Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Jak fuj? To je tvůj nápad Tomme...

Kumys!!!!Fuuuuuj! :o) Mimochodem jede doufám Kumbálek vozem? V 9:20 u Házinů, respektive u nás? Jinak do loděnice bych skoro určitě rád šel...

jezusmarja, to je metrosexuální inferno, které já, latentní homosexuál, opravdu oceňuji.
Pižlo, co to koleno? Jerry s tím počítá...

Bruštovi dejte nějakýho černovlasýho krasavce

Ani moc mladej není, ale většina z nás se shodla že mu jseš podobnej. Se smajlíkama ti nepomůžu nevím proč ti to nejede. Ostatním to jede ???? Co??

nejdou mi vkladat smailiky :-( poradte prosim

To je ale hodne mladej Vita Lavicka,co? No trochu to sedi :-)

Přidané ikonky:Míra - Řepka,Tom - Kapián ze simpsnů,Štěpán - Víťa Lavička,Kumbal-děda ze simpsnů,Jenda - Jarda Jágr. Myslím že to docela sedí. Jen potřebuju něco vymyslet pro Brušťu a Šikiho. Poraďte! Samozřejmě pokud se vám nebudou líbit tak si je smažte a mějte třeba prázdné místo.

Rád bych přišel ale netuším jak to se mnou bude, momentálně nejsem schopen ani říct jestli půjdu na pondělní trenink.

ahaaaaaaaaaaaaa. moudré zdůvodnění!

na Dvorcích

Kde je Loděnice?
Šel bych.

30.1. bude možnost si zahrát v tělocvičně v loděnici od 19:30, kdo by šel?

DR.- no je to skrytý homouš a všechny komanduje, proto ta spojitost!

Mildo????Co mám společného s Vočkem??? Chudý nejsem, Polák nejsem, starý mládenec nejsem, celoživotně nasraný nejsem, hospodu nemám, kudrnatý nejsem, pohublý rovněž ne. Nechápu...
A Vláďa jsem - Ildo

A co si tam dát někoho z českejch luhů a hájů, třeba Horsta, Frýdka, Máru Kincla, Stáňu Vlčka a tak.
To jsou a bejvávali plejeři.

tak ta popelnice už nejezdí a půjde na opravu.pipina je moc pomalej.toho nebrat

... klidně si napiš jakou bukvičkou chceš být a já ti ji tam střihnu. Není problém. Jen jsem si říkal že se často při tvém zakončení ozývalo Adrianooooooo !!!!!!!!
Tome - v 9.30 od vás.