Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Flaxa: nebyla to tvoje chyba, myslim, že to zkurvil Máchal... ale bylo to hodně nepříjemný...
Kartáč: jasně, že do toho jdeme - zavolej ještě Hanoušovi, jestli můžeme hrát na Spartaku (chtěl jsem ti sem přihodit číslo, ale nemám ho...)

rozlosovaná naše skupina, ale jestli jsou zápasy, to nevim

už je rozpis?

A za to, že tam budeme hrát tak málo nemůže to, že bychom ho neměli zamluvené, ale to, že je to už prostě 3. liga a v ní už se termínové shody hledají hůř než níž.

Pižlo, ráno jsem ti to poslal, tak doufám, že to došlo.
Ohledně placení za hřiště pro jaro - myslím, že platit bychom něco museli maximálně za tréninky či přáteláky, za mistráky ale nic. Žádnou dohodu jsem neuzavřeli, pouze s PSMF a tomu zaplatíme. Navíc ve Kbelích na jaře budem hrát tak maximálně 5x.

Vlado pošli mi ty notičky, ať můžu zaplatit sezónu dopředu převodem, abych nemusel na svaz, nebo tam potom někoho nehnal s potvrzením!!!!

Jedna věc nad kterou se možná nikdo nepozastavil, ale při neodehraném přáteláku s Vosama. Haniak tvrdil, že se za hřiště bude platit, prý nové nařízení. Zajímalo by mne zda je vůbec hřiště zabukované na sezonu a zda se bude něco cálovat??? Nevíte někdo bližší info? Vlado, Kartágo, Tome?

já bych mohl,ale ne,že se opět zase projedu a nic nebude

kokoti, vyjadřujte se, kdo můžete

to nemůžou modlení přeložit na jindy?

DrNe, samozřejmě, že jsem věděl o tom, že se ti to nehodí. Právě proto jsem to tak domluvil. Bane, nehodilo se to černošickejm v neděli, tak potřebujou sobotu. A maj to daleko, tak odpo.

Chápu, že muži rodinně ukotvenému to tak už připadat nemusí, ale neděle by fakt byla lepčí.
Když to ale ostatku o dni svátečním vyhovovat nebude, co s tím nadělám, že...
K Vosomatchi - ještěže jsem ráno nepodlehl chuti zahrát si... S napálenými jsem pln soustrasti.

Bestie - ta neděle by nešla? sobota odpo je víkendoničič...

Vosy vyletěly z hnízda, akorat sme zapomněli na jednu maličkost a to zarezervovat hřiště

Friendly: Zápas with da boyz of Tschernoschitz: SOBOTA 15:00 - OK?

asi nepřišly vosy. Odmítly vyletět z hnízda v tom nečase :-)

jak to dopadlo?

Ještě jednou se všem omlouvám za dnešní nepodařený přátelák.

Vlado pošli mi to co nejdřív, ať to můžu zaplatit!!!!

odkaz na rozpis najdeš na 3. (možná že už 4.) str. příspěvků, poslal nám ho notorkrosan, co nás chtěl zpravit o tom, že jsou tu jeho braši opět pro nás. zatím to od května do června vypadá asi na 5 pátků od 18 do 20.00 - Pražačka, Děkanka, Tempo (tedy alespoň myslím). Doma to v náš oblíbený čas vypadá tak na 4, možná 5 mačů.