Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
asi opravdu budeme muset vymyslet nějakou speciální místnos pro lidi ktrý si vystačí samostatně
, taky doufám že nebudu mít pracovní poštu plnou širáckých mailů.jako já nevím,ale já sem si je povodil.že se ke mě nikdo nepřidal,to není můj problém
a doufám, že touhle diskusí odpadnou chaty přes email
nedaj se někde přidávat komentáře k jednotlivým hráčům? bych měl v záloze pár postřehů
už běží
hele Drrrrrrrrrrrvoštěpe, já tě asi brzy taky oddělím od partnerky...jen počkej
Však i na tebe dojde....Lomikare Lomikare...do roka...atd... 
Vláďo, to, co tu předvádíš, je nechutná pseudointelektuální masturbace zvaná tapetování. Proč nenapíšeš svůj příspěvek vcelku?
Nějak jsem nepochopil Dr. ? "Milá Pižlo, ty komentáře jsou komplet na tebou ztrapněných stránkách - stačí je jen zkopčit...Pokud by se to nezdařilo, vše zašlu." . Pokud myslíš tvé komentáře k zápasům 2007 tak se podívej na položku ČLÁNKY A KOMENTÁŘ - zápasy . Vše je tam a nic nechybí!!!

protože si lord destruktor a všechno zničíš!
proč mi neběží ikonka když jsem splnil všecky náležitosti ?

A nedá mi to, a nedá! Střelče, tak to jsi ty, kdo nevěří - to je pořád, já si ty chudáky z osmičky ztrapním, a pak Wyllitým, a kde jsou ta velká předsevzetí... Aha!
A pro tento čas poslední příspěvek. Děkuji Štěpánovi za jeho bezpečnostně operativní připomínku směřující k ideálně soustředěné mysli hráčů oddělených od možných partnerů, partnerek, autogramochtivců a dalších pochlebníků.
Soustředění v každém případě je pro širakosionála nezbytné!
Připomínka slovy běžného fotbalisty, leč od srdce: A až přídu na ty negatyvystyckí živli v našich řadáh, tak pudou. Co si jako myslej - že širácy jako nepostoupěj nebo co?!!!!!!
Tome - co Láďa J.???
A ještě něco pro dobrotivého tvůrce tohoto zdroje širákoinformací. ježto jde Smolda - tak tě asi čeká aspoň na poločas útok...Tak si sežeň něco na sebe.
A chodem mimo, ta sobotní účast - tedy nic moc - myslel jsem, že aspoň třetiligová kvalita Mildu vzruší

Milá Pižlo, ty komentáře jsou komplet na tebou ztrapněných stránkách - stačí je jen zkopčit...Pokud by se to nezdařilo, vše zašlu.
vstupuje
Konečně vstuouje do diskuze vzdělanec a dobrotivý Vůdce všeho širáckého lidu. Radujte se...

Ja nemyslel slovo oddelit tak uplne doslova. Pouze jsem si predstavoval,ze tam bude kolonka hrači a třeba fanoušci atd. Stepa