Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

asi opravdu budeme muset vymyslet nějakou speciální místnos pro lidi ktrý si vystačí samostatně

jako já nevím,ale já sem si je povodil.že se ke mě nikdo nepřidal,to není můj problém

a doufám, že touhle diskusí odpadnou chaty přes email

nedaj se někde přidávat komentáře k jednotlivým hráčům? bych měl v záloze pár postřehů

už běží

hele Drrrrrrrrrrrvoštěpe, já tě asi brzy taky oddělím od partnerky...jen počkej

Vláďo, to, co tu předvádíš, je nechutná pseudointelektuální masturbace zvaná tapetování. Proč nenapíšeš svůj příspěvek vcelku?

Nějak jsem nepochopil Dr. ? "Milá Pižlo, ty komentáře jsou komplet na tebou ztrapněných stránkách - stačí je jen zkopčit...Pokud by se to nezdařilo, vše zašlu." . Pokud myslíš tvé komentáře k zápasům 2007 tak se podívej na položku ČLÁNKY A KOMENTÁŘ - zápasy . Vše je tam a nic nechybí!!!

protože si lord destruktor a všechno zničíš!

proč mi neběží ikonka když jsem splnil všecky náležitosti ?

A nedá mi to, a nedá! Střelče, tak to jsi ty, kdo nevěří - to je pořád, já si ty chudáky z osmičky ztrapním, a pak Wyllitým, a kde jsou ta velká předsevzetí... Aha!

A pro tento čas poslední příspěvek. Děkuji Štěpánovi za jeho bezpečnostně operativní připomínku směřující k ideálně soustředěné mysli hráčů oddělených od možných partnerů, partnerek, autogramochtivců a dalších pochlebníků.
Soustředění v každém případě je pro širakosionála nezbytné!

Připomínka slovy běžného fotbalisty, leč od srdce: A až přídu na ty negatyvystyckí živli v našich řadáh, tak pudou. Co si jako myslej - že širácy jako nepostoupěj nebo co?!!!!!!

Tome - co Láďa J.???

A ještě něco pro dobrotivého tvůrce tohoto zdroje širákoinformací. ježto jde Smolda - tak tě asi čeká aspoň na poločas útok...Tak si sežeň něco na sebe.

A chodem mimo, ta sobotní účast - tedy nic moc - myslel jsem, že aspoň třetiligová kvalita Mildu vzruší

Milá Pižlo, ty komentáře jsou komplet na tebou ztrapněných stránkách - stačí je jen zkopčit...Pokud by se to nezdařilo, vše zašlu.

vstupuje

Konečně vstuouje do diskuze vzdělanec a dobrotivý Vůdce všeho širáckého lidu. Radujte se...
Ja nemyslel slovo oddelit tak uplne doslova. Pouze jsem si predstavoval,ze tam bude kolonka hrači a třeba fanoušci atd. Stepa