Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

co takhle nějakej komentář k zápasu...?

a koukám,že už je i pískání.tak se hlásím.stejně je na mně řada

no jestli nás zítra bude málo,tak na to seru.a ani brankáře nemáme.s pižlou počítám do útoku

Jsem zatim odepsanej, uvidíme, jak to bude vypadat, když to bude únosný, dám třeba půlku

hele, co to kecáš, já to platil v chodbě do hospody u "Síně slávy" jsem ti tiskl do dlaně kovový pade. Teda myslim, žes to byl ty. A já asi v sobotu nepůjdu. Ta haxna neni vůbec lepší, stačí mi popoběhnout na bus a celej den to cejtim. Snad zabere ten fet, cos mi dal

Brácha, minule jsem za tebe platil hřiště, v sobotu budeš platit ty za mě - nejsem Onasis, voe...

tak možná půjdu, homeopatika zabrala velmi rychle, uvidim zítra večer

na schovku s klíčema ,ty trubko

Tome, jakou blbou hru? Myslíš fotbal?

To je mi líto, Mildič... Neměli jste s Mírou hrát tu blbou hru...

ty jsi gej zesláblay a všichni to vjeďay

tak díky sobotní anabázi s klíčema a mokrým tričkem pořád na sobě sem opět onemocněl, takže další plánovanej týden přípravy v hajzlu a samo ani na přátelák nedorazim

ty krávo, to se budem teda scházet. Mladý pušky si zahrajou.

Tak přátelé, první zápas v pátek 9.4. od 17.45 ve Štěrboholích - celkově je těch pátků večer 7 + k tomu 2 soboty v 8.45 ve Kbelích, jednou v sobotu v 10 h. na Tempu a jednou ve stejný den ve 13.45 ve Vysočanech...
Vítejte v klubu Pátečníků!
Podrobnosti Pižlovi zašlu dnes, ať se můžete pokochat.

a proto dnes sotva chodíš :-D
vítej v lazaretu

já sotva chodím,takže dnes nejdu.ale včera jsem zapracoval na fyzičce,když sem běžel z počernic domů poté,co se mi nechtělo čekat přes hodinu na bus :-)

a mně se to taky samo líbilo jak sme hráli celej zápas, jen tyhle ztráty koncentrace a vyplašenost, to musíme v sezoně zažehnat
a vůbec příště ty mrdky pošlem do čtyř a budem to mít posychrovaný

Tomm - já to vůbec neházel na tebe, já tim chtěl říct, že už asi pět minut předtim, než sme dostali prvního z těch rychlých golů, sem tam řval na ostatní, co to má znamenat, at se trošku seberou, ale všichni byli ve svym světě : ) já to nechtěl zas tak hrotit, když je to "jen přátelák", proto sem možná nebyl tak důslednej, jinak bych samozřejmě tu taktiku nějak nastavil jinak - jak sem uvedl, bud ty, nebo já, nebo po dohodě
mrdka jak ze sedmé ligy, ani jeden tým se pořádně nesešel, takže nebyl ani nějakej potřebnej náboj
tak nějak sme se s Tomem shodli, že na velké hřiště asi budem muset hrát opět variantu s posledním