Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Mildo souhlas, možná jsem to napsal špatně. Nikoho nebude bavit hrát jen s kamarády, když se bude pořád prohrávat, ale myslím že se dá docílit dobrých výsledků i s hráči, kteří mají horší úroveň, když se vysereme na všechno ostatní kolem, rozhodčí, soupeře a vlastně i spoluhráče. Pojdtě se semknou! Kartáč přestane debatit, Ondřej přestane s fotbalovými záchvaty, Milda přestane dělat otrávený ksichty, Míra nebude zakopávat balóny když se mu nepovede přihrávka, Štěpka přestane přesvědčovat rozhodčí zda je to faul, ruka nebo podobně, Tom přestane rejpat do Kartáče, Varan se přestane omlouvat, když udělá chybu, Vláďovi zalepíme taky pusu a začneme jezdit, ale srozumem. Bujujeme přece za sebe na vzájem. Soustřeďme se pouze na svojí hru vše okolo nám může být jedno. Můžu klidně prohrát,ale když mám z toho dobrý pocit, že jsem udělal co šlo je mi jedno, že jsem prohrál. Pokud se takhle semkneme nemůžeme prohrávat.

jo a co se týče docházky na treninky a zlepšování fotbalových dovedností,tak to by se opravdu muselo dělat něco jiného než hraní fotbalu občas bez zápalu a bez běhání(to jsou mé zkušenosti z těch pár treninků,které jsem v posledním roce absolvoval).
když už fotbálky,tak úplně ideální by bylo,aby se scházeli širáci+při malém množství cizáci a sehnat si na pondělky třeba vosy nebo jiný tým,který by chodil pravidelně(ale to je asi nereálné).
PS:a kdyby se hrálo např. o basu,tak by to mělo hodně vysokou úroven:-)

když sem kdysi dávno říkal,"kluci,budem to hrát pro prdel a nebudem se hnát do třetí ligy",tak ste se mi vysmáli.když sem chtěl přivést dobrého hráče,tak ste mě poslali...
takže pižlo vypiš anketu,at je vidět jak kdo to myslí a bude to.podle mě nejlepší varianta tedy je,aby se teda nikdo nový už nebral a hrát to,na co máme a brali i takový dardy jako posledních asi 5 soutěžních zápasů a nehádali se.když se zadaří a bude se nás to držet,tak postoupíme,když ne,tak si zahrajem horší soutěž a tam všem natrhneme zadky:-)

Rád potvrzuji, ale podotýkám, že to mezi mnou a Honzou byla jen prostá výměna názorů, která s ambicemi týmu nemá nic společného.
On jednal v momentálním svatém hněvu, že jsem flákač, prostě zkrat, a mě to donutilo reagovat taky trochu zkratovitě, ale to tak někdy bývá, když jsi seřván pro h...o...
S Pižlou souhlasím, naše názory se v podstatě shodují.
Na druhou stranu to ale vůbec nevylučuje zlepšování, pokud se zlepší ta už milionkrát opakovaná docházka na tréninky a zápasy, bez ní se fakt na téhle úrovni už jen tak zázrakem nikam nehneme...

jaký věčný prohry?
konec minulý sezóny byl utrápenej a ani teď jsme nezačli dobře, ok. Ale za poslední čtyři sezóny jsme neprohráli snad ani desetkrát... tak co je? Pojďte si věřit, bavit se tim fotbalem, fakt je to poklesem formy - jsme trochu rozložený a to nás žádná posila nezachrání, to chce se srovnat nejdřív sami.

Mildo, podle mě se Tom vykašlal na tréninky, protože to je v Širácích samej dixn... :-D

Pižla - já taky rád hraju "s kamarády pro zábavu", ale nejsem si jist, jestli věčné prohry a následná zlá atmosféra v týmu je tou pravou "kamarádskou zábavou"
pokud by to skutečně bylo tak, že to bereme jen jako kamarádfotbálky, tak se nehádáme po každém zápase (Kartáč potvrdí), dokonce tak, že nás okřikujou uplně cizí týmy, abychom je nerušili (Kartáč potvrdí), nebo, což už je naprostej vrchol demence, se nehádáme PŘI PŘÁTELÁCÍCH mezi sebou (Kartáč a V láďa potvrdí)

dle mého se vykašlal na tréninky páč si nějak brutus zlomil nohu, ne? :*)

PS: ještě se vrátím k přijetí Toma, když se hlasovalo byl jsem pro do týmu Toma vzít. Znal jsme ho z pokříku a i z pár tréninků co s námi absolvoval. Ondráši v podstatě za to že Tom nebyl přijat můžeš ty sám, jelikož si chtěl, aby se o jeho příchodu rozhodlo hned a na tréňajsu s námi byl všehovšudy max.5. Nemůžeš očekávat, že pro něj zvednou ruku lidé co ho v podstatě neznají a jeno proto, že umí hrát fotbal. Proč se Tom vykašlal na chození na tréninky? Pokud si vybavuji tak před tím než se provádělo rozhodnutí, tak se na tréninku neobjedvil cca. měsíc (zraněnej nebyl). Podle máho názoru to chtělo čas, pár měsíců s námi bude trénovat a v podstatě se do týmu začlení. Většina lidí co za nás hrají to mají podobné. Tomáš je provní případ o kterém se mělo hlasovat. Podle mého už za nás Tom mohl hrát, kdyby se netalčilo na pilu.

