Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
... hotovo, přihodil jsem ještě aktuální fotky z min. zápasu.
ok, dám to do kupy.
máš to blbě,wilíkům sem dal oba goly já
Jukněte se prosím na výsledky a střelce gólů letošního poháru, nejsem si jistý jestli jsem je napsal dobře.
No tak to se ti ani nedivím
, taky bych byl nasranej. Co doklady, mobil a kde se to stalo? Na Spartě?a nespletli ste si šatnu.kdo by kradl ty tvoje smradaví kopačky.
sorry za to tapetování, ale někomu si kurva svý širácký srdíčko vylejt musim.
jo, ukradli mi i širáckej dres a kopačky... tak nevim v čem půjdu hrát příště...
no byla to prdel. Byli jsme pak s Jerrym na florbale, prohrali jsme se slabym souperem 4:3, gol jsme dostali asi minutu pred koncem, neuznali mi regulerni gol. Taky jsem byl vicemene vysmatej, jakej mam super den. Pak jsme prisli do satny a zjistili, ze je komplet vybilena. 10 lidi, kazdej je v tom asi za sedmičku, někteří i za dvacet. Mě třeba uklradli i kalhoty, fakt mazec. Domu jsem jel v dresu. Takže ráno nebylo nic. To byl den superden...
Tak v sobotu by ten můj bratranec šel.Takže s ním můžeme počítat.
Jo a samozřejmě tady co nejdřív potvrďte jejich účast či neúčast.
Všem - ačkoliv to chvílemi byla děsná holomajzna, přesto tam bylo dle mého odhadu více než deset tutovek. Jen je dát...
Teď už to snad bude jen lepší a lepší.
Pokud bychom ještě náhodou chtěli postoupit, tak je nutné všechny další mače vyhrát.
Najdřív bychom měli přežít příští sobotu, kdy účast potvrdili zatím jen Jerry, Petr Kučera, Ondra P., Míra a Ondra Beneš neví.
Proto prosím:
Míro - vem bratrance.
Ondro - řekni panu Maternovi od volantů.
Tome - řekněte třeba Jirkovi Šiknerovi a zkuste Láďu.
Lepší bude vědět dřív, kdo vlastně půjde, než pak někoho na poslední chvíli nahánět.
Taky bych šel do loděnice
To si ráda přivstanu :-)
Pižlo...jasně, spočítáme kilometry a pěkně dvacku za kiláček, ne?

Dobře to byj jen vtip

Mám zájem o odvoz z hůrky na pražačku?

Kdyby byla nouze o vůz, tak se nabízím, stejně tu akorát plkám, tak ať jsem trochu k něčemu užitečná

Určitě nečapu ... když něco řeknu tak to platí. Beru jen foťák. Jo, ještě jedna věc má Jery rukavice?

Na Děkance. Ukradli všechno: mobil, doklady, peníze, batoh, kopačky, kalhoty, ISIC, kartu, klíče od školy, dvoje trencle, sprcháč, šampón, ručník, slipy a ponožky. Nechali mi tam boty, mikinu a bundu, některejm klukům ani to