Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Oběd je z mé strany pasé, ale potvrzuji rozkopanou cestu směr hřiště a dopravní špičku v uvedenou hodinu.

Hele, Širáci, co takhle zítra společnej oběd v centru, ať se naladíme na první zápas? Je mi jasný, že ne každej to má někam do centra blízko, ale pár by se nás sejít mohlo, ne? Napadli mě minimálně Kartáč, Milda, Štěpa, studenti Peťa s Varanem a možná i někdo z tukasů - Pižla, Kumys. Co? Mohli bychom dát nějakou příjemnou zahrádku... Pište sem nebo mi zavolejte na mobil... Viděl bych to tak mezi 12:30 a 14 - mě je to jedno... jsem relativně flexibilní i prostorově (tzn. od Florence až po Palačák)

Pierre: nemyslím to vůbec tak, že bys neměl chodit, ale jen abys byl plně informován, tak určitě půjdou i Kumbál s Mírou, tak ať se nepíšeš jen z důvodu, abys nás nenechal ve štychu. Díky!!!

Bohužel mě pořád bolí noha, sice se to rychle zlepšuje, ale nevím jestli budu moct zítra naplno hrát. Jelikož jde zatim jen osm lidí, tak se píšu, že jdu a zítra dám vědět, jak na tom jsem.

http://mesta.obce.cz/mool-vol/dokumenty2.asp?id_org=80158&id=43182
info u o dopravních omezeních ve Štěrboholech a objížďkách

přesně tak možná i o chvilku dřív

Vzhledem k tomu, že bude pátek, radím vyrazit v 17 h., neb silnice můžou být ucpané a co vím, z jedné strany jsou Štěrboholy rozkopané a zavřené...

já dorazím až tam

Štěpa: koukej dorazit...
To all ze Kbel: v kolik v pátek vyrazíme? Auta beru Michal i Kumbál...

Jeníku, ze sociologického hlediska jsme i my Dankova generace...

jak by řekl Danek a jeho generace: wtf? omg, tvle... bohužel ne rofl.

celou zimu jsem nebyl nemocnej a teď tohle...ale nejspíš dorazím

no a je to tady

jsem nemocnej a možná v pátek nedorazím. ještě dám vědět jak mi bude

já si od fotbalu přes zimu odpočinul a těším se na třetí ligu

Ondro,koukám,že máš optimistickou náladu. hlavu vzhůru

no moc to žereš :-)
a já psal,že už hrát nemusím.vím,že bez treninku na to nemám,takže když příjdu,tak se nikam cpat nebudu a půjdu tam ,jen když mi tomáši řekneš.
jinak si myslím,že tato sezona bude na hovno.ať už jde o dojíždění,docházku nebo samotnou hru

Ondro, jestli nepřijdeš, dostaneš, vole, čočku!

Helou bojz: ČTĚTE V "INFORMACÍCH": Náš společný virtuální "trénink" před sezonou - trocha kritiky, informací a taktiky

Vemte pro sobotní písklata (Míra, Ondřej) proprietky.