Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Určitě je hodně co vylepšovat, ale myslim si, že některý fáze zápasu byly moc dobrý. Hodně se mi líbilo, že jsme i za nepříznivého výsledku zápas nevypustili a makali dál...a navíc nebyli nasraný po prohranym zápase (věděli jsme, že soupeř byl lepší, a jenom si užívali, že jsme odehráli poctivej zápas). A bude líp...

já bych jen Pižlu doplnil informací o něm - chytil tak deset gólovejch šancí a my zrovna střeleckej den neměli. Ale pocit taky nemam špatnej. Byla to zábava.

Bezva zápas, škoda že si nebyl. Myslím že se na to dalo koukat i přes porážku to bylo super. Sedm banánů v síťi není nic moc ale nemám z našeho výkonu špatnej pocit jako třeba z minulého zápasu.

4-7. Trošku divočina. V poločase 1-1. Pak jsme dostali během pěti minut tři góly, a pak už to bylo těžké.
Ale vzhledem k tomu, že soupeř byl na úrovni 3. ligy, tak jsem podali dobrý výkon až na pár okýnek v obraně...Hrát takhle minulý týden, tak to bylo 15-0.
Jo a střelče - pozor na některé tvé ffffftipy. Né všichni znají americké šachisty...

tak jak ste hráli,mistři?

Mně jsou Širáci ukradený...

Koukám že se nám to začíná osmělovat a Kumys s Kartáčem už se v kalendáři hlásí nebo naopak přihlašují na trninky a zápasy. To je paráda, doufám že i všichni ostatní se zůčastní a nebudeme tak muset zasílat SMS nebo si volat.

jo , lekl!

už si se pižlo lekl co?

ted jsem si o něm - Bobbym - přečetl článek a ... byl to pěknej magor - i když v něčem sympatickej.

ten šachista asi ne...?

co to plácáš?

hoši,je to v hajzlu.Bobby Fischer umřel

tak tady to fakt žije. Vám ta diskuze snad nahrazuje smsky, ne?
Tesim se zejtra na super výkon, žádný hospody, jo?

Ok, budu tam! Díky.

Pižla - tak zejtra bud u mě v 10:30, jo? sme tam za 10minut

Jasně, vše vypleníme, vypálíme, ženy zbijem a muže znásilníme. Alllleeee, proč já ti to vlastně říkám, vždyť to znáš z klanových zvyků tvých příbuzných...

..... a proto vyrazíme do Plzně na víkendovou demonstraci. Že pane Dr.? Štěpka si bude muset vystačit s tím že pod jménem na soupisce je napsáno kdo jsme co zač ! Milda - lord destruktor , Kumys - Ultras ŠIRAS atd.

Ne,ne,ne - selekce je proste selekce, a tak to má být - v historii lidstva s tím jsou ty nejlepší zkušenosti:-)))
a co reportage? nebude? Co, Vláďo? + s tím související dotaz na Pižlu, resp. kohokoliv dalšího: má každej vstup do administrace, aby mohl psát články?