Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kartáč | 18.05.2010 22:19
Mildo, tahle fotka je krásná a vždycky se u ní směju. Teď se budu smát dvojnásob, páč tam z Kumyse nevidim lautr nic! :-D
Osobní profil Mildinek | 18.05.2010 18:05
koukali ste na výsledky? docela se to zamotává, jen my jsme pořád na svém :D

nicméně každý je evidentně k poražení a před každým se musíme mít na pozoru
Osobní profil Dr. | 18.05.2010 15:59
Milí kolegové v širáčí zbroji,
po tom, co jsme si včera v hostinci řekli, jsem se rozhodl udělat jednoduché a z mého úhlu pohledu jediné rozumné řešení.

V zápasech, v nichž půjde o výsledek, po zbytek sezóny zkrátka ponechám místo v sestavě těm, kteří jsou na tom rychlostně lépe než já, a na mače o udržení tedy dorazím maximálně jako divák.

Pokud se zachráníme dřív než v posledním kole a naskytnou-li se tedy zápasy, v nichž už půjde jen o radost z pohybu mezi přáteli a nic už nebude nutno hrotit, budu rád, necháte-li mi něco prostoru, abych se mohl za merunou prohnat nejen v pondělí.
Osobní profil Mildinek | 18.05.2010 14:35
tyvole celej von!!!
Osobní profil Tomm | 18.05.2010 14:18
Milda: Promin, já fakt neprovokuju, ale ne... ani náznak!!! Navíc jsem myslel, že mluvíš o jiné fotce... Tak to je hlína - ty už prosim tě žádný fotky s nikym nesrovnávej!!!
Osobní profil Mildinek | 18.05.2010 14:05
tady je ta fotka, neřikejte mi, že tam neni ani náznak Kumyse : )

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs464.snc3/25498_1258613103954_1188433762_3064
Osobní profil Tomm | 18.05.2010 11:09
Jinak v hospodě padlo nejvíc asi toto:

- dohodli jsme se, že máme vesměs všichni stejnej přístup: chceme hrát na doraz, ale ne za cenu řvaní, tlaku či znepříjemňování hry spoluhráčům
- plyne z toho, že chceme všichni trochu ubrat na nárocích na druhé a míň kritizovat a víc chválit (resp. jakkoliv se podporovat a zvyšovat si sebevědomí)
- dohodli jsme pevnější role v týmu a systém střídání (řeknu před zápasem)
- Štěpa s Mildou slíbili, že budou víc střídat a méně to tlačit sami - chceme uspět jako tým (a ani to jinak nejde)
- pořád chceme tvrdou a poctivou hru, ale bez stresu a s obavami, že si nemůžu nic zkusit či dovolit - zkrátka s mezemi obojího
- zásadní je, že nechceme dopadnout jako většina fotbalistů: hádat se, být na sebe i na rozhodčí či soupeře zbytečně nepříjemní, odrazovat třeba Láďu Jelínka dohadama a stresem
- taky chceme trochu posílit pozici Pošťáka a Kumyse, kteří ted mají týmu hodně co nabídnout
- ke hře samotné: zkusit systémově víc prolínat řady, ač víme, jak je to těžký (podpora od obrany a zaskakování od záložníků, poctivé vracení a pomáhání útočníků
- a na závěr: užít si to a nepodělat se ani z proher, ani z výher, ale nechat na hřišti duši...
Osobní profil Tomm | 18.05.2010 10:58
střelec: je to opravdu jak kdy... Ale já vesměs souhlasim, ale je to těžký - jsme rádi, že s náma ty lidi choděj kopat a nikdo nechce direktivně nikoho do ničeho nutit. A hlavní je, že na to by se na tréninku musela pravidelně scházet početnější skupina širáků. Třeba z obrany nechodí nikdo a aby se pak hráli jiný posty, to už taky moc nemá smysl...
Osobní profil střelec | 18.05.2010 10:52
ps: možná kecám nesmysli.jindy třeba potíte krev.takže to neberte zas tak vážně
Osobní profil střelec | 18.05.2010 10:51
čau lidi.tak na čem jste se domluvili v hospodě?
já bych měl pouze jednu malinkou připomínku i když se mně asi netýká,protože na treninky moc nechodím.možná to byla včera náhoda nebo to bylo malou účastí,ale trenink byl o ničem.
já bych zavedl,že by třeba 45 minut hrála nejsilnější sestava širáků proti ostatním a pak by se to zas rozházelo.myslím si,že by to něco málo dát mohlo.je jasné,že hodně lidí si příjde pouze kopnout a moc se nesnaží,ale pak je to celken o ničem.aspon by se mělo hrát,že ten tým co prohraje,platí pivka
Osobní profil Stepa | 18.05.2010 10:07
vemte mi prosím v pátek věci na pískání. díky
Osobní profil střelec | 17.05.2010 16:33
no já sice na trenink jdu,ale v 19.23 mi jede bus a jdu se trápit s lotyšema k jedný slečně
Osobní profil Tomm | 17.05.2010 15:23
A ještě mě napadá, že dneska po tréninku bych klidně místo čučení na trápení s Lotyšskem zašel na jedno a vyřešil to - ale mělo by to asi smysl jen pokud by přijel i Mildič - protože my "tréninkoví" se vídáme na pivě poměrně pravidelně...
Osobní profil Tomm | 17.05.2010 15:18
Já v pátek jdu - asi to bude kotel, Resident vypadá špičkově, ale užijeme si to. Největší zagorka je Ondřej, opustil potápějící bárku a teď hlásá, že "ještě" nepřijde... Jinak mi přijde, že všichni, co se vyjádřili delším způsobem, to napsali fakt pěkně a srozumitelně - a navíc hodně ohlduplně a s úctou k druhým, takže se máme od čeho odpíchnout.
Osobní profil Tomm | 17.05.2010 15:11
Jéé, tady se děje věcí, jenom koukám. V prvé řadě myslim, že je opravdu velmi nešťastné to řešit tady - na netu... Polovina věcí obvykle vyzní dost jinak a není možnost reagovat. Přijde mi ale, že tentokrát je docela jasné, o co jde a co je potřeba vyřešit.

