rukách. Chce to ale v útočný fázi náběhy za obránce od útočníků a náběhy od obránců po lajně, záloha běhá pořád...
Osobní profil Mildinek | 27.03.2009 15:51
právě že ten přesycenej střed by nám měl vyhovovat ne? zahustíme to, odebereme míč a pak okamžitě kolmá přihrávka na útočníky - vycházím z toho, že bychom se měli spíš zaměřovat na defenzivu, to je základ dobrého výsledku
Osobní profil Tomm | 27.03.2009 15:20
Jo a možná ještě jedna věc ke zvážení před zápasem či předzápasovou domluvou. Při přáteláku jsme zjistili, jak je na Pražačce úzký hřiště a jak nám dělá problémy tam nepřesycovat střed.... možná by nebylo od věci nehrát na středa.... bud ho ulidit vždy do jedné či do druhé lajny, nebo zatáhnout dozadu, ať můžou lajny sjíždět obránci. Ale je pravda, že jsme na to zvyklý....tak možná přemýšlejte, jak to vyřešit jinak...
Osobní profil Tomm | 27.03.2009 15:16
VŠEM: Kumbál nás vyzvedne ve Kbelích na zastavce 185 v 8:00. Snad to nedopadne jako posledně. Pokud chcete někdo nabrat jinde, neobracejte se na mě, ale na dědka.

Z toho plyne, že všichni širáx se srazíme na Pražačce ve čtvrt, abychom si stihli před zápasem něco říct.
Osobní profil Tomm | 27.03.2009 15:07
Milda: není co řešit, tys nečetl článek?

Stepa: ajo...to je trapný...
Osobní profil Stepa | 27.03.2009 14:16
tak anketa se nám před zápasem pěkně vyrovnala.
Osobní profil Mildinek | 27.03.2009 14:12
hoši, vůbec sme nějak důkladně nepořešili ty standardky, musíme dát pokec před zápasem
Osobní profil střelec | 27.03.2009 9:34
podle mě toto nebude soupeř,kterému dáme 6 golů
Osobní profil střelec | 26.03.2009 22:52
to štěpa: tak to sem chtěl slyšet.to se mi i hodí.musím tam něco odvést.
Osobní profil Tomm | 26.03.2009 17:47
Štěpo, čím dál tím víc mi připomínáš tvého syna Martina

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz