Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dr. | 06.04.2009 10:46
Tome:
Interpretace má své kouzlo v tom, že cokoliv lze vyložit v podstatě jakkoliv, je-li užita dostatečná míra implicitnosti autorova vyjadřování.
To se týká textu mého, snad i toho tvého...

Pokuds to ale myslel vážně, což by mě velmi mrzelo, neb výklad svého já jako jsoucí podstaty mentality psychotikovi vpravdě nevítám, odkáži tě pouze k pojmu hyperbola a provokace, které jistě znáš a které ti snad můj autorský záměr a styl posledního příspěvku i předchozího komentáře, za nějž jsi mě drbal pod bradičkou, osvětlí.

Podrobně ti zde nic vysvětlovat nebudu, spoléhám na tvůj rozum, který se mi s tím, cos napsal, bylo-li to explicitní, zcela nesrovnává. Pokuds to ale myslel vážně, je to výsledek plynoucí z povrchního rychločtení a touhy někoho školit par excellence.

To je zas mé upřímné vyznání. Tvrdé, ale upřímné.

Když nebudeš souhlasit, rád podiskutuju...
Osobní profil střelec | 06.04.2009 10:04
mě nikdo nenasral,já sem klidnej člověk
Osobní profil Tomm | 05.04.2009 21:35
Dr.: Važ slova nebo ti příště napíšu, ať už si ten "paskvil nedopřáváš" a na zápasy nechodíš... Je vidět, že se v tom pěkně plácáš - arogance prolnutá nesoudností. Koukám, že jsi opět o pár let zpět.... nebo se stále nic nezměnilo? Chtělo by to se vrátit na zem, Vláďo.

Mimochodem, k životu jsi to určitě nepřivedl ty - zrodilo se to dávno před tvým příspěvkem a Ondru jsi naburcoval ke psaní hlavně tím, žes ho nasral.

Je to víc osobní, než jsem chtěl, ale nedá se
Osobní profil střelec | 05.04.2009 21:01
jak to,že jsou treninky v pondělí?to fakt nechápu.
Osobní profil Dr. | 05.04.2009 19:58
Jsem rád, že jsem to tu přivedl k životu, neb takový paskvil jako včera už si nějak nechci dopřát vidět.

Tome: O pokornosti komentáře se hovořit nedá, s takovou vlastností mě nespojuj, neb je všeobecně známo, že jí tedy obdařen nejsem

Ondru Š. z ničeho neviním a ani jsme nic takového nenapsal, jen to na mě včera zapůsobilo tak, že taková krátkodobá řešení nemají smysl, nepřinesou nic nám ani jakékoliv případné nárazové posile, není-li to někdo typu Ládi. V tom kontextu mě napadlo i vše ohledně mladých pušek.

Ondrovi P. se nedivím, že byl naštvaný tím zdůvodněním ohledně Generála, tímto bych se ho tedy výjimečně i zastal. Já ale předpokládám, že to mělo poněkud jinou příčinu a šlo jen o nějaký informační šum, takže to jinak nemá stejně cenu dále komentovat...