Nechci si hrát na mírutvůrce, ale přijde mi, že pravda je někde mezi a na všem trochu je. Na "problémových" zápasech jsem nebyl, ale přesto si umím představit, o co jde - přeci jen jsem jediný z týmu, kdo má přímé a relativně dlouhodobě vazby na každého z širáků. A navíc jsme pořád u toho samého. Zásadní mi přijde toto:

1) Prohrává se a nedaří, tak je krize, ale my se z toho nesmíme posrat natož pohádat nebo někomu něco znechutit.

2) Dlouhodobě řešíme profesionalitu a pohodovost - nedaří se nám to urovnat na rovině, na které jsme se všichni shodli. Souhlsím s tím, co říká Milda ve svém příspěvku - naprosto. Ale taky s tím, co naznačují Vláďa a Kumys a trochu Kartáč - Štěpa nás určitě převyšuje fyzičkou, často i herně, ale přesto by měl občas střídat - pro změnu hry a k nabrání hlavně duševních sil. Milda je srdcař a bojovník - takovej Albi ,ale hvězda neni o nic větší než Míra či Kartáč s Láďou, kteřé by si nedovolili nestřídat. Proto je pravda někde mezi... ale je to na diskusi k pivu a stačí si to jen vyřikat, vnímáme to dost podobně.

3) Na diskusi u piva je i pozice Vládi: hodně chce hrát a vůbec ho nezajímá, co si o tom myslí druzí. Je to těžký a složitý. Já se už vyjádřil, ostatní jen při emocích, Vláďa si o tom myslí své a nemá to mezi námi jednoduché, to je pravda. Ale také svou pozici neřeší transparentně - je třeba to rozhodnout dopředu a ne licitovat před či při každém zápase.

Tyhle tři věci nás v poslední době trochu srážej... kazej klima. Zkusíme je pořešita a uvidíme, jak nám to půjde. Snad se vše uklidní a i vztahy se zlepší. Já jako kapitán pro to udělám cokoliv na hřišti i mimo, ale musí si najít čas i ostatní.
Osobní profil Kartáč | 17.05.2010 13:32
Už to vlezlo....
Osobní profil střelec | 17.05.2010 12:12
protože jsem v práci
Osobní profil Mildinek | 17.05.2010 11:16
Střelec - proč nejdeš? dyt hrajem proti nejlepším
Osobní profil (neregistrovaný) | 17.05.2010 9:52
Tak za sebe najdi náhradu!!! V počtu minimálně dvou lídí!!!
Osobní profil Kartáč | 17.05.2010 8:59
já zvažuju, že taky nepudu, něco na mě leze...

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz