Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

koukali ste na výsledky? docela se to zamotává, jen my jsme pořád na svém :D
nicméně každý je evidentně k poražení a před každým se musíme mít na pozoru

Milí kolegové v širáčí zbroji,
po tom, co jsme si včera v hostinci řekli, jsem se rozhodl udělat jednoduché a z mého úhlu pohledu jediné rozumné řešení.
V zápasech, v nichž půjde o výsledek, po zbytek sezóny zkrátka ponechám místo v sestavě těm, kteří jsou na tom rychlostně lépe než já, a na mače o udržení tedy dorazím maximálně jako divák.
Pokud se zachráníme dřív než v posledním kole a naskytnou-li se tedy zápasy, v nichž už půjde jen o radost z pohybu mezi přáteli a nic už nebude nutno hrotit, budu rád, necháte-li mi něco prostoru, abych se mohl za merunou prohnat nejen v pondělí.

tyvole celej von!!!

Milda:

tady je ta fotka, neřikejte mi, že tam neni ani náznak Kumyse : )
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs464.snc3/25498_1258613103954_1188433762_3064

Jinak v hospodě padlo nejvíc asi toto:
- dohodli jsme se, že máme vesměs všichni stejnej přístup: chceme hrát na doraz, ale ne za cenu řvaní, tlaku či znepříjemňování hry spoluhráčům
- plyne z toho, že chceme všichni trochu ubrat na nárocích na druhé a míň kritizovat a víc chválit (resp. jakkoliv se podporovat a zvyšovat si sebevědomí)
- dohodli jsme pevnější role v týmu a systém střídání (řeknu před zápasem)
- Štěpa s Mildou slíbili, že budou víc střídat a méně to tlačit sami - chceme uspět jako tým (a ani to jinak nejde)
- pořád chceme tvrdou a poctivou hru, ale bez stresu a s obavami, že si nemůžu nic zkusit či dovolit - zkrátka s mezemi obojího
- zásadní je, že nechceme dopadnout jako většina fotbalistů: hádat se, být na sebe i na rozhodčí či soupeře zbytečně nepříjemní, odrazovat třeba Láďu Jelínka dohadama a stresem
- taky chceme trochu posílit pozici Pošťáka a Kumyse, kteří ted mají týmu hodně co nabídnout
- ke hře samotné: zkusit systémově víc prolínat řady, ač víme, jak je to těžký (podpora od obrany a zaskakování od záložníků, poctivé vracení a pomáhání útočníků
- a na závěr: užít si to a nepodělat se ani z proher, ani z výher, ale nechat na hřišti duši...

střelec: je to opravdu jak kdy... Ale já vesměs souhlasim, ale je to těžký - jsme rádi, že s náma ty lidi choděj kopat a nikdo nechce direktivně nikoho do ničeho nutit. A hlavní je, že na to by se na tréninku musela pravidelně scházet početnější skupina širáků. Třeba z obrany nechodí nikdo a aby se pak hráli jiný posty, to už taky moc nemá smysl...

ps: možná kecám nesmysli.jindy třeba potíte krev.takže to neberte zas tak vážně

čau lidi.tak na čem jste se domluvili v hospodě?
já bych měl pouze jednu malinkou připomínku i když se mně asi netýká,protože na treninky moc nechodím.možná to byla včera náhoda nebo to bylo malou účastí,ale trenink byl o ničem.
já bych zavedl,že by třeba 45 minut hrála nejsilnější sestava širáků proti ostatním a pak by se to zas rozházelo.myslím si,že by to něco málo dát mohlo.je jasné,že hodně lidí si příjde pouze kopnout a moc se nesnaží,ale pak je to celken o ničem.aspon by se mělo hrát,že ten tým co prohraje,platí pivka

vemte mi prosím v pátek věci na pískání. díky

no já sice na trenink jdu,ale v 19.23 mi jede bus a jdu se trápit s lotyšema k jedný slečně

A ještě mě napadá, že dneska po tréninku bych klidně místo čučení na trápení s Lotyšskem zašel na jedno a vyřešil to - ale mělo by to asi smysl jen pokud by přijel i Mildič - protože my "tréninkoví" se vídáme na pivě poměrně pravidelně...

Já v pátek jdu - asi to bude kotel, Resident vypadá špičkově, ale užijeme si to. Největší zagorka je Ondřej, opustil potápějící bárku a teď hlásá, že "ještě" nepřijde...

Jéé, tady se děje věcí, jenom koukám. V prvé řadě myslim, že je opravdu velmi nešťastné to řešit tady - na netu... Polovina věcí obvykle vyzní dost jinak a není možnost reagovat. Přijde mi ale, že tentokrát je docela jasné, o co jde a co je potřeba vyřešit.
Nechci si hrát na mírutvůrce, ale přijde mi, že pravda je někde mezi a na všem trochu je. Na "problémových" zápasech jsem nebyl, ale přesto si umím představit, o co jde - přeci jen jsem jediný z týmu, kdo má přímé a relativně dlouhodobě vazby na každého z širáků. A navíc jsme pořád u toho samého. Zásadní mi přijde toto:
1) Prohrává se a nedaří, tak je krize, ale my se z toho nesmíme posrat natož pohádat nebo někomu něco znechutit.
2) Dlouhodobě řešíme profesionalitu a pohodovost - nedaří se nám to urovnat na rovině, na které jsme se všichni shodli. Souhlsím s tím, co říká Milda ve svém příspěvku - naprosto. Ale taky s tím, co naznačují Vláďa a Kumys a trochu Kartáč - Štěpa nás určitě převyšuje fyzičkou, často i herně, ale přesto by měl občas střídat - pro změnu hry a k nabrání hlavně duševních sil. Milda je srdcař a bojovník - takovej Albi

3) Na diskusi u piva je i pozice Vládi: hodně chce hrát a vůbec ho nezajímá, co si o tom myslí druzí. Je to těžký a složitý. Já se už vyjádřil, ostatní jen při emocích, Vláďa si o tom myslí své a nemá to mezi námi jednoduché, to je pravda. Ale také svou pozici neřeší transparentně - je třeba to rozhodnout dopředu a ne licitovat před či při každém zápase.
Tyhle tři věci nás v poslední době trochu srážej... kazej klima. Zkusíme je pořešita a uvidíme, jak nám to půjde. Snad se vše uklidní a i vztahy se zlepší. Já jako kapitán pro to udělám cokoliv na hřišti i mimo, ale musí si najít čas i ostatní.

Už to vlezlo....

protože jsem v práci

Střelec - proč nejdeš? dyt hrajem proti nejlepším

Tak za sebe najdi náhradu!!! V počtu minimálně dvou lídí!!!

já zvažuju, že taky nepudu, něco na mě leze...
Mildo, tahle fotka je krásná a vždycky se u ní směju. Teď se budu smát dvojnásob, páč tam z Kumyse nevidim lautr nic! :-D