Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

DR.: Já bych šel a snad v tom nebude problém, ale musim se ještě dohodnout s Rasťou. V nejhoršim můžeme zvolit nějakou alternativu - třeba jít běhat do parku :o)

Jeníku: Nepískl jsem, když jsem podle tebe měl, za tos mě sprdl, definice naštvání z mého nicnedělání, tedy lenosti na to podle mě sedí...
Nač se k tomu ale vracet, vše už jsme si vyříkali.

Orientačně se chci zeptat, bude v pondělí večer trénink, či ne?
V kalendáři chybí, tak se jen chci ujistit. Mně by ho bylo rozhodně třeba...

To Pižla: Pokud budu v nějaké funkci, kdy se budu před sezonou vyjadřovat o plánech do budoucna, tak pokud uvidím, že máme kvalitu a dostatek hráčů (jako je tomu ted), tak VŽDYCKY vyhlasím útok na postup. Nevim, o co jiného hrát. O pěkné osmé místo? O udržení? To fakt ne.
Možná i trochu celkově cítím, že je v týmu víc nespokojenosti, než by bylo zdrávo a zadobře. Podporu jako kapitán necítím vůbec žádnou, tak by možná nebylo od věci, kdyby to zkusil někdo jinej. Nejsem Ujfaluši, nevzdávám se, ale musí to mít nějakej smysl - nechci to dělat z důvodu, že to stejně nikdo dělat nechce, nebo že je to jedno. To může bejt za mě v zápisu napsanej někdo jinej, třeba to pomůže... je to na vás. Mám ale pocit, že u nás v týmu se nepříjemný věci neříkaj, protože pak z toho jsou hned hádky...

Já vám nevim, přijde mi, že je to u nás pořád o tom samém. Milda chce moc, jiní zas málo, ale všichni pro to vesměs dělaj hovno. Spousta názorů, spousta osobností, ale že by to buď někdo vzal na sebe nebo že by se někdo podřídil, tak to u nás taky nehrozí. Pižla to hezky shrne, ale sám nic rázného nerozhodne. Všichni vidíme chyby a pár nápadů, jak to vyřešit, ale dotáhnout to, to ne... Myslím, že nejlepší by bylo to nechat, jak to je a prostě si to srovnat. Nejvíc souhlasim s Kumysem, vidim to úplně stejně. Ale to je u nás stejně jedno, pořád se to bude vrace - Milda bude chtít víc, Ondra Tomáše, ostatní míň, Kumbál pivo. Navrhuji, ať ti, co jsou nejvíc nespokojení a chtějí víc změn, tak ať se toho všeho chopěj a začnou organizovat a brát na sebe odpovědnost. Rád je podpořim...

to jsem si mohl myslet, že to tu vyhnije, když bude volnej víkend...

Ondřeji, to ode mně byl ftípek ála jeden můj kdysikámoš Ondra P., kdybys to nechápal... :-D (jo a dej už s tim Tomem pokoj, stalo se a když píšeš, že stejně by k nám už nešel, tak to nemá cenu řešit...)

báj´d´vej Vláďo, z tebe je zase netmág, abych použil výraziva tobě adekvátního...

no, mně se to moc nezdálo, pádž mam pocit, že jsem ti neříkal nic o flákačích, ale že jsem ti vyčítal něco jinýho... Proto jsem se radši zeptal.

Generálovi se omlouvám, ale pro mě už jsi zkátka jen Ikona68, tvé původní jméno už je proti gloriole tvého uměleckého jména zcela nicotné...

Pižlo, ty to podstatné vždycky umíš shrnout tak pěknými slovy. Už jsme se tu o tom všem ikskrát bavili, ale jen ty to podáš tak, aby se všichni zasnili, přestali se v tom hrabat a vytvořili si čirou představu harmonie. Třeba jako Vinnetou, Gánhdí, Ježíš K. (mimochodem to byl kolega od fochu). Prostě tě buď svatost, nobelovka, nebo osvobození jistého lidu od nějaké tyranie minout nemůže

Když si to takhle řekneme mezi sebou ústně, třeba nás to všechno malicherné, co v nás je, opustí...
Ale mně zalepovat pusu? Vždyť já už v podstatě jen píšu.

Jene, pokuds měl na mysli sekvenci citovanou níže, pak zcela určitě: Ohledně nespokojenosti s pískáním seřváváš z našich řad pouze Zlatan (vlastně už z i z exřad) a moji soudcovskou maličkost

Navíc mi v našich řadách jiný nositel tvého jména křestního jaksi chybí...
"Rád potvrzuji, ale podotýkám, že to mezi mnou a Honzou byla jen prostá výměna názorů, která s ambicemi týmu nemá nic společného.
On jednal v momentálním svatém hněvu, že jsem flákač, prostě zkrat, a mě to donutilo reagovat taky trochu zkratovitě, ale to tak někdy bývá, když jsi seřván pro h...o..."

prohráli a jsou v 8.g

Zláťo za sebe říkam ne. V pátek tady nejsem. Ostatní nevím, snad ti odpoví. Jak se vám daří a ve které jste skupině? Ať můžu sledovat vaše výsledky.

jako ty brát kolegy nemusíš,ale zastavit se můžeš.ty si před dvěma lety chyběl,tak seš vítaný.ale maso a tvrdý alkohol sebou.pivo bude:-)

šlo to docela i se záchvatama a v horších sestavách - často jsme vyhrávali a poráželi lepší týmy, než nám teď nakládají, prostě se jen semknem jak říká Pižla, přestanem řešit píčoviny a ono se to časem zlomí. Jen se nesmíme lámat my

jako že kdybychom mermocí chtěli, můžem se teda ukázat u tebe na tvý oslavě s kamarádáma z práce?

Vláďo, to mluvíš o mně?

jo příští sobotu možná nebudu stopro fit.v pátek je u mě krilovačka s pár lidma z práce a nevím jak mě bude bavit pít:-)
a tímto i zvu,pokud chcete někdo dorazit(dejte včas vědět).ale myslím,že si to užijem i u marka na chatě.
tak já bych to udělal jako v repre.pro nedodržování životosprávy a porušení disciplíny bych vyhodil štěpu a kůču s mildou.pro nevhodné chování ve společnosti pižlu(svlíkání ve skanzenu).a ostatní pro časté schůze po hospodách.