Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

no pižlo,cos mi to dal za negr... černouška brazilskýho.vždyť nemá formu a chlastá.a ještě v itálii 2x za sebou vyhrál cenu "popelnice roku",za nejhoršího hráče.to já myslel,že mi tam dáš někoho,kdo má stejný styl a image jako já.líbil by se mi třeba christiano ronaldo.sice nemám takový ohanbí jako on(foto sem nevyhledával,bylo v blesku(ten nečtu,ale ležel v práci na stole,tak sem nahlédl)),ale fotbalově sme si podobní.

To je halzl....bauer jeden. Já se snažím ho tu přihlásit na zápas a vám všem udělat radost a on si klidně první napíše Tomáškovi, že teda jako jde...Bude terror....kdyby přišel s modřinou na oku, tak víte, odkud ji má...a kdyby měl náhodou cucflek, tak ode mne ho nemá

Mám tu horkou novinku z hor... Kartáč píše, že v sobotu bude moct jít na zápas, takže s ním počítejte... Vyprášíme regé klukám dredy...

díky Pižlíkovi za ikonku

Pánové, pokud vládnete Eurosportem, vřele doporučuji ACN. Právě jsem koukal na J.A.R. - Angola a mohu říci, že takovou kombinaci holomajzny a občas skvělých akci jsem dlouho neviděl. Snad u nás;-) Je pěkné, když někdo neumí střílet a pořád se o to snaží (jako já), neumí zpracovávat a stejně tak nepřestává zakopávat o balon (jako Mejdlo), ale ono se to jednou zlomí a JEDNOU se mu to povede.. Developing země potřebuje asi i developing football..
A také lehoulinká ironie komentátora: "..tak to je snad poprvé co to Lama odhald situaci správně." (gk jar v 60. min.)
To si nemůžete nechat ujít.;-)

to spíš tohle je pravej Láďa
http://www.bbc.co.uk/cult/simpsons/images/quotes/moe.gif

Není třeba, tohle dokonale vystihuje podstatu mé osobnosti...

Pokud by měl Monty Burns zájem vyměnit svou vyzáž za Valerie Lobanovského či Alexe Ferusona ? No problema, ale myslím že monty je super!!!

Něco pro tebe "střelče"

beru zpět, možná budu, nechte mi prosím na rozmyšlenou do pátku : )

to seš teda kámoš

čau pižlo,najdi mi taky nějaký pěkný obrázek

nechám to na tobě.bybírej pečlivě.

Vzhledem k tomu, že Smolda má v sobotu prý doma dělníky na rekonstrukci jeho hnízdečka a pižla má dle jeho podání dočasnou kolenní nehodu, angažoval jsem na sobotu do brány Jerryho. Pravděpodobně by šel i otýden později, neb to je zas Arogant Veliký v práci a Pižla bude řádit na huorách...
Jsem rodící se velkoklub, tudíž je zapotřebí otestovat potenciální brankářskou trojku, na trénincích to vypadalo, že xchytá slušně. Souhlas, ty naše jedničkodvojko?

teda Vláďo, jsi fakt kus :-)Každá na tebe poletí...

Pěkný článek. Právě jsem ho dočetl.
PS: jestli tu ikonku nechceš urobím ti inú. no problema!

Takhle nevypadám, ale na druhou stranu jsem zas bohatý a úspěšný a mám dostatek radioaktivního materiálu, abych Vás, vy nuzné plémě, vylikvidoval, kdy si usmyslím...
A ještě něco, Monty přihodil první rychlokomentář do rubriky Zápasy.

... za odměnu že si nejčastější přispivatel diskuze, jsem ti vytvořil ikonku. Doufám že se bude líbit.

To určitě má! Dříve jsem podřezával šlachy konkurentům já. No a teď se asi bojí tak to praktikuje na mě on.

Tak to má smolda radost.
Tak za prvé: Christiano Ronaldo se líbí kažému, když ne fotbalové tak vyzáží, žžžže ?
Nebo ti tam můžu hodit Pippa Inzagiho co?