Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Mildinek | 15.03.2010 14:15
já určo nemůžu
Osobní profil Tomm | 15.03.2010 13:07
Milda, Pierrre, střelec, Varan: co trénink dneska? Měli bychom se začít scházet, vyříkávat si důležitý věci a sehrávat se...
Osobní profil Tomm | 15.03.2010 13:01
Ale jinak slušný, ten závěr bych fakt moc neřešil - je jasný, že se tohle nesmí stát a taky nestane. Jinak se mi výkony všech, ale opravdu všech, co přišli v globálu líbily... až jsem byl překvapenej. Vychází mi z toho pořád to, co už dlouho víme - když hrajeme ofenzivněji a dostáváme soupeře pod tlak, tak se nám daří a vyhráváme souboje. Když jeden člověk napadání či souboje vynechává, začínají i ostatní hrát staticky a je to zlý... neumíme čekat, hrát jako tým zanďoura a pozičně, proto hurá do útoku...
Osobní profil Tomm | 15.03.2010 12:55
Celkově mi přišlo, že Šimátoři byli dobrý a přesto jsme je výrazně přehrávali. Výrazně tomu napomáhala hra po zemi a kratší přihrávky. Přišlo mi, že to šlo do kopru, když se v útoku zmenšil pohyb (fyzička?) a obránci přestali věřit míčům na kratší vzdálenost a začli to rvát na dálku a navíc nepřesně - to prostě a jednoduše neumíme a ztrácíme tak zpoustu míčů a i pozic: jsme v náběhu dopředu a zkaženou přihrávku zachytí na půlce soupeř. Při bránění nám chyběla důslednost a větší chut hrát dozadu - ještě že vesničani byli uplně bez důrazu...
Osobní profil Tomm | 15.03.2010 12:49
Milda: ty ksichte - čekal jsem, kdo to hodí na mě! Jestli sis všiml, tak jsem celej zápas nedirigoval a nesoustředil se na udílení pokynů (ani o poločase). Snažil jsem se hru vnímat v celku a soustředit se na to, co nám jde, co nejde a co zlepšit.

V závěru to sice chtělo víc houknout, to je pravda, ale i já jsem měl deku a je to o přístupu všech, nejen mě či tebe - Kartáč se kurva taky vymlouval, že seděl na lavičce...
Osobní profil Stepa | 15.03.2010 9:10
Já taky vezmu balón, ale nechlupatý
Osobní profil Mildinek | 14.03.2010 20:14
hlavně nesmí nastat to, že se jen sklopěj hlavy a bude se pořád hrát dokola ta samá mrdka, v tuhle chvíli musí kapitán, případně já, okamžitě udělit jasné pokyny a všichni je musí neprodleně akceptovat
Osobní profil Dr. | 14.03.2010 20:07
O kulhání u sebe nevím nic, zbav se aspoň toho svého
Osobní profil Kartáč | 14.03.2010 19:25
pozdrav do Schladmingu od pajdavýho kolegy. Kulhám jak ty.

Jinak k zápasu. Nějak to taky nechápu, bral bych to jako varování, ukázalo to taky, jak důležitej pro nás Míra na hřišti je a jak to umí potom zamotat po svém odchodu i mimo hřiště :-)
Kromě varování bych to ale jinak pustil z hlavy.
Rozehráli jsme se, čuchli jsme si a uplně špatný to nebylo. Samozřejmě ale do třetí ligy to mělo daleko
Osobní profil Dr. | 14.03.2010 17:40
Bré odpoledne, ohledně míče nemá smysl nikomu volat, školník nehorolezí a z ostatních školních zaměstnanců, jak tuším, taky tuto kratochvíli nikdo neprovozuje... Řeknu to pí. Mamince, neboť to můžou sundat pouze horolezci ve čtvrtek odpo, které o podobnou službičku pro nás nejednou žádala...

Míč Chlupáč vezmu, vemte pumpičku.

Mildo - já myslím, že toto se opravdu v sezóně opakovat nemůže, neb zápas má opravdu jen 60 minut s možností drobného nastavení. Já bych to bral jako výraz díků za to, že k nám venkovská chasa vážila takový lán cesty.
Osobní profil Pižla | 14.03.2010 15:38
Kucí, já si na něco vzpoměl!!! Nemáme mičudu do haly, zůstala opět v lezecké stěně. Prosím osoby, které mají číslo na školníka ať mu cinknou, nebo mi pošlete číslo, pokusím se to zařídit. Hlavně prosím vemte do haly míč.
Osobní profil Pižla | 14.03.2010 15:35
no comment
Osobní profil Mildinek | 14.03.2010 10:12
po základní hrací době, tzn. 2x30 min, byl stav 5:1, během deseti minut, které se hrály navíc, aby se využil veškerý placený čas, sme obdrželi 5 branek a prohráli o gol, fakt něco neuvěřitelného, ještě že se jednalo jen o přátelák

nutno podotknout, že během zápasu sme nevyužili několik tutovek, oni měli dohrávat ve čtyřech atd atd - ale prostě to "vysrání se na to", to bylo něco hrozného, doufám že se to v sezoně opakovat nebude
Osobní profil Dr. | 13.03.2010 20:08
Schladming zdraví Kbely, tak jak jste to vyčutali?
Osobní profil Havlos | 13.03.2010 18:14
Moc se vsem omlouvam za odvezeni klicu....
Osobní profil Pižla | 13.03.2010 14:46
Čus Vlado, až ti dorazí propozice z PSMF. Přepošli mi je prosím, ať to můžu hodit na web a ať mám jistotu, že platba dorazila. Díky.
Osobní profil Pierre | 13.03.2010 10:15
Bohužel nedorazim, jsem nemocnej.
Osobní profil Mildinek | 12.03.2010 10:41
já sem se tedy napsal, ale berte to tak na 70%, 100% účast-neúčast potvrdím zítra kolem poledního, nevim totiž jak se budu vracet
Osobní profil Kartáč | 11.03.2010 21:34
to se napíšeš až poté, co vyloučim ze zápasu heteráky? hybaj se zapsat, buzno!
Osobní profil Kartáč | 11.03.2010 21:27
ne, ty u nás nemaj mýsto!

Kalendář akcí

« 09 / 2026 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery