Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

na térnink jdu, zda budu hrát, nevím. uvidíme, co koleno povolí...

Ztratil se v mlhovinách pracovních povinností...

dnes na trénink ještě nedorazím, pořád se mi špatně dejchá

no jo, odkádám hulení, začínám chlastat. A co je s Čungem, Dungem, Lungem nebo jak se ten pazdrát jmenoval?

kartáči už nehul.reportáž je tady už od včerejška

4 body uhrajem ve Kbelích, 2 v Běchovicích a další čtyři někde taky posbíráme....a.... a snad to bude stačit

Trénink bude od 18:30.
Zápas bída, soupeř sice šikovnej a zkušenej, ale nepohyblivej. I přes vesměs slaboučkou hru jsme to mohli vyhrát, kdybychom byli trochu sebevědomější, rozehranější a i soustředěnější - zase jsme dělali ty samý školácký chyby, o kterých jsem si myslel, že se nám už nemůžou stát.
Důležitý je, co dál. Nepříjemný jsou dva fakty: nejsme sehraný a nic jsme spolu neodehráli, budem hrát na hřištích různých rozměrů, což nám bude dost škodit.
Na druhou stranu víme, že máme rozhodně na víc. Zbavit se můžem takových zbytečností, jako že nevíme kam kdo má za koho střídat, nebo že hrajeme dvakrát ve čtyřech. Stoprocentě se musíme uklidnit s míčem, jsme jak splašený - bud nakopáváme nebo se vrháme sami do tří obránců. A to jsme vlastně vůbec nebyli pod pressingem!
Myslim ale, že to bude dobrý

bude nějaká reportáž?

Je tedy trénink, či nikoliv? Předpokládám, že ano, ale pro jistotu se ptám...

Pižliku, v kalendáři není nico dalších trénincích, prosím uprav to.

to si neměl psát.ted to budou počítat,jako že jsme nebyli

Odpiskano...vse ok..jedna kontumace souper nedorazil..:-)

přesná slova, měli sme to ve vlastních rukou a nezvládli sme to po všech stránkách

pro ty, co nevědí - 2:3 :-( z naší strany měkká, nezkušená kokoťárna, bez sebedůvěry, zahozenejch pět tutovek

tak se omlouvám,ale nejspíš nedorazím

já oběd bohužel také ne a pořád nevím s tím zápasem?

zdar, já bohužel nemůžu ani před ani po. Nápad fajn, ale no chance... gejové, zejtra se bude jezdit po prdelích, jasný?

Já nemůžu, mám něco domluvenýho na poledne a ještě musim do školy na konzultace.

já oběd asi těžko, dnes sem byl celý den mimo Prahu, takže zejtra mám vyřizování restů, co se zdržet spíš někde po zápase?
ste fakt v tom počasí nastoupili ?