Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Zitra nejde Varan ani Jenda, ale jde Ondra Simek, takze obranci budou tri, zaloznici dva a utocnici ctyri....idealni stav

není potřeba lézt přes plot, když je tam jeden plot vylomenej

Tak potvrzeno: s Rasťou jsem domluvil, že můžeme v pondělí chodit hrát od 18 hodin na školní hřiště. Klíče mám, takže prosím nikdo nelezte přes plot.
Pižlíku, můžeš to hodit do kalendáře...

jen

I ty jeden divochu... Spíše je to jen bezduchý prosťáček, který se snaží pomáhat bezduchým mátohám, jakými jsou Plašil či Rozehnal. Jan si myslím, že pro dosažení svatořečení si měl vybrat obor spíše z oblasti nadpřirozena a kontaktů s ním

Na to mám jedinou odpověď. Rada je kokot!!!

Neděje??? Neděje??? Mám rozpoutat debatu o včerejší tragédii se Slovenskem?

to je soutěž o největší ksicht nebo co?

tady se zase nic neděje

Vošéfoval si toho Rasťu? S největší pravděpodobností to vypadá na pondělky, že ? Až budeš znát výsledek písni ho sem, ať to můžu hodit do kalendáře. Díky.

Tome? Tome? No tak kurva Tome!!!

útoky se rozbíjeli, stane se... klasická nekotrola při psaní dlouhého textu, kterou ani napodruhé nemušíš objevit.
když to ale vidíš, tak to radši oprav a nedělej tu ze mě vola...pjosím, pjosím, pane pjofesoje

Vláďo, shoda podmětu s přísudkem ti stále nic neříká...?

vidiš, jaxme tolerantní? Volšový nohy ti přece nebudem vyčítat, za to nemůžeš, Pinocchio...

no ale špatná střela

dyt to nebylo blbě vyřešený, když nás pokryli, logicky byla střela nejlepším řešením

ale né jako já při tom přímáku:-)
když oni stáli tak blbě a vy ste byli obsazeni,tak sem to radši zakopl:-) a příští signál přenechávám někomu schopnějšímu

po cestě do čelakovic,když sem vezl štěpu,tak sme nějak kecali a napodlo mě,kdyby sme nacvičili pár přechodů do útoku,kam kdo si má naběhnout a podobně,tak bysme nad soupeři měli trošku navrch.impovizace je sice pěkná věc,ale něco nacvičit by nebylo marné,co myslíte?

mildo toho ondru,kterému to šlo jsi myslel varana nebo někoho jiného.a nejít mi to jako štěpovi,tak by mi to šlo asi 5x líp než to jde mě:-)
FCGri - FCGum 1:5 (0:2)