Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

3x štěpán
1x Láada
1x Kumbitch do vlastní

Sakryš, tak to mě mrzí. Jaká byla tedy sestava?
Kartáč, Stepa, Dr., střelec, Kumys, Mildinek, Pierre, Varan, kumbal, Michal, Láďa ? Střelci branek 2x Štěpka, 1x Láďa a ten čtvrtý ???? S Ondraášem to bylo jak? Šel po druhé žluté nebo doatal rovnou červenku. Potřebujuto upřesnit do statistik. Díky

ale mně se nedařilo ani v jednom zápase.

trenink je, jen to sem Pižla zabudol hodit, tak s nim pocitejte, da to sem az vecer, driv se sem nedostane... Já jdu.

on neni trénink?

Ondřeji, myslím, že kromě Ládi a Štěpy včera na hřišti nebyl nikdo, kdo by vypadal, že má výkonnostně na třetí ligu... Někdo má lepší fyzičku, to jo, ale celkovej výkon... Lidi, potřebujem si trošku srovnat naše ambice a přístup ke hře.

o to je to horší

ta druhá karta ani o nervech nebyla.já byl hlavně dneska v celku v poho.ani u té první sem nebyl podrážděný

Ondra - stačí si jen hlídat nervy a budeš pořád přínosem

Pižla končí jako Hašan,já jako Zidan.Z výkonostních důvodů odmítám hrát 3.ligu.akorád Vám to kazím.Mladé pušky se už na mně po fotbalové stránce dotáhli,po fyzické jsou už dávno přede mnou.

Taky tam budu v těch 9:15

Budu tam v těch 9:15.

Jedu v 9:15 ze Kbel od Liďáku....u zastávky, kdo bude chtít doražte. mám 4 místa, kdo pojede napište mi sem na net

jak tedy zítra Kumbitch a Varlan?

Kbeláci, dohodněte se prosím nějak na odjezdu ze Kbel s Kumbalem, já s Honzou dorazíme ráno přímo do Běchovic a Jerry tuším jede z Čelákovic.
Smolda mi dá vědět dneska co a jak, prý se dohodne s Kumbalem a Michalem...
A nezapomeňme na ty registračky!!!

Hodně štěstí v sobotu!!!

Chtěl bych poděkovavat fanouškům, rodině, spoluhráčum a všem kteří mne za dobu mé fotbalové kariéry podporavali a fandili mi. Neříká se mi to lehce, ale v nejlepším se má skončit. Končím se slazami v očích. Dominik Hašek (alias Petr Železný). http://tydenik.psmf.cz/hl/3/c/ (tohle jsem dlouho nezažil)

Pěkný report zvláště ten konec

Smolda bude po noční, dohodne se ale s Michalem a následně mi dá vědět, jak se dohodli.
střelec: nedělej zagorku! Komu se dařilo? Prostě máme trochu deku, prohry nevoněj nikomu, ale přece se z toho nesesypem. Vždycky jsme sice prioritně hráli na výkon, ale hned za tím jsme preferovali týmový a kamarádský pojetí, takže neblázni. Navíc jsi pořád jedním z našich nejlepších útočníků. Nehledě na to, že jsi jeden ze 4 posledních aktivně hrajících zakládajících členů.