Systém je akorát, od podzimu si stopera rád zahraju

Osobní profil střelec | 05.04.2009 15:18
tak mi připravte přestupní lístek.tam budu dávat aspon víc golů a budu za hvězdu
Osobní profil Kartáč | 05.04.2009 15:16
ne, já myslim, že to Ondra pochopil správně. Ani vzestup formy mu nestačí na to, aby hrál víc jak pět minut v zápase. Ale Zlatan prej hledal zkušenýho útočníka do Sněhovky :-D :-D
Osobní profil Tomm | 05.04.2009 13:44
:o) Neboj, Štěpán tě tam určitě pustí častěji než to dělal doteď (je třeba měnit styl a způsob hry i v jejím průběhu - měli byste tedy každý odehrát 30 minut)a navíc na těch útočnických postech (tj. hrot, podhrot)můžete hrát vy všichni a točit se na nich podle aktuální sestavy a formy.
Osobní profil střelec | 05.04.2009 13:42
a je jasný,že sám by nic tomáš nevyřešil,ale kvalitu naší hry by zvětšil
Osobní profil střelec | 05.04.2009 13:40
já mám takovou věcnou:-)
pokud by se hrálo jak si popsal,míra stoper,milda,varan a ty jezdiči,jenda a kartáč podhrotáci,štěpa a já v útoku,tak sem si tak spočítal,že když se štěpa bude šetřit jako v tomto zápase,tak si zahraji 2 minuty.a není to škoda,když mě zrovna potkala ta forma
ps:toto platí pouze,když se všichni zmiňovaní dostaví na zápas
Osobní profil Tomm | 05.04.2009 13:30
Zkrátka to zkusíme postavit na nejlepších z nás a na tom, co nejlíp umíme. Všichni bychom nejraději byli co nejvíc platní a měli role rozdělené rovnoměrně, ale to je kravina.

Jinak berte to jako definitivní - je to (možná poslední ) "rozkaz" kapitána. Slyšeli už to Jerry, Kartáč a Milda a souhlasili s tím, ale stejně se to zrodilo v mé hlavě. Mírovi se Štěpou to doufám sedět bude, ostatním snad taky.

Je mi taky jasný, že v prvním zápase to hned třeba nepůjde, takže to vyzkoušíme ve třech následujících. Když to nepůjde - nechť to zkusí jinak (třeba i s rozestavením 2-1-2)někdo další.

Každopádně změna je nezbytná.
Osobní profil Tomm | 05.04.2009 13:25
Zdůvodnění:
Obrana: Míra je skvělej stoper a je pro to předurčen - využijme toho. Podobně stavěný je Kumbál. Milda už není taková závora jako dřív, táhne ho to dopředu a je tam platný, může proto hrát bránící, jezdící křídlo. Varan - může hrát klíďo víc odzadu a bombama podporovat útoku. Celkově - bude to pružnější při bránění i útočení, máme špatnou bilanci, takže navrhuji mít základní rozestavení se třemi obránci.

Záloha: nedaří se nám ji využít, střed se zruší, mě to táhne dozadu, Kartáče s Jendou dopředu. Já se uklidím k čáře na rozehru, bránění a střelbu z dálky. Kartáč s Jendou na podhrot - to je jejich pozice: tvorba hry, ale s menšími defenzivními úkoly. Jsou góloví, efektivní a současně kreativní.

Útok: U Ondry není co řešit, je to útočník se vším všudy. Štěpa (popravdě hodně kvůli němu a taky Mírovi se mi tohle zrodilo v hlavě). Ať chceme nebo ne, hrajeme hodně na něj, protože je prostě skvělej a poctivej. Rozestavením 3-2 mu vznikne hodně prostoru. bude založením hrot, ale víme, že doběhne při bránění i pro míč až na pozici předstopera - odpracuje toho hodně na velkym prostoru a nebude se tam s nikým dvojit ani nikomu překážet. Využijme tedy jeho potenciálu.
Osobní profil Tomm | 05.04.2009 13:15
Scházíme se v dobrém počtu i kvalitě, systém máme zažitý, dřeme, gólmani chytaj oba skvěle, a přesto jsme ve dvou zápasech dostali 12 gólů. Je čas na změny. Bez vzdávání se navrhuji: jako kapitán se pokusím o ještě jednu změnu - velkou, systémovou - nepodaří-li se, nechť to zkusí někdo jiný, rád budu jeho pravou rukou

