Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

a co radši dopo a pak obí?

Tak to pondělí máme schválené, můžeme na hřiště jít. Dal bych to taky dřív, ale ve tři asi ne, to člověku akorát hrozně rozpůlí den. Byl bych spíš tak pro půl pátou.

Já bych na trénink v pondělí třináctého šel. A klidně už od tří nebo od čtyř, užít pohodu a pak bychom si mohli dát pivko na zahrádce. Co vy na to?

a ještě ke všemu dávaj derby

v pondělí je svátek a nikdo tu nebude.ale já bych zrovna šel

já nemyslím vzít ho teď na výpomoc.sem myslel,že se o tom dalo uvažovat před půl rokem

A Pižlu bycjh požádal, aby hodil trénink do kalendáře, když by se realizoval, o čemž dá Tomáš jistě vědět. Děkuji

Tím jsem tě nechtěl urazit, naopak tě tím jistě potěším, protože ty přece přesně něco takového chceš slyšet.

Ohledně nárazových občasných posil bych už tady nic nerozviřoval, myslím, že tahle cesta nikam nevede...

Střelče, jsi vážně psychopat.
Ještě štěstí, že tě to bere vždy jen ve virtuálním prostoru...

já sem svoje názory sděloval,ale nikdo je nevyslyšel

A Střelče, nejlepší obránce se vrátí, už brzy

jo a tak mě ještě napadlo,že když se vybral ondra š. jako výpomoc,tak to klidně mohl tomáš taky klidně být.
ale rozhodlo se jak se rozhodlo a proto jsem pro odvolání vedení a do vedoucí funkce bych zvozil ZLATANA

Tome, ze zkušeností říkám, bez direktivity to na téhle úrovni nejde (politicky řečeno, nechceme autokracii, ale bez autoritativní demokracie se neobejdeme), u nás to vždycky bylo tak, že o ty podstatné věci se starala vždycky užší skupinka lidí, ne ale z toho důvodu, že by jim vše bylo kdesi, ale kvůli tomu, že necítili potřebu o něčem rozhodovat a přijali to, jak nastavili situaci ti, kteří mají chuť a zájem starat se, aby vše vypadalo tak, jak si představují, a aby to pro tým bylo co nejpřínosnější.
Takhle to funguje v každém týmu, neexistuje ideální společenství stejně zažraných. To je utopie.
Až na Kumbála, který se srovná se vším, což je v pohodě, neboť nikdy nenarušuje žádnou stanovenou linii, tu ale zájem je minimálně o sdělování názorů na jisté věci, to znamená, že nám to není lhostejné.
Nejde o to, kdo bude nosit pásku, můžeme to v klidu točit jako Vosy, ale i když se jí vzdáš, tak to nic nezmění na tom, že stejně budeš jeden z těch aktivně řešících a ovlivňujících chod týmu.

já ho taky nechci,jenom sem chtěl naznačit,jaký to bylo rozhodnutí ho nevzít.a podle mě bylo špatný.ale třeba by to nešlo i s ním.

jinak ještě pro upřesnění, momentálně sem nechtěl kauzu Tomáš vůbec řešit, jen sem napsal, že bych jí uplně nezavíral, možná trochu neobratně a pak tomu ta debata taky moc nepomohla - takže ještě jednou, ted to není na pořadu dne, hlavní je vymakat ten systém a čekat na to , jak se osvědčí, to je ted důležité

já tě nikdy nevolil.ani nevím,že volby byli.podle mě si se tam nějak vnutil a jedinou pásku,kterou sme měli,si sebral bratrovi

a to že by tě někdo respektoval,tak o tom taky nevím.když začneš něco vysvětlovat,tak se jdu radši vychcat

Dr.: děkuju, ale hodně jsi to nadsadil. Moje období se chýlí ke konci a bude třeba vypsat nové volby. Někteří mě sice respektují, jiní tolerují. Rozhodovat direktivně nechci a nebudu, ale potřebuju cítit, že když už se pro něco rozhodnem a já to protlačim, tak že za tím stojí všichni a ne, že to vyzní doprázdna. Výsledky odcházejí, voliči se bouří a Edu Poustku dělat nechci. To raději budu řadovým širákem

střelec: Vůbec mi přijde, že jsme jak repre. Jsme zrovna bez vedení, největší hvězda nám chybí (Láďa), nejlepší obránce trucuje a zvažuje konec repre kariéry (Vláďa), všichni besedujou po hospodách, mladý nedostávaj příležitosti...

K Tomášově postřehu:
Funkce kapitána byla u nás zpočátku v podstatě funkcí vedoucího či organizátora všeho, pískáním počínaje, přes vybírání peněz, chození na svaz pro registračky, zařizování koupě drezů či organizace přáteláků.
Ač to třeba nikdo neocení, tak je vždycky v takovém týmu, jako je ten náš, nutné mít někoho, kdo tohle zařídí. Najde si čas a dělá to, co je třeba. U nás se ta představa vtělila do osoby kapitána.
Představa kapitána jako všeobecně respektované osoby, která bude mít hlavní slovo a před níž každý z respektu k ní sklapne kufry a bude dělat, co má, se u nás asi nikdy nerealizuje. Dneska ale podle mě má nejlepší pozici, za celé naše šíré dějiny
Proto bych, Tomáši, být tebou nebyl tak skeptický, oproti mně v dávných časech máš podporu velmi širokou a ani respekt ti neschází.
Když doporučíš nové hráče, odkývou je i kluci, co je vůbec neznají, to by jako důkaz pro příklad mohlo stačit.
Navíc ti s organizací pomůže často Pižla, někdy já či Milda. Já před dávnými věky neměl v podstatě nikoho, kdo by za mě tu nepopulární práci odvedl...
Máš daleko větší šanci než já kdysi, abys nás k tomu dalšímu pozitivnímu zlomu dovedl, ale podle mých zkušeností to bude vždycky všechno hlavně na tobě, tebe si kluci zvolili jako kapitána, protože k tobě mají důvěru. Víš, jací jsou, že většina nerada něco zařizuje a řeší, dali ti důvěru, využij ji.
Já ji neměl a v podstatě jsem se zvolil sám, ne kvůli egu, ale třeba kvůli tomu, že jsem zpočátku jako jediný pořádně znal pravidla a uměl vyplnit zápis... Chtěl jsem sice i někoho vést, ale nebyl zájem, vést chtěli všichni. Navíc jsem dikázal lidi svými požadavky a představami štvát a srát, což taky nebylo ideální...
Dnes už jsme ale jinde, a proto si myslím, že to by ti chuť do dalšího kapitánování mohlo dodat, kluci ti věří.
Když se na něčem dohodneme, tak to s tou důvěrou, co máš, prosazuj, od toho si tě přeci zvolili. Tebe poslechnou a pochopí.
na trénink v pondělí bych taky šel