Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ahojka všem, hledám lidi, který by chtěli vyrazit alespoň na jeden zápas na Euro 2008 (nejspíš s Portugalskem), potřebovali bychom s bráchou doplnit auto (2-3 lidi).Cena nejlevnějšího lístku je 1500 Kč.Pokud by měl někdo zájem, pokusila bych se objednat lístky hromadně..Ptala sem se Kartáče a ten mi poradil, ať to zkusím tady, tak se ozvěte tady, nebo na telefon 721 517 155. Katka Srbová

jo a bojkotuju loděnici - to neni fotbal. A nechci v týmu žádnýho Skota - pryč s Pižlochem...

a definitivně se odhlašuju z dnešního tréninku, nerad bych vás poblil č posral

já nepůjdu, ale chtěl bych vědět, kde si můžu opatřit novej dres... dík za info.

jo ještě všem,dohodněte se jak to bude s dresama.radši si všichni vemte bílá trika.

Moldo na kompík se juknu a pošlu ti nabídku do mailu.

Ivo : myslím že když dorazíš bude to v pohodě. Mají přijít : Kumys,Míra + bratánek,Ondra+někdo od něj..,Petr Kučera,Varan zatím neví to je asi vše.

Pižloch, co ten komp?

Jestli vás bude málo, tak bych si šel v sobotu taky zahrát.

nevim, jestli dneska přijdu, je mi blivno. Majtě sa. Mr. Šavlovič

já nejdu dnes, ani v sobotu, kdo půjde tu středu? at je vás co nejvíc

čau lidi,v sobotu beru jednoho člověka,tak s tím počítejte.a z těch lidí co se zatím hlásilo,tak budu služebně nejstarší,tak víte co z toho plyne.
a jestli se nepletu,tak kumbál nejede,tak si zaříďte odvoz

Mohl bych v po někoho vzít na trénink?

to si piš, a asi je fakt zažalujem. tohle přece nejde

to snad neni pravda.. volali ste poliše?

zamykaj se furt. šatna byla zamčená
normálně si udělali klíč. a kdo ví jestli v tom nejede někdo z Děkanky.

to jsou fakt kurvy!!! To prošly oknem nebo co, vždyť se tam šatny zamikaly.

jo a zbyl mi tam futrál se starejma hokejkama
Honzo, ta firma se jmenuje DV Sport, najdi si ji na netu, sídlo má v Holešovicích v ulici U Elektrárny. V nabídce si najdi nejlevnější dres, to je ten náš - s potiskem stál něco kolem 250 korun. A můžete si tam pro ně rovnou se Štěpánem skočit oba.
To vás tedy obrali přičinliví chmatáci. Předpokládám, že Jerry byl z toho zcela mimo.