Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

... hotovo, přihodil jsem ještě aktuální fotky z min. zápasu.

ok, dám to do kupy.

máš to blbě,wilíkům sem dal oba goly já

Jukněte se prosím na výsledky a střelce gólů letošního poháru, nejsem si jistý jestli jsem je napsal dobře.

No tak to se ti ani nedivím

a nespletli ste si šatnu.kdo by kradl ty tvoje smradaví kopačky.

sorry za to tapetování, ale někomu si kurva svý širácký srdíčko vylejt musim.

jo, ukradli mi i širáckej dres a kopačky... tak nevim v čem půjdu hrát příště...

no byla to prdel. Byli jsme pak s Jerrym na florbale, prohrali jsme se slabym souperem 4:3, gol jsme dostali asi minutu pred koncem, neuznali mi regulerni gol. Taky jsem byl vicemene vysmatej, jakej mam super den. Pak jsme prisli do satny a zjistili, ze je komplet vybilena. 10 lidi, kazdej je v tom asi za sedmičku, někteří i za dvacet. Mě třeba uklradli i kalhoty, fakt mazec. Domu jsem jel v dresu. Takže ráno nebylo nic. To byl den superden...

Tak v sobotu by ten můj bratranec šel.Takže s ním můžeme počítat.

Jo a samozřejmě tady co nejdřív potvrďte jejich účast či neúčast.

Všem - ačkoliv to chvílemi byla děsná holomajzna, přesto tam bylo dle mého odhadu více než deset tutovek. Jen je dát...
Teď už to snad bude jen lepší a lepší.
Pokud bychom ještě náhodou chtěli postoupit, tak je nutné všechny další mače vyhrát.
Najdřív bychom měli přežít příští sobotu, kdy účast potvrdili zatím jen Jerry, Petr Kučera, Ondra P., Míra a Ondra Beneš neví.
Proto prosím:
Míro - vem bratrance.
Ondro - řekni panu Maternovi od volantů.
Tome - řekněte třeba Jirkovi Šiknerovi a zkuste Láďu.
Lepší bude vědět dřív, kdo vlastně půjde, než pak někoho na poslední chvíli nahánět.

Taky bych šel do loděnice

To si ráda přivstanu :-)

Pižlo...jasně, spočítáme kilometry a pěkně dvacku za kiláček, ne?

Dobře to byj jen vtip

Mám zájem o odvoz z hůrky na pražačku?

Kdyby byla nouze o vůz, tak se nabízím, stejně tu akorát plkám, tak ať jsem trochu k něčemu užitečná

Určitě nečapu ... když něco řeknu tak to platí. Beru jen foťák. Jo, ještě jedna věc má Jery rukavice?
Na Děkance. Ukradli všechno: mobil, doklady, peníze, batoh, kopačky, kalhoty, ISIC, kartu, klíče od školy, dvoje trencle, sprcháč, šampón, ručník, slipy a ponožky. Nechali mi tam boty, mikinu a bundu, některejm klukům ani to