Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

to ste to zas rozjížděli v hospodě?

Milá kritizující laická veřejnosti,
my publicisté to někdy máme těžké, neb toho máme vícero. Já čekal, že mě Janíčko Nachcípaníčko nahradí, když je ve stavu nemocných, leč ne. Abyste neplakali, já něco odpoledne spíchnu...

nebejt našeho kdysikámoše Střelce, nic se tu neděje... to je ouroveň. Hlavně, že se děje v noci z pondělí na úterý...

ale musíš mít už v pátek připravený věci a né že budu čekat.a nebo ráno kup noviny a čerstvé pečivo a počkám rád

ani ne,ale je to čest vozit takového hráče jako seš ty.cestou tě něčím naseru a ty budeš dávat víc golů.nebo mi rozbiješ hubu

pokud se stavíš tak Ti budu vděčnej. sis všimnul těch mejch keců?

něco na mě kurva leze, měl bych v sobotu přijít, ale nejsem si jist jestli zvládnu udejchat tu novou roli, uvidíme zítra jak na tom budu

jo a asi když si ten živitel rodiny,tak ti nedali ani tu kartu

jak to štěpo vidíš v sobotu,mám se pro tebe zastavit?

to je zvláštní,když se prohrálo,tak napsání kritiky netrvalo snad ani hodinu,ale po povedeném utkání se reportáže nedočkáme

asi jsem to byl fakt já... kdo tipoval Štěpu

paráda už se těším

jo a Štěpko máš u mě flašku zelený, to za tu 500. a vlastně i 501. Ať se přihlásí gej co tě tipnul má u mě bíro!!!

Zlatan: ...už jsem slyšel od Jirky na treninku v pondělí. Je to škoda, chtělo to první body, tak snad to dopadně následující víkend. Hodně štěstí!!!

Ondřej: já tušil, že se ozveš, asi málo sóluješ a moc přihráváš. Nestíhám tě fotit s míčem.

Ahoj,
prohráli jsme i druhý zápas. Pět vteřin před konce když rozhodčí neodpískal dva fauly na nás jsme dostali na 5:6. Ale úroveň naší hry byla již ucházející. Třikrát jsme prohrávali o dva góly a za stavu 5:5 jsme měli šance. Doufám, že si brzy dáme přátelák! (krom toho, že se brzy potkáme v lize...

pižlo,příště žádná snídaně nebude,nejsem ani jedný fotce ze zápasu s medvídkama

viz fotografie

a kde ten článek je?
Brácha, Milda, koukejte se dát do kupy. Jinak Kartáč - super bulvár :o)