Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

brácha, ty se prosím u nás stav pro registračky
nemohl by radši nějakej jinej kbelák? známé své lidi

Michal je mimo Prahu, tak řikal, že když by nemohli ani Jirka ani Pižla, tak že se mu máme ozvat a on přijede. Zařiďte to prosím někdo. A brácha, ty se prosím u nás stav pro registračky, mám je v tom starym batohu - modrofialovym. Je tam i páska, když by Milda chtěl. Good luck a dejte vědět, jak jste hráli.

tak já jí dám v sobotu kartáčovy

šlapka Tomáš... je moje...

Vláďovu mam já, po jaký šlapce ti zbyla v kufru, to já vědět nemůžu...

tak čí to je mikina? tak je to asi marka nebo bobbyho.našel jsem jí v autě po cestě z chaty

a co bude jako s reportáží...?

Láďa je na tom tak, že má v sobotu práci, ale zkusí si přehodit směnu, tak uvidíme. Jinak asi by tradičně kromě kolektivního rozhodnutí měl mít v zápase finální slovo Mildič - co se týče nasazování hráčů a herní taktiky. Bude to těžkej zápas, ale bude tam z nás dostatek kvalitních hráčů, abychom to oddřeli - a navíc nám ty Běchovice seděj... Bude to dobrý...

včera na tréninku jsem se domluvili,že na zápas přijedu

Ondřeji, co kecáš, tu mikinu mam já, jen nevim, jestli je Vláďova. Jo a já jdu - v sobotu.

ten zahozenej dres zabral

chtělo by to dotlačit Láďu Jelínka, nezkusíš to Tome?
Štěpána by to chtělo ale určitě, tenhle zápas bude hodně o fyzičce a Kartáč bude potřebovat záskok na střeďákovi.
moje zranění odeznívá, takže budu určo připravenej, možná si dám dvojitou šichtu a zaskočím za Míru a případně toho Kartáče, Ondra ve předu je jasnej a oběma Petrům by takový typ zápasu mohl vyhovovat.
Nicméně bez Štěpána to bude tak jako tak komplikovaný

já naštěstí jdu,jen sem tam nechtěl být sám :-)
a co vlastně milda?
vláďo,tu tvojí mikinu mám asi já,v sobotu přinesu

Ty krávo, tak ten zápas v Běchovicích vypadá nedobře... silná neúčast. Já s tim bohužel nic neudělám, jedu pryč pracovně... Tak snad se ostatní vzchopěj...

Účast ti sem teď ani později asi nikdo nenapíše, známe se, ale je to tak, že nepůjde Tom a Míra, navíc oproti sobotě dorazí Kumbál, ten to snad dnes řekne, plus jeden ze stabilních brankářů.

potřebuju vědět jak je to se sobotní účastí na zápas s Notorkrosem. v případě malé účasti jsem ochoten přijet na otočku z Liberce

Pižlo, ty vole, na čem jedeš? sis dal lajnu a nevíš, kdy přestat, co?

Pro velký úspěch na páteční discotéce, zasílám instruktážní video, které Kumbal, Boby shlédli snad tisíckrát a podel toho to také dopadlo.
http://www.youtube.com/watch?v=ZJj6d5QSYaE
.... ostatní osazenstvo se do příští akce naučí nějaký trik z asijského disca, které aktualně frčí a je in!!!

... mimochdem Michael Jackson není po smrti, ale opět se prosazuje v Indii http://www.youtube.com/watch?v=x81iip6psks&feature=related

Žádnej stres, scházíme se v cca. v 10-15 lidech.
Smoldovi brnknu...