Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Petr (neregistrovaný) | 08.05.2010 21:38
Jak jste hráli, díky za info
Osobní profil střelec | 08.05.2010 16:22
no vidíte,jak jsem pro tým užítečný
Osobní profil Tomm | 08.05.2010 16:01
Jnak koukám, že 22. a 30. 5 je zase pískání. Vím, že je na mě řada, ale dopředu bych se rád odhlásil a poprosil, jestli by nešel někdo jinej. 31. 5. dělám státnice...
Osobní profil Tomm | 08.05.2010 15:59
V 18:00 jdeme na pivo do Delty - kdo má chut, doražte...
Osobní profil Tomm | 08.05.2010 11:08
ve 13:00 u Billy
Osobní profil Stepa | 07.05.2010 21:23
chlapy zítra se těším,že získáme první vítězství ve třetí lize.....hlavně do toho pojdmě s pozitivní náladou a ono to půjde
Osobní profil střelec | 07.05.2010 13:55
jaké nesportovní chování?? sem byl až moc sportovní
Osobní profil Dr. | 07.05.2010 13:09
Tak a odteď už bude boj o udržení připomínat hru na fackovacího panáka - Gambrinusu dle zápisu STDK odečetli deset bodů za nepískání, tudíž má -8 a Gumídci -6.

Ondra dostal 1 mač nepodmíněně.
Osobní profil Tomm | 07.05.2010 12:28
Životní formu mám ještě já - jenže u mě to neni vidět Forma od neformy se u mě moc nelišej - pořád ta samá mrdka. Víš, jak se cejtim já, Ondřeji, když vim, že už neni kam stoupat?
Osobní profil Mildinek | 06.05.2010 21:12
Ondro, tyvole, nebejt té první žluté, tak proti Tobě nemám ani jedno promile sebemenších výhrad tuhle sezonu, nemyslim si, žebys zrovna Ty byl nějak odlišnej, co se týká formy, od 90% týmu (prakticky jen Štěpán vyniká)
Osobní profil Kartáč | 06.05.2010 18:04
Ondro, kruci, copak jsem psal něco v tom duchu? Copak jsem tvrdil něco o tvých ambicích?
Osobní profil střelec | 06.05.2010 15:03
a je vidět,že mně moc dobře neznáš.já už asi od 6.ligy říkám,že nechci nikam postupovat a že si chci chodit zahrát fotbálek bez stresů a bez toho,abych ze sebe MUSEL vypustit duši.a myslím,že i poslední dobou je to dost vidět.ani nechci vědět,co si občas o mně musí myslet milda,když vidí,jak nechodím do soubojů na plno
a to že jsem občas dal gola,to bylo soupeřema,kteří mi to dovolili.a na ty už tady opravdu nenarazíme
Osobní profil Kartáč | 06.05.2010 7:21
Ondřeji, já se po zápase nestresoval. Navíc problémem je fakt ten stres v zápase a to se snažim omezovat, co to jde. To, že musim všechno komentovat, to už jiný nebude. Ale byl jsem klidnej, prostě jsme se jen dohadovali. A mimojiné jsem se jen snažil vysvětlit, že to od tebe nebyly žádný blikance, ale taky shoda náhod a že to bylo od rozhodčího přísný. Pravda, že jsem to taky neříkal optimálně, ale šlo mi jen o to, abychom nenadávali. Jinak Ondřeji, nikdo tě samozřejmě do ničeho nutit nebude, ale pořád jsi dost dobrej hráč na to, abys hrál v základu a neni o čem debatovat, to ti řekne každej.
Osobní profil střelec | 05.05.2010 21:18
ty máš kartáči o stresu co povídat.ještě v klánovicích sem slyšel,jak se s mildou hádáte.já žádné odvolání nechci.chci pykat za vše,co jsem kdy provedl.měli byste mně poslat si odpočinout do brazílie a nebo na hostovačku do nižší soutěže
Osobní profil Dr. | 05.05.2010 20:13
tak Střelec ČK v zápisu má - odhaduji trest 2 zápasy natvrdo, tak se snad do uplynutí trestu, který podle mě lze zpolovičatit vhodným odvoláním, jichž mám plný šuplíček, bude moci dostat do lepší nálady...
Osobní profil Mildinek | 05.05.2010 16:15
aspon sou před námi nové výzvy
Osobní profil Tomm | 04.05.2010 22:50
Tyjo, brašule - to vypadá, jako kdybysme byli domluvený!
Osobní profil Tomm | 04.05.2010 22:50
Scházet se na tréninku by sice bylo fajn, ale nikomu to nejde nakázat a někdo prostě reálně nemůže. Přijde mi, že zásadní je se nesypat, nehádat a nepodlejhat stresu. Nemá cenu se k sobě navzájem chovat nepříjemně kvůli tomu, že se nedaří na hřišti. Opět vyzývám k tomu, k čemu jsem vyzýval už několikrát - pojďme se navzájem víc podporovat a makat, řvát a chtít po druhých to, co v nich neni, umí každej debil.

Měli bychom si reálně říct, na co máme a na co ne. Víme přeci, co je v našich možnostech. Udržet se ve 3. lize stoprocentně můžem. Jenom to chce hrát zase víc týmově a soustředěně. Neřikám, že se má na vše srát a hrát na pohodičku - to u nás moc nejde, ale prostě podporovat ostatní, fandit, chválit, radit a ne vyčítat, střídat a nevyset za každou cenu na placu, neopouštět tým, když je nejhůř... Budu se těšit na sobotu. Popereme se o další body!
Osobní profil Kartáč | 04.05.2010 22:45
a tak starej, ošklivej, smradlavej, tlustej, pomalej a dementní (o pomočování sem asi psát nemam, co?) jako Dědek ještě pořád zdaleka nejsi, tak proč by měl hrát on a ty ne?

Obecně bych chtěl apelovat na všechny, pojďme se vysrat na nějakej stres, že se nedaří, pojďme si to užívat, kruci, vždyť je to jen jednou za tejden.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz