Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Mírně znejistěn se ptám: Jakpak je to s avizovaným přátelákem?

joo - od dvou osmnáctiletejch profíků...

profi klip, no. Pěkný :-)

Kdyby se chtěl někdo podívat, jak vypadá třída běžné školy, o níž se starám, když zrovna nečutám, pak má možnost.
Stačí jen kliknout níže.
http://www.youtube.com/watch?v=0yI1dbhEEUw

Jinak pískání 10.4. mají na starosti Míra a Ondřej.

Díky za info. tréninky tedy zatím neřeším. Tome, až budeš vypovídat smlouvu a budou ti dělat fakturu, nezapomeň se zmínit, že máme z minuleho roku zapalceny 2 hodiny navíc (tj. jede trénink), tak ať se nemusí předělávat faktura.

Moje haxna už je lepší, ale zejtra to ještě vypustim. Přes tejden asi půjdu zkusit bruslit (dovolí-li počasí), možná v pátek na volejbal a když bude vše ok, tak v sobotu na přátelák... Užívejte si bukvičky, hřiště zařídim

Přátelák řeším....Hned jak budu vedet dam vedet...

omlouvám se ze zítřejšího tréninku, mám střevní potíže a sotva chodím

já toho 10.4. taky klidně půjdu

Míra, Kartáč: Na přáteláku v sobotu všichni souhlasili s přátelákem, kterej nabízel Míra - s bratrancem. Můžeš to Míro zařídit a hned, jak to bude jasný, dát vědět Kartáčovi? Ten by na sobotní ráno zamluvil hřiště u Tomáše Haniaka. DÍKY KLUCIIII!!!

Pižla, Kartáč: Zatim nejsem ve spojení s říďou, takže cenu nevim, ale vyúčtoval bych to s lidma, který choděj na tréninky - takovejch 15 lidí to bude a mezi nima se to rozdělí. Do Statlic bych šel ještě příští dva tejdny a pak to přesunul do Kbel. Smlouva je psaná do června, vypvim jí ted, ať zaplatíme jenom tenhle měsíc.

Hlasim se na piskani toho 10.4....

dík Pižloj za info k nové sezóně. Jinak se chci zeptat, co bude nebo nebude příští víkend. Bude nějakej přátelák?

ahoj, od začátku dubna by měla bejt umělka ve Kbelích za školou, řídě jsem dal podklady, slíbila, že dá vědět Tomovi, že na něj kontakt má, ale brácha zatim nic neřikal, tak nevim. Ale ani nevim za kolik, řekla, že se na to jukne, připraví smlouvu a ozve se brašulemu.

Dále související otázka, do kdy budeme chodit do Satalic? Případně na jak dlouho máme smlouvu?

Nazdárek, potřeboval bych vědět (zřejmě od Kartága) jak to bude s pláckem za školou. Zda budeme trénovat tam, zda bude smlouva a zda budem platit nějaké korunky??? Rád bych začal vyúčtovávat sezonu a potřebuju vědět jestli tam mám zahronout u hřiště za základku (případně kolik).

A stoprocentně musíme vymyslet taktiku na ty hřiště, kde jsou větší rozměry (Zákostelní, Pražačka-4 zápasy), protože tam nám to tradičně nejde. Ideální rozestavení 3-1-1 (hrát na stopera, zavírat ve třech široký hřiště a naopak podporovat útok po lajnách, kde je hodně prostoru... takže souhlas Milda

Z naší strany hlavně hroznej nedůraz při pozičním bránění a když jsme se vytáhli víc za půlku při napadání, tak jsme to nedotahovali a soupeře nedostávali pod tlak. A taky slabý ovládání míče... ale snaha byla, to jo - ale přesto mrdka...
Míra Havlík dnes večer dá vědět, jak to s přátelákem vypadá. Jeho bratranec to dnes musí domluvit na tréninku.... Pak se uvidí...