Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

koho zajímá, proč nebyl Kumbál dneska na zápase, nechť se podívá do Fotogalerie... Hajzl

Alkohol Tea FC - FCG 0:2 (0:0)

Tak jsem dneska jezdil na rotopedu a dobrý,takže zítra přijde další level.Doufám,že to bude v pohodě.Ty vole v 8:15 jo.Tak to si musím dneska na koncertě dát o 2 zelený méně.

ten kdo pojede se mnou v autě k markovi na chatu,tak ho čeká jedna flaška zelený na cestu.ale beru max. 3 lidi:-)

Něco mě napadlo: vzhledem k tomu, že je potřeba si k novému stylu něco říct a sdělit si i pocity z prvního zkoušení rozestavení 3-1-1 při tréninku, tak prosím všichni přijďte na hřiště nejpozději v 8:15.

Tak to koleno je lepší,takže to v sobotu určitě půjdu zkusit a uvidíme.Snad to zvládne.

Míra: čéče, co blbneš měl si být opora týmu a teď budeš jen topora.
Ostatní: se Smoldou jsme dohodnutý, že kdyby nestíhal tak raději beru věci.

a ty se divíš.občas tu používáte slova,kterým ani nerozumím

koukám, že střelec má konečně rovnocenného partnera do diskuse :-D
Míra: a kurva

to by ses ale musel taky nekdy vratit a trošku vzádu pomoc. nicméně jestli mě chceš zase nechat vyniknout tak se radši nevracej, jěště si spleteš brány a dáš gól mě. Znáš se

no myslím si,že kdybys v bráně usnul,tak to horší než minule být ani nemůže

v sobotu na zápas půjdu rovnou z noční tak doufám že nebudu mít v bráně moc práce čuráci

a jinak Chelsea forever.

Tak mám trochu smutnou zprávu.Dneska ve strahovský jsem byl faulován a ozvalo se mi opět to koleno.V současné době se na to nemohu moc postavit,takže 100% účast na sobotním zápase sdělím ve čtvrtek.Shodou okolností to byl kluk z Alkoholtea.

takže marek se objeví před zápasem a domluvíme tu chatu

Mimochodem přijde i Kumbál s Michalem, Vláďa, Míra Hulín, Honza Švejnoha, možná Lampič, Víťa, Danek, tak nepanikařte, že nás bude málo.

náhodou myslim, že to nuda nebude. Ale pro Sparťany to asi moc zábavný nebude, i když kdo ví, Slávisti jsou labilové, se z Řepky vždycky poserou...

derby přece.sice to bude nuda,ale aspon se můžem od slávistů něco přiučit

proč prosím tě?
ještě že máme nezávislé publicisty, kteří hlídají pravdu.