Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Půjdou i Víta s Ládou, tak snad nás bude dost..

Kartáč: co třeba "chinda"?

ty jo, asi dostaneš novou přezdívku, nějak na to teď trpíš. Nějaký návrhy...? :-D

omlouvám se ze zítřejšího tréninku,neboť mě po zápase opět postihly střevní potíže

Teda Mildo kde si to vyhrabal par takovych vymoku se chci zrovna naucit do motaku!!!Dobry...

Kop z rohu se provádí do míče volně a nehybně leţícího uvnitř toho rohového čtvrtkruhu, který je nejblíţe
od místa, kde míč opustil přes brankovou čáru hrací plochu.

Prej to musíte uhrát i bez gólmanů, aby jste odčinily tu bídu z minulého týdne.

Pro internetové maniaky a notorické vyhledavače je to jistě staré, ale já se pobavil u obojího.

golmani zejtra nejsou?

no jo, to tvoje je taky z osmdesátých let :-)

starééé

buď rád, že do restauračního zařízení nedorazil taktéž kbelský poeta, instruktor kundaliní jógy a strážce odkazu Fráni Drtikola Jen P. Íča. To by teprve bylo srovnání!!!

Takže největší frajeři jste vy s Tomem a s Kumbálem a borec je díky hospodě i Víťa, jo? Tak to mi ho teda vyndej

kdo nebyl včera na tréninku, je lázeňská voplatka! Kdo nebyl pak v hospodě, o tom škoda mluvit :-)

Dobrý den, chtěl bych Vás pozvat na 2. ročník mezinárodního turnaje v malé kopané BABYLON CUP 2010.
Turnaj je kapacitně omezen na 90 týmů.
Termín: 3. – 4. července 2010
Místo konání turnaje: Jaroměř (8 travnatých hřišť + 1 hřiště s umělým povrchem)
Startovné: do 18. dubna 2010 - 950 Kč, od 19. dubna 2010 - 1050 Kč
Pro vítěze turnaje je připravena odměna 7500 Kč v hotovosti, pohár, medaile a věcné ceny.
V areálu bude k dispozici vodní fotbálek, občerstvení po celou dobu turnaje i večerní zábava.
Zároveň s turnajem bude probíhat i turnaj přípravek ročníku 2000 a mladší!
Více informací najdete na http://www.babyloncup.cz
Vaše dotazy rádi zodpovíme na emailu: info@babyloncup.cz

Vhodná varianta ptát se 5 min po úvodním výčutu...
Nicméně ano, ze širáctva nás bylo 7 z 10, tak snad až bude sluníčko, třeba se pomocí fotosyntézy rozmnožíme.

takže sem dnes koupil nové čočky a v sobotu už vás konečně uvidím

Jenom upozornuju, že na příští zápas.... tušim, že 1.5. nejdu ani já ani Míra, tak prosím všechny ostatní, kteří budou moct, at k účasti přistoupí odpovědně. Díky!!