Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dr. | 30.03.2009 20:19
Cituj, hnidopichu, těším se...
Osobní profil Kartáč | 30.03.2009 19:38
a kdo si všiml Vláďových hrubic v reportáži?
Osobní profil Mildinek | 30.03.2009 18:17
používám fastum gel , kdysi sem měl Ben Gay, ten byl dobrej, hlavně ten název...
Osobní profil Tomm | 30.03.2009 18:09
Pravda, to za dva dny nemá šanci odeznít... Mazej nohu fefrminckou a alpou, ať to máš porád v teple, Miloušku...
Osobní profil Mildinek | 30.03.2009 18:02
nn, bůhví jestli půjdu na zápas v sobotu
Osobní profil Tomm | 30.03.2009 18:02
jasně vole, já taky Jsem hustej a pravidla jsou jen pro maminčiny mazánky
Jdeš na trénink, Midlo? (To je tvá nová přezdívka - odvozená od kata Midláře)
Osobní profil Mildinek | 30.03.2009 17:55
já všiml, ale na diskusích na pravopis seru
Osobní profil Tomm | 30.03.2009 17:53
malý kurz českého jazyka: Pižla bez Pižly, jako předseda bez předsedy - zkoušel jsem, kdo si toho všimne
Osobní profil Mildinek | 30.03.2009 17:49
no já o tom nemluvil schválně, takovej Varan neni na improvizace moc dělanej, nechtěl sem zmatkovat

ale jen kvůli tomu to nebylo, je to přesně v tom co jste uvedli, celkově se to moc nepovedlo a oni byli dobří
Osobní profil Tomm | 30.03.2009 17:49
Trochu mi tu chybí názor Pižli - za prvé vše sledoval z odstupu a bez emocí a za druhé si jeho pohledu většinou vážím...
Osobní profil Tomm | 30.03.2009 17:48
No já jsem si tenhle tvůj nápad bohužel večer už nepřečetl a ty jsi ráno mluvil už jen o tom, že by Kumbál mohl hrát v útoku. Byl bych býval byl pro... chtěl jsem po zkušenosti ze středečního přáteláku hrát bez středa, i když je to má pozice a navíc oblíbená...
Osobní profil Mildinek | 30.03.2009 17:41
možná bychom na tomto hřišti fakt měli hrát na posledního a dva před nim, jednoho ofenzivnějšího a druhého defenzinvjěšího - beztak sme tak dost často hráli
Osobní profil Tomm | 30.03.2009 17:38
Určitě se nám nedařilo procházet jeden na jednoho, kombinaci nám znemožňoval soupeř i naše zbrklost a kupodivu to, že se útočníci s nejlepšími úmysly nabízeli blíže k naší bráně bylo možná v konečném důsledku ke škodě - zmenšoval se tak prostor a zahušťoval, takže nebyl na kombinaci prostor, a navíc tak nešlo využít předností hřiště - jeho délku a tím pádem možnost rychlého přechodu na větší vzdálenosti. Forma záložníků bohužel taky moc neprospěla, mohli jsme více pomoci individuální výkoností...

Nu nic, není proč se zlobit, nebylo to od nás odfláknutý ani vyloženě špatný... zkrátka musí vše vís sednout.
Osobní profil Tomm | 30.03.2009 17:38
Mně se taky soupeř po všech stánkách líbil, jak jsem psal. To co píše Vláďa je sice pravda, ale jako výtku si to může vzít tým z premier líč, ale ne my - několik málo chyb či nedůsledností se prostě na týhle úrovni stane. Za gol zadarmo beru takovej, kdy to i proserem, nejsme na svým místě, špatně se rozhodnem a průměrnej soupeř toho využije - o tom tady nemůže být řeč, koncentrace byla po 90% času zápasu, což je u nás dostačující.

Milda má pravdu, že nám to v globálu moc nevyšlo - což bylo buď osobní momentální formou nebo taky tim, že nám to zkrátka soupeř nedovolil...