Co se týká nákupu posil, tak jsem proti. Nejsme Sparta, abychom vyhazely půlku týmu a obměnil se kádr. Nebo si upřesněme priority jak to navrhl Milda a vytořte si případně DreamTeam, alespoň budou kluci "mlaďoši" vědět na čem jsou, stejně tak já, protože co si budeme nalhávat bez podpory zkušených na to nemáme. Pokud bych si měl zvolit zda nabrat lidi a na střídání pak mít v jednom zápase třeba 6 lidí a nebo odehrát zápas s jedním na střídání a v útoku bude v základu Jerry s Peťou, tak si zvolím variantu dvě tj. jeden na střídání v základu s mlaďochama.Hanspaluku hraju pro zábavu a s lidma co mám rád.

Názor Carlose Valderamy a nejlepšího hráče na pondělním tréninku: myslím, že to přeháníte a jste zbytečně řešící. Přiznávám, že hra ani v jednom ze sehraných zápasů nebyla dobrá, tedy spíše konečný výsledek než předvedená hra. Je určitě dobré se tím zabývat,ale ne takto vehementně. Jako hlavní příčinu bych viděl: jednak pokles formy, dále mi příjde, že mezi sebou vůbec nekomunikujeme. Chce to víc povzbudit. Štěkání na sebe je sice pryč, to už jsme si odpustili, ale s tím nám odešla i komunikace na hřiši. Jelikož je na hřišti spousta papírových čertíků, raději mlčíme, aby náhodou někdo nezačal bláznit. Dále si myslím, že nám nepomáhá ani Tomovo předsezóní vyhlašování útoku na postup. Řekněme, že to může vytvářet i tlak a když se přestane dařit o to více je to svazující, ale to ať si přebere každý osobně.

Tak mi bylo oficiálně sděleno, že Hradní stráž byla vyloučena, tudíž z naší skupiny bude sestupovat pouze jeden nešťastník.
Jene, nebral bych to jako plašení, prostě jen stresová situace vyvolala trošku názorově vyostřenější reakce, to se někdy stane a závěry z takových diskuzí můžou přinést leccos zajímavého.
Pokud třeba systém, v nějž teď vkládáte své naděje, zabere, tak to můžeme v klidu ještě skončit na bedně...
Mildi: Je pravda, že absence mé argumenty zpochybňují, ale jak už jsme napsal, musí se trénovat a chodit na zápasy bez hloupých výmluv či důvodů absentujících.
To už je ale přece jen na nás všech, abychom měli zájem se zlepšit a tyhle nešvary odstranit. I když si pak přivedeme někoho jako další posilu, bude to jen záplata, ale příčinu potíží to neodstraní.
Tisíc let nejen ty voláš po tom, aby venkovní tréninky byly tréninky (třeba jen v podobě sehrávajících se širáků hrajících proti "zbytku světa", a pilujících tak herní systém, i jen to by podle mě pomohlo), nikoliv fotbálek. Jenže jak toho docílit, když na ně dorazí sedm či osm z nás včetně dvou brankářů, mlaďochů a třeba i mě? Asi nijak. Pokud nebudeme chodit v nějakém reprezentativnějším složení, tak mám obavu, že i s novým systémem, který nám bude třeba i víc vyhovovat, to nebude o moc lepší, respektive pořád bude záležet hlavně na momentální formě a tom, jak se kdo vyspí, než na vyšší míře sehranosti, která se bez každotýdenního sehrávání skoro dostavit nemůže...
Tím vším jsem chtěl jen říct, že tohle už není pětka, šestka, sedmička či osmička, kde nás častokrát dokázal vytáhnout k úspěchu třeba jen povedený výkon jedince.
Ale třeba to vidím moc skepticky a i ten nový systém poběží sám od sebe jak na drátkách...

Kucí, sešlo by se vás sedm v pátek - mohli bychom dát přáteláček, pokud by ste měli zájem zvadnout si drobet sebevědomí.

tebe sme brali do počtu a ne jako posilu:-)

já už za Vás hraji 4. sezónu a tím pádem se nepovažuji za aktuální posílení

lidi, my prohráli dva zápasy v řadě a tady se plaší, jako kdybychom už sestupovali...

ale samozřejmě to není příčina aktuální krize - to, o čem se tu teď bavíme, já se jen bojím, že až nastane i tohle, tak to pro nás bude definitivní KO

právě že ta nedůsledná docházka ale Tvé argumenty trošku podlamuje - nechme to teď být, ale já se připomenu, až opět nastane ona situace a jestli nás to přijde draho, tak už se chlácholit jen tak nenechám

já bych rozpustil širáky a prodal 4. ligu.a za peníze mi koupíte dárek k narozkám:-)