Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Info pro všechny: na zápas jdu ale na chytání to nevidím, takže počítejte pouze se statutem fotografa.

Už jsem doma. Tak mi tam zamluv taky jedno místo, člověk nikdy neví.

Pižlo: To je můj portrét, já jsem totiž Aštar Šeran, velitel vesmírné flotily o počtu 10 000 000 lodí.
Tak si mě jako fanouška važte.

Zdravím Víťu. Doufám že se zapojíš taky, páč si pořád širák a hlavně vychováváš pro nás širáckou naději do budoucna. Myslím že další anketa na stránkéch bude "jáký máte názor na zožení širácké přípravky".

Méďa: ne, vůbec ne, takhle vypadám v brance když dostanu balónem do břicha a nebo pustím špatnej gól.

Jinak, jak to vypadá s účastí na zápas? Hrajem proti silnýmu soupeři, tak by to chtělo co nejlepší možnou sestavu - Mildo, jak to vidíš procentuálně? Bez Kartyho a Štěpy to bude těžký...

Jinak na tréninku nás nakonec bylo deset a bylo to super... byla to makačka a my jsme dostali docela na prdel...:o)

Vláďo, na tréninku jsme nic nezařídil, protože jsem si tvoji zprávu přečetl až ted... Jinak s Kumysem souhlasim a myslim, že odehrát ten zápas může klidně i torzo... v zápase je zakopáno spousta zkušeností...

je zas vykalenej

mimochodem Pižlo, co to máš za ikonku, tomu drakoj je špatně? nebo je to tvůj názor na svět???

Momochodem Ivo co to máš za ikonku? To je snad jeden z těch sektářských čičmundů "Vesmírní lidé" nebo tak nějak, že?

Tak jdu

koukám že začínám šišlat i v mailech

koukám že mě štěpka předběhl

Jinak Vlaďo ty maily se dají zrušit, když klikneš na můj profil (vlevo nahoře pod názvem UŠ) a odškrtonut si co chceš a nechceš aby ti chodilo za upozornění. To platí pro všechny.

Lyky je malinký lykantrop

stačí kliknout na datum v kalendáři

Zatim nevim jestli mam jit na trenink? Jak to vypada s poctem lidi?Stepa

V osobnim profilu si odsktni zasilani upozorneni novych prispevku na email a mas po problemu. Stepa
Co to jako je? Aštar Šeran, za chvíli přibude Tom Cruise a nakonec se objeví E.T...
Toto není kosmicky zaměřený diskuzní prostor...Tady vládne meruna, pivo a pořádný chlapský:"KUUUUUUURRRRRRRRVVVVVVVAAAAA."