Útočná fáze od nás byla hodně špatná, ale těžko někomu něco vytýkat. Mohli jsme snad jen od základu změnit taktiku, to by šlo. Takhle jsme se trápili. Příště na Pražačce musíme být moudřejší a hrát jinak. Druhou možností je riziko - opravdu důsledně a vytaženě prsovat, v první půli nám to tak šlo a bylo to dobrý...pak jsme od toho trochu upustili.
Osobní profil Kartáč | 30.03.2009 17:17
mmch. soupeř zaslouží pochvalu, nebyli to žádný nazdárci, drželi se taktiky a k chybám je donutil fakt jen občas ten náš presink. Navíc hráli i celkem slušně a férově.
Osobní profil Kartáč | 30.03.2009 17:11
taky mi prislo, ze jsem si se Stepou skoro nedal mic, ani ja jemu, ani on me... pritom bych nerekl, ze si na hristi nerozumime. Jinak me trosku v druhy pulce doslo, taky jsem mel malo micu a nejak jsem se do toho nemohl dostat. Obecne myslim, ze prvni pulka nebyla tak zla ani z my strany, ani co se tyka celyho tymu. Jinak si nemyslim, ze by treti gol byl o nedostatecnym durazu. Vari s Mildou a vracejicim se Simatorem se soustredili na dva hrace, ja si drzel svyho beka, pricemz jejich zaloznik kolem me probehl a nikdo si ho uz nestihl vzit, tak jsem na Varanovu pobidku vyrazil, ale s trimetrovou ztratou, jel jsem s nim pul hriste, ale proste jsem ho nestihl, nedurazny nebyli ani kluci, jen se proste rozhodli pro druhou stranu (v moment prihravky byli u prihravajiciho dva), ale zakoncujici hrac stopro nebyl muj, ja to jen chtel hasit. U druhyho to bylo u durazu, u prvniho ani nahodou. Problem nam delalo fakt hriste, behali jsme jak kokoti a nic z toho, proste jsme tam byli ztraceny jak Luďa, oni hráli zkušeně a relativně staticky, neunavili se tolik a stačilo jim to.
Osobní profil Mildinek | 30.03.2009 14:32
první branka zdarma rozhodně nebyla, byla to smůla, že to Ondra srazil přesně do protipohybu Smoldy a u druhé to dobře trefil, tam měl být větší důraz jak u sklepávajícího protihráče, tak u toho střílejícího, ale "zdarma" to rozhodně nebylo, osobní souboje se sem tam prohrajou, sem tam vyhrajou, bohužel tady sme prohráli smolně dva za sebou

a další věc je ta, že ten zápas mnoha lidem nesedl - já hrál celou první půli s velkou rezervou, noha mě tahala, nemohl sem pořádně zabrat, až to pak šlo uplně doprdele, Šimátor evidentně nebyl ve své kůži, Tomáš si taky nepřinesl tu skvělou formu z přáteláků a Štěpa se prakticky nepotkal s míčem. Vyloženě dobře zahráli v poli jen Ondra s Kumbálem, ostatní rozhodně velké rezervy - se holt nemůžem divit, když sme se ani pořádně nesešli na přáteláky a krom Šimátorů nás nikdo silnej neprověřil
Osobní profil Dr. | 30.03.2009 14:21
Na tom, co oba píšete je sice pravdy trochu jako na každém tom šprochu, jenže kdybychom nedostali první dvě skoro zdarma branky, tak by byl výsledk odlišný, toť fakt.
Navíc kvalitního brankáře, který se tomu jejich zcela vyrovnal, jsme měli i my, tudíž myslím, že v té obraně nebylo opravdu vše OK...
Osobní profil Mildinek | 30.03.2009 14:16
dle mého názoru v této lize a proti kvalitním soupeřům budou vždy a jen rozhodovat vstřelené goly, proto musíme zlepšit koncovku, bohužel nebyl tentokrát Šimátor jistej v zakončení jako v jinejch zápasech a to možná tentokrát rozhodlo + dobrej golman; to ale asi moc nenatrénujem, to je spíš psychická záležitost
Osobní profil Tomm | 29.03.2009 22:12
Já nechci hledat výmluvy ani nevidět naše slabiny, ale soupeř mi zkrátka přišel lepší...nějak jsme na ně neměli, i když jsme makali. Bylo to dost utrápený. Myslim si taky, že kdybychom ten gól na 3:2 dali my, tak to mohlo dopadnout úplně obráceně... Snad se nám na Kbelském hřišti bude hrát lépe...

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz