Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

proč já?

Super, takže tento víkend Štěpa, Varanek a příští víkend někdo z trojice Kumys, Kartáč, Pošták?

Zítra máme sraz se střední a zápas je až večer, takže nedorazim. Ale kokám, že do útoku je účast hojná, takže asi nebudu chybět. Kdyby přece bylo potřeba, tak bych sraz obětoval a šel na zápas. Jinak pískat tento víkend určitě nemůžu, mám zkoušky a dodělávám bakalářku.

já ještě nevim, tenhle vejkend se snad rozhodnem, jestli někam nepojedem...

Ohledně toho pískaní já můžu jen toho 22.
30.5. jsem pryč.

Jinak opět nastává období, kdy začínám alarmovat svoji krvanou bandu na vymáhání dluhů. Začít třást se mohou Kumbál, Michal, Jerry a Smolda (i když, pokud to bude s jeho účastí vapadat takto, tak za 1 odchytaný zápas to má asi zadarmo).

Na to, že jsem pověsil rukavice na hřebík chytám nějak často. Samozřejmě, ale dorazím. Už kvůli tomu, abych měl co vyprávět vnoučatům (Ludánku, Dobo a Čeněčku, že neuhádnete jakou ligu v hanspaulce chatal váš děda???)

Vždyť jsem psal, že je nutný pískat i dvě sezony po sobě... tak dík. A hlavně Láďa, Vláďa, Kumbál a Michal nechoděj vůbec nebo dočasně. Míra s Ondřejem letos byli, já nemůžu, Štěpa jde - takže zbývá jen několik málo lidí, který jsem tu vypsal. Půjdou tedy Varan nebo Pošťák???

Diť jsem pískal předminule, před Ondřejem a Mírou, je nás v týmu minimálně 12... Ať počítám, jak počítám...

To next match: nejde Michal, takže bude chytat náš nejúspěšnější golman sezony Pižla Mikloško. Jdou Láďa Jelínek a Kumbál. Děda nás nenechá jet mastnou tyčí, a tak sraz je ve 20:00 u Billy. Těšim se!!!

Takže příští neděli Kartáč a Kumys na pískání???

další víkend je taky pískání!!!

já to s tim pískáním taky moc nevidim :-(

V sobotu jsem v práci, takže nemůžu na pískání.

Dr.: co na to říct, tvoje volba i když pod určitým vlivem nás všech.
Postman: kdo se hádá, do koho se jako sereš, stejně za to můžeš Honziku ty, pořád by si nás tahal do hospody, já abstinent už to s tebou nemůžu vydržet

Tom: pokud nepůjde nějaký ochotný dobrodinec, tuto sobotu se Štěpkou tak já dorazím, hlásím se jako první náhradník, ale toho 30.5. na 100% nemůžu.

Klucí... já fakt jít pískat nemůžu, ač je na mě řada, a tak jsem na základě toho, co napsal Pižla (kdo byl kdy pískat) vyzývám a žádám o záskok na tento a příští víkend tyto lidi: Pošťák, Pižla, Varan, případně Kumys. JE TO DŮLEŽITÉ! Nebudete první, kteří půjdou dvě sezony po sobě - Pižla, Ondřej, Vláďa či já jsme chodili i víckrát za sezonu. Díky

Jinak ten zamotanej vývoj ve skupině se mi vůbec nelíbí... Vypadá to vypadá, že na udržení bude potřeba spousta bodů - možná i tak 9 - na druhou stranu máme relativně lepší los... ale taky si spíš myslim, že to bude o jednotlivých zápasech a soupeři budou všichn nepříjemní

No jo, Honziku, jenže to neni tak jednoduchý - to si ale můžou dovolit jen týpci, který nemaj přítelkyni (případně rodinu), vážnější povinnosti nebo mají notorický vztah k alkoholu... Přesně něco jako vy dva
Takže kdybych byl na zápase, tak tam sedim s váma!!!

Nazdar borciiii, tak jsem tak zběžně projel diskuzi...Ten páteční zápas se moc nepovedl. K mému výkonu snad jen to, že jsem se snažil, ale oproti minulému zápasu tam byl malý prostor, urostlejší obránci a to mi absolutně nevyhovuje. Takže nikomu nevyčítám, že jsem se dostal v druhé půli na hřiště jen na pár minut. Co mi ale vadí, že se po zápase hádate a nejdete do hospody. Seděli jsme tam jen s Mírou.

Kartáč: nevim, co na to říct... přečti si několik příspěvků pod - pak snad odpověď najdeš...