Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil střelec | 04.04.2009 21:57
jako ted by k nám už stejně tomáš asi ani nešel(trucuje).:-)
já taky nechci posilovat za každou cenu,když se to sejde jako minule,tak nás tam bylo jak psů.to byla pouze reakce na to,co si psal pod reportáž
Osobní profil Dr. | 04.04.2009 21:57
Tohle je debata a ostřejší vyjádření k ní patří, útok vypadá úplně jinak

O tom ohledně únavy Generála (pokuds myslel tedy jeho) já opravdu nic nevím, nemohu komentovat.

Jen dodám, že i jeho jsme brali jako hráče se zájmem o pravidelné starty... Doufám proto, že to platí i dnes.
Osobní profil Dr. | 04.04.2009 21:50
Já nevím, ale trochu mi uniká, proč zas brát někoho do útoku, ten tým jsme si založili pro to, abychom si zahráli my. K čemu nám bude posilování, když si nezahrajem??? To nikam nepovede.

Ohledně mlaďasů: Souhlasím s tím, že jíim to ještě tolik nejde, ale trénují, mají snahu, tak mi přijde, že by i alternování zvládli, třeba i do té obrany, a že na něj mají právo.

Ona i ta zranění mají něco do sebe, už na řadu věcí opravdu koukám jinak než před nimi.
Osobní profil střelec | 04.04.2009 21:37
určitě,ale dnes nepřišel,že byl unaven.co to je za výmluvu.já hraju s pohmožděnou krční páteří apod.
Osobní profil Dr. | 04.04.2009 21:37
Fakt je, že systému, co si třeba Honza představuje, který budeme dodržovat všichni, dosáhneme pouze tehdy, když budem hrát i trénovat společně všichni, ale to je na naší úrovni, i když už není rozhodně špatná, asi utopie...
Osobní profil střelec | 04.04.2009 21:35
jo a ještě jedna věc(asi naštvu naše mladý pušky),ale podle mě to není pouze můj názor.je pěkný,že choděj na zápasy a že nás je díky nim dost na střídání,ale ta kvalita tam není.i když kůča se zlepšil,tak furt na to nemá.prostě mít ještě jednoho kvalitního hráče do útoku,který bude chodit často,tak já tu roli střídajícího do útoku vezmu a rád,protože stějně nehraju tak dobře,jak byste si představovali.
Osobní profil Dr. | 04.04.2009 21:29
To máš pravdu, ale před rokem jsem byl i já proti tomu z toho důvodu, že už se většina dohodla na Generálovi68.

To ale hotový hráč je...
Osobní profil střelec | 04.04.2009 21:25
toto vládo není útok na tebe nebo na někoho z týmu,to sem přidal pouze pár vět do debaty.
Osobní profil Dr. | 04.04.2009 21:24
Ok. přehlédl jsem, omluva směřuje k tobě jako adresátovi, ale dneska to tak minimálně vypadalo, podlehl jsem tedy zřejmě omylu a přisoudil ti něco, cos neudělal či udělat nechtěl, je-li to tak, skutečně se omlouvám...
Osobní profil střelec | 04.04.2009 21:24
sice si to nepsal tak,jak sem se zmínil,ale napsal si toto "Můžeme klidně změnit rozestavení, jak o tom mluvili Tom a další z nás, ale přístup ke hře ne, nejsme schopní hrát vyčkávacím způsobem, CHYBÍ NÁM PRO TO ROZVAHA,KLID I TY ZKUŠENOSTI Z VELKÉHO FOTBALU.",což je něco,co by tomáš do našeho fotbalu přidal.
Osobní profil střelec | 04.04.2009 21:18
takže k tomu minule sem se přiznal,ale toho sis asi nevšiml.a dneska to teda opravdu nic nebylo.za stavu 5:2 sem opravdu neměl chuť se na někom mstít.to bych musel jedině skopat všechny širáky.
Osobní profil Dr. | 04.04.2009 20:37
Takže jsi asi v Blesku náhodou zabrousil do špatné rubriky! Tam se přece prohlížejí ňadra Dominiky M.!!!
Osobní profil Dr. | 04.04.2009 20:36
Honzo, tenhle tým měl vždy kolem 4 až 8 trenérů, to chci vidět, jak tuto situaci vyřešíš...
A sportovní management? Zkuste to bez Toma, Pižli a mě a budete hrát v gumotextilkách, tričkách od Ťamanů, nebudete mít hřiště a nezaplatíte za sezónu. O přátelácích ani nemluvím...

