Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

no já bych i dorazil,ale mám poslední pár čoček a ty si šetřím na zápas.a nové budou až po výplatě.

Nejsem v Prahe, nezvladnu dorazit

TRENINK BUDE! OD 17:30 ZA SKOLOU!!!!

Co ten trénink v pondělí?

Penízéééé, penízéééé !!! Kartágo kdyby si radši napsal jestli je v pondělí trénink nebo ne.

já mám odpo a ještě nevím,jestli mi to kolega prohodí.budu to vědět ve čt

Meine Haxe ist besser, vyzkoušim o víkendu běžky a uvidíme, co na to poví... Tak jsem zapsal, ale 100% jistota to neni.
Pižlo, nevotravuj s prachama!!!

Velectěné širáctvo pak vyzývám k co nejhojnější účasti na tréninku příští týden. V pátek už přeci jen začínáme a vidět se kompletně po dlouhé době až v den mače mi nepřijde jako zrovna optimální...

No neboj, ty malokapitalisto, já vše zacvaknu včas

Ještě připomínám, že příští sobotu pískají Mireček s Ondřejem!! Nezapomeňte. Zároveň, kdo má věci na pískání ať je vezme sebou v pátek na zápas !!!

No co čumíte, na sekeru nedáváme a krize je krize. Trochu jsem přitvrdil ve škole probíráme tržní ekonomiku a tak vás sedřu z kůže.

Vážení čtenaři. Opět se hlásí, hlavní výběrčí daní !!! Nastal čas zúčtovat. V pátek 9.4. si přineste penízky, přesně 250Kč a to každý z vás. Kdo nepřinese nehraje! Raději si vezmu kopačky i rukavice, kdybych musel nastoupit v bráně a současně i v útoku.

Brácha, mohl bys prosím zjistit, jestli můžeme na kbelské školní hřiště na trénink i toto pondělí, když budou Velikonoce?

Tak ti, co se mi ozvali ohledně přáteláku bohužel teprve řeší hřiště... Možná ještě k něčemu dojdeme zítra.

ok,počítám s tím

Díky za aktivitu organizátorů...

Tak borci: Kartáč jde a o Dankovi nevíme, ale nejspíš půjde taky. Dál budeme schánět lidi, aby nás tam i v 6, než přijde třeba Tomáš S., bylo 12. Každopádně i v 10 se dá hrát, takže v nejhoršim si to dáme 5 na 5. Start tedy v 18:00 za školou! Přijďte včas, protože v 19:30 bude tma. Počítám, že Štěpa, Vláďa a Tomáš si to přečtou tady - ostatním dám vědět smskou. Snad to dopadne.

Štěpo, díky. Zase se nemusíme stresovat, kdyžtak si užijeme poslední tělocvičnu a příště už hurá ven!

Šel by i Michal Odvárka, ale třeba Smolda ne... Vypadá to, že to zlomí brácha, kterej by ještě mohl sehnat třeba Danka. S tím by nás bylo 12 a někdo by asi dorazil tak v 18:30 jako Tom. Snad se mi brzo ozve a budeme vědět, jestli hala nebo venek...
Ondro, neblázni - tak si vem brejle a přijd! Dorazí i Jenda, možná Kuba, takže sestava pro tebe jak stvořená...