Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jako to se zejtra ani nesejdem?

ty jo už jsme tak dobrý, že nás tu furt někdo láká na nějakej turnaj :-D

Dobrý den, rád bych Vás pozval na turnaj v malé kopané, který se uskuteční v areálu SK Viktoria Štěrboholy. Více info na webu http://www.turnaje4u.cz
S pozdravem Turnaje4U

tak nepujde asi ani Kartáč, ani Kumbal (ten se rozhodne zejtra podle práce, takže raději s nim nepočítat), Lada J. taky ne, uvidíme co Varan, co Pošťák. Ale i tak je to na pytel. Asi se zeptám Tomáš Svobody, jestli si nechce přijít kopnout, ať máme aspon jednoho člověka na střídání...

Jene - Pong by mohl o prázdninách ožít. Ohledně pana z Černobylu směřuj přátelák, bude-li to možné, prosím na neděli 14.3. (pokud byste se tedy dohodli už na příští víkend), neb do soboty 13.3. jsem v Rakousku(chudák učitel

Uzdravuj se, choroši!

a ten letopočet tě, Vláďo, nezaráží? A co bude s Pongem?

hele, je mi líto, ale já to taky nevidim, jsem zatim docela nemocnej, zejtra zůstávám doma a vzhledem k tomu, že chci v pondělí do práce, tak udělám vše pro to, abych byl zdravej. Budu-li, jdu, zatim to vidim tak ale na 30%.
Jinak Šimátor se ozval, ale ještě to neni potvrzený.

15.3.

ekonomická poznámka - za podzimní sezónu máme uhradit v pondělí 15.3 2300 Kč
podrobný rozpis o předmětech platby zašlu Pižlovi

nazdar chlapci vím,že jsem včera řekl že na sobotní zápas mohu,ale úplně jsem zapomněl na naší rodinnou sešlost.Bohužel má přítomnost je nutná....Vím,že je to chabá omluva,ale je to bohuzel tak.Snad se nebudete zlobit.Kdyby vas bylo malo,tak to nejak zaridim...

Dobrý den,
Rádi bychom vás pozvaly na halový turnaj, který se koná dne 6.3. v hale Slavia Praha . Turnaj s názvem Energy Cup. Veškeré info
Na www.mysteryagency.banda.cz . Těšíme se na vaši účast.
S pozdravem mysteryagency.

pokud bych dorazil, tak i tak by to asi nebylo na útok - no uvidíme

no snad dorazím.a jetli dorazím a bude nás málo,tak si mě nepřejte

Milda: to je humus... říká se suchý teplo, ale mě zabírá sauna

jinak sobotní přátelák se Vosičkama ZAČÍNÁ V 10:00!!!

já mám dost hnusně bloklá záda, mou účast s Vosama vidim tak na 20% maximálně

Mimochodem brácha, zeptal ses ředitelky ZŠ Kbely, zda bychom mohli hrát od dubna ve Kbelích na umělce?

Míra Hulín to potvrdil, 6. 3. je domluvený přátelák s Vosama, takže Křídla nee... Pižlo, dej to prosím do kalendáře. Míra nám to určitě dnes večer potvrdí.
O Štěpovi vím, že maká - a pořádně

Měli bychom se začít scházet a sehrávat, přáteláky jsou k tomu ideální příležitost...

Děkuju Pižlovi za aktivitu, za sebe říkám, že 13. nemůžu, 6. rovněž ne.
Ale je fakt, že sezóna začne už skoro za měsíc, tudíž by se to mělo s těmi přáteláky začít hýbat. Zatím máme jistotu pouze s těmi Křídly.
Míra nám zítra řekne, co příští týden s Vosami, mohli bychom to dát v neděli odpo, abychom se sešli...
Honza slíbil, že se zeptá Šimkovic, Míra se taky nabídl, ale minulé pondělí se ztratil, tudíž je žádám o vyjádření toho, jak se to s možnými soupeři má.
Pokud bychom měli problém se dát dohromady v sobotu ráno, hrajme v neděli vpodvečer, je vidět do šesti, či v týdnu pod světly, ale každopádně bych to vyřešil co nejdřív, neb vidět se kompletně týden před mistrákem nezavání úspěchem...

já jsem pro, nemůže sice přislíbit na všechn účast na stopro dopředu, ale už teď vim, že Vasův běh letos výjimečně nepojedu... :-)
co bude kokoti?