A top management bez vedoucího je neusnášeníschopný, tečka
Osobní profil Dr. | 04.04.2009 20:29
Fajn, podařilo se, trochu jsme to rozbouřil.

Střelče:
k 1. poznámce: Minule ses prsil na konci zápasu tváří v tvář jednomu z Grinderů kvůli tomu, že tě zfauloval a že to rozhodčí nepískl. Nebo si až na to nevzpomínáš???
Nezlob se, ale to, jak jsi dnes na konci zápasu vyrazil za protihráčem raketovou rychlostí a opět (kupodivu ) poté, co na tebe nebylo něco odpískáno, následně ho, ačkoliv byl zády k tobě a míč taky už neměl pod kontrolou, zcela zbytečně fauloval, to tedy prosím nevydávej za napadání, o němž jsme se bavili. Tyhle záchvaty máš od čtrnácti, takže to na tobě poznám, navíc to viděli všici, co byli na střídačce, kteří ti má slova potvrdí, proto doufám, že to byl jede z tvých někdy těžce odhalitelných vtipů...

k 2. poznámce do dám asi toto: o chybějící fotbalovosti jsme nic nepsal, o držení míče, které jsme také přímo nezmínil, jsem psal v souvislosti s tím, že míč nepodržíme (tedy neuklidníme hru), opět jsem nic tedy nenaznačoval o chybějící technice.
O posílání do prdele bych být tebou pomlčel, kluci jen tvůj návrh neodsouhlasili, vzpomeň si radši na své věty o kdysikámoších...
Co se týče stabilních hráčů, to pravdu máš, já taky nečekal, že to pojmeme tak, že budeme mít lidi na výpomoc, kteří s námi nebudou sehraní, to bych radši upřednostnil mlaďochy, kteří by se aspoň mohli vyhrát, ale na druhou stranu jste se na tom jako tým většinově dohodli, takže k tomu nemá už asi smysl nic dodávat.
To už si musíte dohodnout vy, kteří hrajete, já s tebou můžu souhlasit, ale v současné době jsem fakticky jen vyplňovač zápisů, reportér a občasný střídač juniorů.
Myslím spíš, že z toho všeho plyne poučení o tom, že když se něco řeší, tak se k tomu mají vyjádřit všichni a bez emocí. Ono je lehké něco někomu vyčítat, když nemám zájem na pozitivní komunikaci, a kvůli tomu přijde jiné rozhodnutí, než chci. Taky nikdo neřekl, že za změněné situace se nemůžeme rozhodnout jinak.
Osobní profil střelec | 04.04.2009 18:14
a ted dvě věci k reportáži:
1.v minulem utkání to opravdu byla odemě klukovina,ale dnes sem v pozici obránce se pouze snažil odebrat míč protihráči,který byl sice někde na půlce,ale žádná msta v tom opravdu nebyla.a ještě sme si řekli něco o napadání a odebírání míče,a když se o to snažím,tak mě za to budeš něco vytýkat
2.když sem chtěl přivést fotbalistu,který by chodil častěji než láda a šimátor,tak ste mě poslali do prdele.a ted píšeš o tom,že nám chybí fotbalovost a držení míče,což by tomáš splňoval.
ale koukám,že špatné rozhodnutí nejsou pouze u širáků,ale i jinde ve fotbalové sféře běžnou součástí života.viz repre(zvolení p.Rady) apod.
je jasný,že kdyby se dařilo jako na začátku minulé sezony,tak mlčím a nedutám,ale ted se ukázuje,že sem měl pravdu
Osobní profil střelec | 04.04.2009 18:03
honzo,než se zeptáš,kdy bude reportáž,tak už je tam:-)
Osobní profil Kartáč | 04.04.2009 17:36
Odborníci zmiňují podobnost situace v Chelsea FC v období po odchodu José Mourinha...
Osobní profil Kartáč | 04.04.2009 17:35
to nějak serem, kucí...

Z denního tisku: už se sešel top managment klubu a zvažuje změnu na trenérském postu. Personálnímu zemětřesení se nejspíše nevyhne ani sportovní management U.Š.F.C.
Osobní profil Dr. | 04.04.2009 14:25
Jak to tak počítám, tak porážka 10:3 od Gumídků asi taky nebude příjemná...
Osobní profil střelec | 04.04.2009 13:42
ještě že je příště pauza.tp co předvádíme je tragédie

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 07 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery