Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Stepa | 29.03.2010 13:08
zkusil jsem koho znám a nikdo dnes nemůže
Osobní profil Stepa | 29.03.2010 13:05
tak ten tým nemůže
Osobní profil Nescafé Classic | 29.03.2010 11:17
zdar Beckhamové a Ronaldové, pokud by se šlo už v těch šest, tak se mnou to také vypadá špatně, nejdříve bych to stihl na půl sedmou, ale to taky na 100% nedokážu slíbit
Osobní profil Tomm | 29.03.2010 11:10
Tak to vypadá takto: přijdou Štěpa a Míra Hulín; nepřijdou: Víťa, Švejnoha, Ondřej, Láďa Jelínek, Pošťák, Milda, Jarda a nevědí Varan s Mírou, ale spíš ne. Navíc můj brácha dost možná taky nepůjde, takže to vypadá, že nás v důsledku bude tak těch 9, což asi na venek nestačí. Zkuste prosím zatim svoje známý a kamarády, ať můžeme ven. Tak ve dvě bude uzávěrka... Takže mi piště na mobil nebo to házejte sem...
Osobní profil Stepa | 29.03.2010 10:26
až daj vědět napíšu
Osobní profil Stepa | 29.03.2010 10:26
zkusil jsem ještě na poslední chvíli jeden tým přes saenc na ten dnešek od šesti
Osobní profil Tomm | 29.03.2010 10:26
Tak jsem kecal - vyměkl jsem a obeslal masově asi deset lidí, který by ještě mohli nebo spíš měli přijít na trenál: uvidíme tedy, jestli se ozvou a bude nás dvanáct, zatím půjde Míra Hulín, takže nás bude už 9. Ale asi bude i nějaká úmrtnost - ne každý bude moct už od 18 ven....
Osobní profil Tomm | 29.03.2010 9:46
No, me taky sere, jak si všichni myslej, že přijdeme na první zápas a všechno bude ok... nebude a o to nasranější budou typy jako Milda a Štěpa, ale i já a o to horší to zase bude... Nemáme nic odehráno, nemáme nic sehráno spolu. Na druhou stranu je vidět, že hrát přáteláky chtějí jenom ti samí, co sem píšou a co choděj na tréninky - ostatním jde evidentně jenom o zápasy, takže je třeba to přijmout jako fakt.

Co se týče tréninku venku, tak to možný je, ale je nás napsáno 8 a mě se nechce riskovat, že v tomhle počtu v dešti půjdeme ven na "letiště". Počkám do oběda, nemám čas bohužel psát všem lidem, jestli někdo půjde ještě trénovat - nebude-li nás tam aspon 10 napsaných, tak půjdeme do tělocvičny. Naposledy.
Osobní profil Kartáč | 28.03.2010 22:48
:-) a ty se divíš? Ondro v klidu, víš že tě máme rádi, ale ty prostě jsi písemně mnohem konfliktnější než ústně
Osobní profil střelec | 28.03.2010 22:43
co to kartáči meleš.vždycky když sem se tu do něčeho pustil,tak ste mě stejně poslali do háje.takže sem už radši nic nepíšu.
Osobní profil Kartáč | 28.03.2010 21:28
kdybysme stránky přesunuli na facebook, minimálně Míra, Ondřej a Kůča by tam byli častějc...
Osobní profil Kartáč | 28.03.2010 21:26
ne, že bys neměl víceméně pravdu, ale na hřišti pak rozhodujou jiný věci. Fajn přístup mimo zápas je dobrej, ale to nám na třetí ligu nestačí.
Osobní profil Dr. | 28.03.2010 21:22
Já nepláču, jsem spíš nas... A o mimosezóně mi nemluv, je to takový pořád, jukni se na to, kolik lidí hlasovalo, kdy by chtělo mít oslavu postupu...

Ta herní nepřipravenost vyplývá právě z té všeobjímající pasivity. Spočítej si účast na trénincích a bude ti vše jasné. To mi neříkej, že udělat si pravidelně jednou týdně čas je tak těžký... Chápu, když někdo tu a tam musí do práce či hlídá potomstvo, ale abychom se viděli s některými z nás jednou za měsíc, nebo ani to ne, je fakt na pováženou.

A kéž je prosím zítra tréňajs venku.

A Míru prosím o menší vosí rojík, třeba i béčkové kvality.
Osobní profil Kartáč | 28.03.2010 21:15
a doufám, že to, že máme tolik zápasů venku a v pátek nebude mít takovej vliv na docházku, jinak budem příští rok hrát zas všechno doma...
Osobní profil Kartáč | 28.03.2010 21:13
Štěpa se myslim už všech co zná ptal:-( jinak Vláďo neplakej, mimo sezónu je to vždycky takový... mě trápí spíš ta herní nepřipravenost
Osobní profil Dr. | 28.03.2010 19:47
A jak už jsem sdělil Tomovi, dědovci nemůžou, Zlatan zase zítra večer hraje divadlo, jak mi dnes napsal. Šimátorům už prý běží sezóna, tak mě napadlo, jestli by Štěpa nedal dohromady futsaláky či Milda vesloně, ale to už opravdu neovlivním...
Osobní profil Dr. | 28.03.2010 19:44
Upřímně řečeno, z takhle nadšeně dělné atmosféry před sezónou bych ... Ale tady to už opravdu nemá smysl řešit, tohle je fakt poněkud autistický chat pro přibližně jednu čtvrtinu UŠ.

Stránky bych v klidu zrušil, ať nemá Pižla práci, myslím, že bude stačit chat na hazlbauerojc (aspoň bude mít Honza vyšší návštěvnost...), poněvadž číst tu dokola jen to, jak se tu čtyři pěť ťuňtů o něco snaží a zbytek nemá pořád do něčeho chuť, něco nezvládl, nebo se něčeho nezúčastnil, je fakt zcela mimo smysluplnou zónu. I když to je ještě možná OK, zbytek sem na prahu 21. století neumí napsat, jestli na trénink přijde, či ne.

Jo a na jaře hrajeme třetí ligu...
Osobní profil Kartáč | 28.03.2010 19:10
bojim se, že neseženem ani Zlatana s jeho dreamteamem - můžem zkusit aspoň pozvat na trénink tolik lidí, abychom mohli hrát Širáci proti zbytku...
Osobní profil Tomm | 28.03.2010 12:15
Když to brácha zvládne domluvit za školou..., tak já dohodnu v Satalicích, že tam už večer nepůjdeme, ale nerad bych, abychom byli bez jakýhokoliv fotbalu. Tým na přátelák scháním vlastně pořád (já, Vláďa, Kartáč) - samozřejmě budeme rádi, když někdo přijde s vlastím týmem.
Osobní profil Kartáč | 28.03.2010 7:09
njn, kdyžtak předáš Kumyklukovi v práci, dneska hrajou florbal a po zápase on na florbalový tréninky nechodí. A nevotravuj furt

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz