Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

... a kdybch se měl vrátit k zápasu, tak maximální pochvala všem. Fakt super výkon!!

Ondráš: fotka sice nic moc, ale po předchozí kritice, že tam nikde nejsi, jsem neodolal a fouknul tam tuhle. tu fajifku máš pěkně prohnutou. Terminátore!

Turnaj bych také přihlásil, jelikož v sobotu hrajeme v Běchovicích s Notorkrosem, který turnaj pořádá, zeptejte se na podrobnosti a další informace, případně jej můžete na místě přihlásit. Počítel jsem, že se toho ujmu osobně, ale odjíždím do Hrvatska a tak se dva víkendy neuvidíme. Hodně štěstí!

Vlado: 1. óóó,děkuji 2. k dresům nemám moc co říct, jako brankář tohle neřeším, cena sice fajn, ale nekteří z nás počítají každou kačku, tak si myslím, že to není aktuální, nehledě na černou barvu (v létě to v černém bude taky sauna).

já bych byl klidně pro

ale fuj - zprava je správně!!!

http://www.umbro.cz/fotbalovy-dres-premier.htm
tady najdete mnou inzerovaný drezík na miniobrázku ve spodní řadě třetí zleva

ty vole pižlo,ty si zachytil souboj,kde se mi stalo to zranění(viz. foto 27).sice sem ten zápas dohrál,ale nic moc.docela to zatím bolí.ale mě se střelný zranění hojej týden a smrtelný měsíc,takže nějaké koleno bude do soboty ok

A za včerejší výkon pochvalu všem zúčastněným

Když se přes léto odnaučíme být Jánošíky, tak nás ta trojka nemine.

Ohledně turnaje už bych se přihlásil, jinak to tam bude plné. Víc už se nás asi nevyjádří.
Jediný problém může být v tom, že v tomtéž termínu může být kbelské mistrovství...

Všem!!!
Vzhledem k tomu, že řada z vás brblá, že naše stávající dresy nejsou právě ok pro boje v horkých měsících, nabízím řešení, a to levné. Tím snad padnou jakékoliv protesty...
V jednom obchodě v Modřanech jsem totiž narazil na dvacet černobílých dresů Umbro s krátkým rukávem ve velikostech M (to je pro příklad mně), L, XL - takže by si našel každý a ještě by se dalo něco koupit do rezervy.
Vzhledem k tomu, že po rozlišovácích je už veta, tak by šlo od dobré řešení.
Zdůrazňuju, že nejde o model dvacet let starý, ale o docela aktuální záležitost.
Cena 199 korun. Oproti dresům od dobrých firem (Nike atp.) jde pro srovnání o úsporu ve výši 300 Kč.
Proč ta sleva, na zádech mají všechny drobný namodralý otisk, který ale zanikne pod netištěným či nažehleným číslem. S potiskem by cena za kus podle mě dělala 250 korun, což se zcela vyrovnává ceně těch našich modrých oděvů...
Jedinou nevýhodou by snad bylo, že polyester by neseděl Mildovi, ale snad by to zkousl, když jde o velmi prodyšnou verzi, značně odlišnou, od toho, co máme k dispozici nyní.
Pokusím se sem ve spolupráci s Jenem umísti obrázky, pro vaši lepší představu.
podle mě jde o ideální druhou sadu k té stávající, kteropu bychom mohli využívat na podzim a v zimě.
Budu rád, když se vyjádříte rychle, počítám, že tam vydrží tak týden.

Pižlo, jedním slovem skvostné. Z madurídy by jistě byla nejhůř dvoječka

Jené, to samí tam bylo schválně - narážka na běžné kritiky pedagogického stavu. Ach jo, nikdo mi nerozumí a ty navíc ještě neovládáš schopnost interpretovat má, tak mile implicitní sdělení...

remíza 2:2

Čus, jak jste dneska hráli?

radši bys měl opakovat pravopis, to co vždycky stvoříš tady na stránkách, to je xblití - "samí prázdniny", si asi děláš prdel, ne?

jak by řekla naše mládež: wtf? To je fakt nemálo vyhoustlá zapářka, takovej noob. Neboli omg a lol, lamo. :-D

Nu a protože nevím, zda zítra přijdu - neb když nemůžu hrát, chci se aspoň jednou za život zapsat zlatým písmem do listiny účastníků pochodu Praha-Prčice (v třicetikilometrové variantě z Votic, 70 by mě zabilo...) - tak Vám, mí milí, přeji mnoho zdaru a předávám pomyslné pero do Pižlových reportérských ručiček, či pazour jiného mého publicistického následovníka...

Mildi: Tu docházku bych teď ponechal jen s koulením očí a v létě rozštíp (to už budu moci hrát

šimátři nepříjdou?
lepší odkaz na dresy zde, gejové. Pižlo ty si kup kapky do očí, ty dresy jsou fakt uplně černý... až asi na 95% jejich povrchu, kterej je bílej.
http://www.ukradenysiraci.banda.cz/galerie/1242599011/navrh-na-dres-od-koucovedouciho.../
Vláďo, krátká poznámka ke tvým implicitním sdělením: jestli netušíš nic o signalizaci ironie, tak si zajdi na konzultaci k odborníkovi, třeba k Pavlínce. A jestli o tom něco víš, což bys měl, tak mi tu netvrď, že je to úmyslná chyba. Možná jsem trotl, ale fakt na ní nic vtipnýho nevidim. A jak již bylo naznačeno, určitý druh humoru bez signalizace vlastně nefunguje a je chybou produktora textu, že svůj "vtípek" neumí dobře podat, takovýhle vtipy jsou jako příběhy bez pointy od našeho žabího kamaráda... Sorry za tu explicitnost, ale vytáčíš se tu jak "(jsi) slizkej had (jsi) David Rath... :-) zkus to tak brát, babe" (RAPMASTERS 1993)