Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

já se asi zučastnovat nebudu, tak řeště beze mě

Co takhle dva přáteláky s křídlama ďáblic??? Mají volný termín 6.3. a 13.3. mám dohodnout ještě jedn mač ???? Jinak na toho 20.3. už se můžete směle hlásit. Ten už jsem potvrdil!!!!!! Díky za rychlé info. Potřebují to vědět co nejdříve!!!!

Já teď makám na fyzičce s "Milošem", to je bratr Kartáčova kamaráda "Milana". Jsou to jednovaječná dvojčata. Miloš roste jako z vody. Občas ho podezřívám, že něco bere (nebo žere). To je jedno.

hlavně mákněte na fyzičce, hlavně Milda, ten na to tradičně přes zimu sere...

co nějaký to soustředění?

sezona by měla začít první týden v dubnu, takže na přípravu zbívá cca. měsíc.

zdar, termín mnou dohodnutého přáteláku je 20.3.. Pokud vím, tak Vlado včera dohadoval s Mírou přátelák s Vosama. Tuším, že na 6.3. (pokud se pletu tak mne opravte).

a taky si nepamatuji kdy je ten přátelák přes Pižlu

já sem termín ještě nedohodnul neboť nevím kdy se začíná sezóna

jo a já zajtra nejdu, bo su nascípaný... užitesito

milda: ale trefil to luxusně. A navíc: furt radší MUTD než AC Mailand :-)

Dr. - jestli mě paměť neklame, tak sem nikdy nedal gola stojnou nohou, která nebyla v pohybu a ještě k tomu z nějakých pěti šesti metrů

ok Dr. v pondeli dorazim..

Podolane, copak nechápeš na triumfu čertíků z průmyslového srdce Albionu? Vždyť pánové Rooney a Scholes užívali při skórování tvých zažitých hanspaulských postupů, jen s tím rozdílem, že je provozovali v Miláně...
Míro, termín dohodnem na tréninku, po síti se nikdy nic nevyřešilo...

hlásím dopředu,že toto je možná moje poslední sezona.budu si hledat ženu a musím pomalu myslet na založení rodiny.už mi bude třicet a je pomalu čas

toho Voronina si pamatuju, to byl panečku zmrdík

tak ty terminy sem hodte..At mohu nejak resit..

jo tak to si nepamatuji.no mých 5 žlutých taky nic moc

sezona se blíží... diskuse nám trochu ožívá

já tu nejsem ani jeden víkend tak se také nevyjádřím