Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

to jsem si mohl myslet, že ty budeš ten pesimista

Stejně nejlepší ikonu má Kumbál!!!

já myslim, že individuálně se budeš připravovat tak maximálně ty Tome a Milda, zbytek těžko a ani jim to nepřikážeš.

já zahlasoval správně už na začátku

tamto taky bylo míčem, ty střely vedle taky

Mimochodem dá se ještě udělat něco s tim hlasem v anketě? :o)

to Mildinek: mlátils jak divej - pěstičkou. Chtělo to natočit. Jak říkám, ten zápas byl anomálie. Nemyslim, že to bylo špatnou formou, že si naše největší esa šlapaly na míč na brankový čáře apod. Důležitý je, že jsme i přesto jeli až do konce a s trochou míň smůly z toho mohla bejt i plichta. :-D
Jo a navrhuju adminovi, aby dal Jirkovi Barnetovi (Barneemu) ikonku Barnyho ze Simpsnů, když už je tu každej druhej od SImpsnů

to bylo míčem :o)

No tak doprdeleeeee!!!! A jestlis mlátil? Dlaní, pěstí a asi pětkrát...vytloukls tam slušnej důlek :o)

já sepřipravuju individuanálně a pak to na turnaji kurvim abych pak příjemně překvapil v sezoně

btw. sem se jen inspiroval tvým šlápnutím 10cm od brankové čáry

Jo, jo, jo.... ale stejně si myslim, že příprava má bejt bud pořádná nebo individuální a ne takovýhle sraní....akorát nás to občas rozhodí...

já neřikal kurva, ale doprdele,ne a mlátil sem do země ? : ) už ani nevim

destruktor - no ne, v tom útoku to byl jenom pokus, jak to nějak oživit a změnit, když jsme měli v dobu k dispozici čtyři beky a do útoku jen jednoho pořádnýho útočníka...Ale třeba to pomazlení se s míčem a následný šlápnutí si na něj se ti docela povedlo: "Kurva!!!Kurva, kurva!!!" Sem myslel, že se smíchy umlátim....

nebo míra - sere na statalice, tak pude sem

nevim, já bych zimní turnaje hrál. Myslim, že je to furt lepší než chodit jen do tělocvičny. Co se týká přístupu, vůbec bych to neřešil. Je dobře, že vždycky trochu vystřízlívíme a že máme možnost sitaky ale uvědomit, jaký pokroky jsme od dob sedmý a osmý ligy udělali. