Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Tomáš a Svoboda

kdo je sakra nescafe a classic?

roskas

Super, takže v pět. Tak jenom prosim at si širáci vezmou rozlišováky nebo bílá trika, ostatní něco jiné barvy než světlé - dík. Potřebujem si na vás zkusit nový systém

najednou jsi asertivní! to jsou mi věci

Faj, rozlousknu to za vás!! Tréňajs bude od 17:00. Takže, zítra v 17:00 na hřišti.

Proč nemůžeš, Mildo?

nevim, to se musime zacit zapisovat

a bude nás dost?

no já se neposeru, když to bude odpo, ale hodilo by se mi to spíš dopo. jinak mezi čtvrtou a pátou ok.

Přijde mi, že ti, co chtějí dopo, to spíš berou, že by to tak bylo lepší, ale mohou i odpo, zatímco ti odpoledňáci zkrátka dopo nemohou, takže bych to dal třeba spíš odpoledne. Čas těžko určit, ale myslim, že kolem té čtvrté, páté by to mohlo být ok.

Já bych upřímně loboval za pátou hodinu, to by se snad i Štěpán stihl vrátit a já bych nemusel z venkovského pobytu spěchat.
Finální dohoda už je ale jen na vás, když to ale bude od tří, tak v tom vedru do hodiny všichni fyzicky odejdete

já bych dal také odpo

Hm tak to já jsem určitě pro odpo. Ještě bych chtěl jít dopo do práce, byl jsem teď nemocnej. A pak odpo šmigrus=pomláska. Vyšlehám varanovi vejce!

Tréňajs tam je, čas si dohodněte. Já můžu dopo. i odpo.

v pondělí by trénink byl dobrej, možná nejvíc by se mi líbila ta Mildova varianta, tj. dopo před obědem.

Štěpo, je tam desetník, když se stačíš vrátit a když ne, tak mám pro Varana pětník za tvůj křížek.
Ivánek

jinak souhlasím s tím,že bychom náš nový systém měli zkoušet už na trénincích proti zbytku neširáků

na pondělní trénink se z chalupy nejspíš nestihnu včas vrátit
a bere někdo přenosnou telku?