Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

dorazím na zápas, ale asi Vám to tolik nepomůže

No ne, nemyslel jsem, že by tam někdko hrál špatně nebo hůř. Spíš to vychází na obranější typy, které zkrátka lajnu moc neojezděj (to koneckonců neudělá pořádně nikdo z nás, kromě Štěpána).

já sem s Varim na kraji velmi spokojenej, zas tolik bych se toho nebál
tu docházku už radši komentovat nebudu

Tomm - přemýšlím docela intenzivně, mám dvě varianty

Na Videosport.cz bylo přidáno nové video:
Titulek: Quo Boston 86 - Úterní hosté Ski FC
Krátký popis: 1. liga
Dlouhý popis: Sestřih utkání Quo Boston 86 - Úterní hosté Ski FC, 11.5. 2009, Běchovice.
Klíčová slova: hanspaulka, hanspaulská, liga, quo, boston, 86, úterní, hosté, ski, fc
Odkaz: http://videosport.tn.nova.cz/521-Quo-boston-86-uterni-hoste-ski-fc

Střelec: ty kundo jedna nevychovaná, jednou si tě podám!!!

Dr.: Není to o házení flinty do žita, ale prostě budou chybět klíčoví hráči, což tým oslabí. Ale kvalit je tam pořád docela dost. Jen nevím, jestli nezměnit systém. Když bude Míra na stoperovi, já na podhrotu a Milda na hrotu, znamená to, že na krajích může hrát Ondřej, Peťa, Varan, Kumbál... z nich je typicky krajovej hráč jen Ondráš...ostatní spíš defensivní typy, tím se omezí možnost našich strategií na betonování, což může být na velkém hřišti proti dobře kombinujícímu soupeři problém...
Mildo a všichni ostatní, přemýšlejte prosím, jak to nejlíp postavit...

Pierre nastoupit může, ale má pochroumaný rameno. Bolelo mě to už v pondělí a hrál jsem, ale je to jistý omezení.

A třeba půjde Kumbal a vše bude ok. Pierre navíc jistě taky dorazí...

Je lepší, když vás bude míň a dobrých a budete se rychle točit. Tentokrát bych se na posily s výjimkou Ládi vykašlal, sehranost je nutná a minule jste pleli pěkně, tak jen nechybovat a ono to určitě půjde.

Střelče, případná poznámka...

Neházejte flintu do žita, za zády budete mít Skálu a když budete bránit bez chyb, tak to půjde. Milda se rozstřílel a Střelec se snad zas probere.
Jene, Ti povím, ty učitelé se teda maj. Samí prázdniny, nemoce, to je život...

Tak brzké uzdravení.

a copak,nějaké problémy.vždyť nás je tolik

Díš praudu, brudře...

Nerad bych nějak sejčkoval, ale Kartáč asi nepůjde, je nemocnej, Štěpán už se odhlásil, jede pryč, Jenda nejspíš také nebude moct. Oslovil jsem už Láďu, ale neozval se... Budeme to mít proti prvnímu těžké...

to byla reakce na toto: Co to má bejt? Pižla jako Štěpánek? Hele, v jaký situaci? Jedna výhra a máme jistý udržení, ne?
Nějak jsem si nevšiml, že jsem o sloupec zpět...
Ale paltí to

Honzíku, tys fakt naivka. V hanspaulce stará pravda praví: Jen deset bodů jistě záchranu spraví. Jinak se klepeš jako chrt, tým mohl by míti smrt...
Pižlo, oklep se, výbuchů už bylo... Bez dvou brankářů umřeme. Nebo budou muset jako náhradníci chytat Ondřejové a to jim přece neuděláš...

já taky, nejsem si sice jistej, že budu moct, ale jestli jo, tak v tomhle termínu.

Pižla: já jsem potvrdil toho 8. 8. - vypadá to dobře.
Co se týče sobotního zápasu, bude to zajímavý - lídr tabulky vypadá nařáchle a na to se těšim! S podobnými soupeři se nám většinou hraje dobře, takže doufám, že se pořádně hecneme.
Mildo, doufám, že už plánuješ nějakou strategii, jak zahrát náš systém proti fotbalovému a kombinačně zdatnému soupeři? Tuhá obrana (3 vzadu a předstoper) s breakovým hrotem vepředu nebo ostrý presing, který bude rozbíjet jejich rozehru (3-4 hráči v presingu) nebo ještě něco jiného? Fakt se těšim, bude to jízda. Doufám, že se nám všem zase podaří předvést výkon na hranici možností, jak to v zápasech s fotbalovějšími týmy umíme!!!

... aby se nezamluvila ta pozvánka od Notorkrosu na letní turnaj, tak jsem to hodil do ankety. Zadejte si jak jste na tom, případně co by vám vyhovovalo.
jj, Štěpán je prostě takovej ojížděč