Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Mildinek | 29.01.2008 13:35
tomm - no to je právě ono, během treéninku je člověk dycky na tom špatně - dyt já dělám prakticky obden dřepy s činkou a pak mám nohy po pár minutách v prdeli, ale od toho je to příprava
Osobní profil Mildinek | 29.01.2008 13:34
tomm - přesně přesně, hlavně abych se přiznal, já třeba když mě šoupnete do útoku, tak mi cca jeden poločas trvá než se adaptuju a uvědomím si jak hrát - viz ta moje rozehrávka na Kartáče před golem. Já bych rád hrál dlouhodobě obranu, ale zas si musíme objektivně říct, že Kumbál odvede víc práce vzadu, než vepředu -ale to sou maličkosti
Osobní profil Tomm | 29.01.2008 13:34
Myslim, že jsme se na ten zimní turnaj měli vysrat... kluci, co v sezoně hrát moc nebudou si stejně příliš nezačutali (bud hrajem my anebo budou hrát JEN oni - takže si nezahrajou) a přístup k zápasům je děsivej - lážo plážo a právě ta forma... Nechápu to, fakt makám, cvičim, běhám, sportuju a prd... jsem spíš unavenej...
Osobní profil Tomm | 29.01.2008 13:31
Jo a hrajou čtvrtou ligu.... Tak možná bychom si měli přát, abychom je potkali, zahráli slučně a ukázali jim, co jsou širáci v plný formě!!! :o)
Osobní profil Mildinek | 29.01.2008 13:31
právě, chtělo by to co nejvíc lidí - ještě zjistim kolik bude vesloňů, zkuste říct kdo vás napadne

jinak já se toho nebojim, herně sme nepropadli a kdyby Petr nestřílel koulema, nebo Míra si nechtěl "zahrát", tak to mohlo vypadat jinak a hlavně třeba já zatim vůbec nemám formu a myslim že se to dá říct i o jiných, takže až forma bude, bude to opět gut
Osobní profil Tomm | 29.01.2008 13:30
Brávo! Hezky Kartáč, nejlepší na tom je, že si tvoje kecy zaměńuji s Vláďovými... Musíme si uvědomit, že skutečnost, že jsme hráli nakonci minulý sezony dobře nic neznamená... ted jsme děsivý (i když s ohledem na sestavu) a oni nás mohli podle aktuálního výkonu odhadovat na šestku - sedmičku... bůhví, kdo chyběl jim...zkrátka vysrat se na soupeře a zaměřit se na svoje slabý výkony....
Osobní profil Tomm | 29.01.2008 13:27
Budeš proti, ty kurvo! No abysme si vůbec zahráli, když nebude moc dobrá sestava... Kumbál asi nepůjde a Kumys má myslim trenink....Jendovi určitě nepiš, o tom vim, že nemá čas...
Osobní profil Kartáč | 29.01.2008 13:25
byl jsem to já, ale jak jsem již psal soukromčo Mildovi, nebylo v tom nic siláckýho, jen jsme se o nich bavili a nevěděli, že tam jsou, spodek pátý ligy je myslim reálnej odhad, byli horší než většina loňských soupeřů, nebo ne?
Osobní profil Tomm | 29.01.2008 13:25
Tipuju Vláďu, co doktore? Máme dobrou image, hrajem mrtku a ještě se vytahujem, že soupeř stojí za hovno...chjo... Trochu se těch našich výkonů obávám... nějak to prostě nejde. Bojim se, že by se to nemuselo "samo od sebe" časem podat. Měli bychom se začít bát a na novou sezonu vyhlásit cíle, priority, strategii, a taaak..... no co je?! Co čumíte? To jako, že jsem kapitán, tak je to na mě? Já mám jasno, ale měli bychom se dohodnout kolektivně, nejsu přece žádné Hitler a navíc s moji formou se těžko diriguje :o/
Osobní profil Mildinek | 29.01.2008 13:23
co kumboš, nebo jerry?
Osobní profil Mildinek | 29.01.2008 13:22
super - no je to tak, že budou tak dva-tři veslaři + já, takže širáci budou moc hrát komplet spolu - proto by bylo gut, kdyby šlo co nejvíc lidí, možná bych mohl napsat Shimátrovi
Osobní profil Tomm | 29.01.2008 13:19
Já jdu, varan a zláťa určitě taky - říkali to včera... Štěpán je v Jizerkách...A jak to vlastně bude? Je tam volná hala a žádný vesloni nebo potřebujete sparingpartnera?
Osobní profil Mildinek | 29.01.2008 13:16
převzato ze stránky Reage boys:
Po zápase nás pak ještě trochu pobavil soupeř svými siláckými řečmi v kabině, kdy prý už v Zimním poháru hráli proti lepší soupeřům, nebyli jsme nic moc, šacovali nás tak na dno páté ligy…to od někoho, kdo mohl být rád, že nedostal osmičku, celkem sedělo. Nu což, aspoň se chlapci zařadili po bok dalších mančaftů, které již vědí, co jsou Regíny zač!

tyvole kdo si zas neodpustil podobné řeči?
Osobní profil Mildinek | 29.01.2008 13:13
prof?
Osobní profil Mildinek | 29.01.2008 13:13
Varan, Zlatan, Pižla?, Tom? nechtěl by jít Štěpán, má to kousek, ne? NEchceete mu někdo dát vědět?
Osobní profil Kartáč | 29.01.2008 13:08
miley panDře Koučovedoucí, projel jsem všechny tvé články a trošku jim zkorigoval pravopis. Ta shoda podmětu s přísudkem je teda nářez. Kriste Pane Bohemisto! Nebo Kriple pane Bohemisto?
Osobní profil Kartáč | 29.01.2008 12:19
mě furt trápěj střeva, takže nejdu. jsem sráč:-)
Osobní profil střelec | 29.01.2008 11:00
já nejdu
Osobní profil Mildinek | 29.01.2008 10:29
chlapi jak to vidíte s loděnicí, kdo by tedy šel, at vím jestli to bude mít smysl
Osobní profil Kartáč | 29.01.2008 10:11
všichni jsme byli mimo... to je snad jasný. dík za info.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery