Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Čus, jak jste dneska hráli stim Relaxem?

Ty vole ja dal dnes jen 7 dvanacti stupnovych pivicek a jednu zelenou na nas gol.Takze budu zitra svezi....

a né že při koukání dáte deset lahvoňů

tak se mrkněte na hokej a pak pěkně do postýlky.zítra nás čeká důležité utkání,tak ať jste všicky svěží

Neupsal jsem se, psal jsem tam tu kartu jim a ještě s jménem jejich hráče, protože neměl číslo.

neskutečná věc,varan je přihlášenej:-)
no kdybych měl minule natrénováno,tak sem se aspon jednou do branky trefil

Střelec je ale vtipálek, na tréninky nechodí a minule vyhořel jako všichni

jo štěpo,asi by sis měl sehnat jiného řidiče.nedej bože se stane nehoda a širáci příjdou o 8 golů z 11

Kambek na travičce si nechám líbit...
Stejně nás ale zas k tomu určitě pozvou i na ten kbelský podnik.

Take se nebranim zpestreni leta...

já taky, je to parádní lokalita

já bych na jeden termín zajel

tak to jde prase na hráče,jedeeeeem

Čus chtěl bych vás pozvat již na druhý ročník turnaje v malém fotbale v Hořanech. Jeden je 25. července a druhej se uskuteční na stejném místě 8.srpna. Oba dva dny jsou sobota. Startovný je tisíc korun na tým( v ceně je balení vod na tým, párek nebo pečený prase pro každého hráče) a na místě se dá přespat i do druhýho dne. Pravidla jsou stejné jako v hanspaulce a hraje se 5+1. Tráva je přírodní. Hrací doba je 2x7 a ve vyřazovacích bojích 2x10. Samozřejmě bude dostatek jídla i pití a ten turnaj se koná v obci Hořany, přikládám vám jsem i mapu
http://www.mapy.cz/#x=134275968@y=135984768@z=13@mm=ZRPfP@sa=s@st=s@ssq=Ho%C5%99any@sss=1@ 134261248_135962624_134303104_135999872
Tak pokuď máte zájem a jeden z těch dvou termínů se vám hodí,tam mi dejte vědět buď na mail sumecek45@seznam.cz nebo na stránky fknotorkros.websnadno.cz,.Díky za odpověďi

ale na to,že je středa odpo,tak moc lidí zapsaných není

se asi kumys upsal

koukám na týdeník, Vláďa dal Smoldovi kartu?

ty jedna nulo,neříkej mi,že těch tvých 100 kilo není žádná zátěž

V pátek na zápas přijdu a tu nohu zkusim.Ale jeste nevim jestli to odehraju cely.Prece jenom ty noze chybi zatez a mam trochu strach.Je to jen neco malo pres taden od toho urazu.Ale kdyz to pujde tak samozrejme rad rozsirim sve statistiky s nulou v zadu.

Prohra 5:6...