Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

kartáči,když si měl zlomený palec,jak se to projevovalo? nějak mě bolí a nechce se mi jít k doktorovi

nad Jadranem. Nestíhal :-D

nad Jizerou? to by stíhal ne?

Štěpa je s rodinou v Benátkách

Ale bacha na Strahově byli dopředu docela rychlí a šikovný.

takže i varan.to je ale zajímavé.dělám si další čárečku

a proč nejde Varan? proč Štěpa?
já osobně bych toho "libera" nechal hrát Kumbála, pokud by náhodou nestačil s dechem, tak by na chvíli mohl zaskočit Tom, jinak bych systém neměnil, navíc si myslim, že z pozice útočníka odbráním víc, než Kumbyš, takže bych ho nechal rovnou vzádu
líbilo by se mi, kdyby na toho podhrota dorazil Shimatro, nebo Láďa Jelínek; Ondra na křídle hraje skvěle a Kartágo z druhé strany bude taky super, mladí kluci jezdiči jsou coby střídající hráči na strany taky ideální, tak bych se toho moc nebál

Děkuji za ta očekávání, snad to dnes spíchnu.
Ohledně pátku bych skeptický nebyl, přijde Homo tschernocisensis jágriensis a bude to ok. Pižlovi to navíc včera střílelo...

Vláďo, opět s netrpělivostí čekám na tvůj report z Medicíny...

Míro, to je v prdeli, máš fakt poslední dobou smůlu. Hlavně, že to není nic vážného a že budeš brzo ok. Tu víkendovou zrzku nahraď zrzkem

Ty vole Mildo, jseš jak Ondřej. Jste fakt bukvice - pořád čekáte, abyste mohli říct: "Jojo, já to řikal - konečně došla na má slova..." Fakt na pěst

Já ten zápas taky nějakym způsobem stihnu, když vidim, že nemůže i Varan. Každopádně intenzivně přemýšlejte, co budeme dělat s pozicí stopera. Kumbál tam sice hrát může, ale určitě stejně nezvládne 60 minut, takže je to potřeba řešit dál. Navíc ani nevíme, jestli dědek přijde. Myslim, že Milda by se měl stáhnout na jeden zápas opět dozádu, protože představa, že v zápase hrajeme na obraných pozicích jen já, Kumbál, Ondřej Pecha a Peťa Kučera je dost děsivá a průchodná

Tak mám špatnou zprávu.Včera z tréninku jsem si přinesl zranění nártu.Musel jsem v noci na pohotovost,protože jsem bolestí nemohl ani spát.Takže to mám zavázany a v nejbližší době musím chcodit o berlích,protože se na to ani nepostavím.Takže mám jak po tomto zápase,tak po příjemně ztráveném prodlouženém víkendu.Ani nevím jestli stihnu ten příští zápas.Uvidím jak se to bude hojit.Tak zatím.

kdo další nemůže příště?

ja budu v poradku, tento tyden hraju, ale pristi jsem pryc.

vy dva buzeranti, to by bylo, abyste se zas neozvali...

jj, taky sem zvědav jak to dopadne...

co to kecáš?
a copak se to zase děje,musíme volat posily

No, já zas jedu v pátek na svatbu do Tábora (Ondro, ještě bys měl zvážit, jestli na ni nechceš pozvat i někoho jiného než jenom mě a Jirku Šindela) a nevim, jestli zápas stihnu, takže doufám, že se Kartáč s Mildou dají do kupy. Tuším, že kromě Míry budou pryč i ostatní, takže se vyjádřete co nejdříve, ať víme, jak hekticky máme začít oslovovat Láďu Jelínka či Ondru Šimka.

Nazdar chlapci.Nevim jestli budu moci v patek na zapas.Mozna tento prodlouzeny vikend nekam pojedu.A to bud ve ctvrtek nebo vubec,takze jeste dam vedet.

Ondro, nejsem sice Jan, však něco podobného jsem taky zažil, a tudíž vím, že při zlomenině prstu je onen nateklý, promodralý a velmi citlivý na dotek...