Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kdo je zase tohle?? Nemohli byste mít nějak čitelnější označení, z nichž byste byli i ve virtuáním světě poznatelní....
To máš jako něco s lýkem, houžvemi, lýkovými střevíci???

Che, Che, už se mi konečně podařilo dát tam svoji fotku. Tak už můžu přispívat do širackejch diskuzí, bez bázně a hany.

Honzo, čtení budou. Ne tak bohatá - mám tak trochu tvůrčí prázdniny, ale budou. To první už zítra.
Tome:
Na tréninku nějak dohodněte ten match za 14 dní, řeknětě Jerrymu, jestli by to za to naše torzo neodchytal - soupeři nebudou žádní šlechtici, ale brankář se hodí... Smolda hodlá jít asi jen tuhle sobotu.

Hele, vim, že ne každej to ví a že si to musí sednout, ale proč se ještě ostatní nenahlasili na trenink? Co třeba Bobby? Vůbec nevíme, kolik nás bude - Zláťo, klidně toho Belgičana vem. Snad dorazí nějací cizáci...

Míra, Ondra, Tomáš, Milda

no a dál

obránci

a kdo vůbec dával goly,když sem tam nebyl?

... a protože jseš totálně labilní tele, tak si hledej nový angažmá... :-D TeĎ vážně: Opovaž se! Kdo nás zradí, zaslouží smrt! (citace ze satalické skautské klubovny)

Ne nick se změnit nedá. Máš ho na pořád a musíš se podle něj chovat. Takže jakmile se přestaneš chovat jako střelec, budeš to mít u nás zlý.

jde ještě změnit nick?třeba se seknu a vy mi to dáte sežrat

Mimochodem před chvilkou se zaregistroval Varanides a doufám že taky přispěje svou troškou do mlýna.

teda jsem

gggg je testovací přihlíšení potřeboval jsme něco vyzkoušet.

jsem doma a jedu přes telefon jako modem

kdo je gggg?

Hele ty gayi, ty máš net doma? nebo jsi v práci i o víkendu?

Jo, jedna malá nepříjemnost. S největší pravděpodobností v pondělí nedorazím na trenink. Zřejmě jsem si natáhl vaz v koleni. Včera to pěkně ztuhlo a moc dobře se mi neťape.

Články může vytvářet a upravovat naprosto každý kdo se zalogoval, takže kreativním lidé můžou psát dle libosti. Stejně tak je tomu i v případě fotogalerie.
Jo a Pižlo - vím, že ten dotaz je blbý, ale nešlo by něco udělat s tím, abych neměl každý den email zahlcený upozorněními na příspěvky do diskuze???