Podle mě špatně využíváme toho, co někteří z nás umí a stavíme na špatných hráčích. Současnými hvězdami našeho týmu (výkony i psychickou odolností) jsou: Kartáč, Míra, Štěpán, Ondra P., Milda - na nich je třeba stavět. Nikdo z nich není typický střeďák, proto tuhle pozici obešel a zkusil bych změnit systém - rozestavení, aby právě tito (ale i my osotatní) měli co nejlepší pozici na hřišti, ve které NEJVÍC VYUŽIJÍ SVÉ PŘEDNOSTI. Od příštího zápasu, budeme hrát následovně - rozestavení 3 - 2 (případně 1-2-2 nebo 3-1-1): Míra Havlík na stoperu, společně s ním vzadu, ale s jízdou podél lajn Milda, Varan, já, bude-li třeba tak Kartáč, Kumbál. V útoku, ale pod hrotem Kartáč, případně Jenda. Na hrotu Štěpán, Ondřej. Mladíci mohou hrát na obou útočných pozicích, Jerry klidně bránící jezdící postraní lajnu.
Osobní profil Tomm | 05.04.2009 13:02
Asi opět zaplním pár diskusních oken, ale od toho to tu je, tak se nezlobte.

Ondra: Za prvé hraješ v týhle sezoně moc dobře a všichni tě v obou dvou zápasech chválej, takže se nepodceňuj a jen tak dál. Za druhé - Jendy se zeptej sám, ale v životě člověka nejsou vždy nejdůležitějšími věcmi fotbal či sporty obecně. Za třetí - nemáš pravdu, že Tom by něco vyřešil (sám by nic nesvedl) - kvalitu v týmu máme dostatečnou. A za čtvrté - kluci s rolí náhradníků počítají, ač je to mrzí. Kdyby nemrzelo, bylo by to divný. Jsme rádi, že jsou s námi, trénují s námi, jsou součástí týmu, ať v jakékoliv podobě.

Vláďa: mile jsi mě překvapil komentářem - není útočný, je vcelku pokorný. Jen snad ten Ondra Šimek chudák za nic nemůže, je fotbalový a přizpůsobivý dostatečně - u většiny gólů jsem byl já a on se jen svezl na mých chybách. Za další: na to, jak bídně hrajeme a jaké jsou výsledky, tak jsme oproti dřívějším dobám naprosto v klidu - k sobě, soupeři i rozhodčímu - skoro bych řekl: "Je radost s vámi prohrávat."

VŠEM: prosím přečtěte si následující a zkuste to v hlavách zapracovat. Nebo přijďte v pondělí na trénink, rád vysvětlim.
Osobní profil Kartáč | 05.04.2009 12:22
kerey gay dal v anketě pátek?
Osobní profil Kartáč | 04.04.2009 23:21
umím číst:-) reagoval jsem jen na to, na co jsem reagovat chtěl... Zbytek je jasnej
Osobní profil Dr. | 04.04.2009 22:59
Brý večer, Jene,
causu T. jsme myslím jen okrajově zmínili, o to tu vůbec nešlo. Spíš jsme jen elektronicky rozprávěli o nutnosti zapracování a herní praxe případných posil. Jeden dva zápasy za sezónu jsou z tohoto pohledu opravdu k ničemu...
Cos napsal na závěr, byla tvá nejmoudřejší věta, kterou jsi o fotbale pronesl tak za poslední rok, nápadně souzněla se zakončením pokomentářové polemiky
Osobní profil Kartáč | 04.04.2009 22:57
neee, prostě je asi čas na výraznější změny...
Osobní profil Kartáč | 04.04.2009 22:42
teda, kdybyste si zavolali, udělali byste asi líp, gejové...
Poznámky na okraj:
- causa Tomáš je už stokrát vyřešena, proběhla demokratická volba a dopadlo to, jak to dopadlo. Není třeba dalších komentářů...
- myslím, že za tím, jak se nám nedaří stojí mj. také z velké části prostě nedostatek formy, fazóny, či jak tomu Čapci a Svěcení Bosáci říkají...
- jinak chce to fyzičku, psychičku a trochu štěstí ... to je vše :-D
Osobní profil střelec | 04.04.2009 21:59
sem rád,že sme si to vyjasnili a já jdu v klidu spinkat.zítra se jdu opět trápit na velký fotbal,tak se na to musím aspon pěkně vyspat.čao

Kalendář akcí

« 09 / 2026 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery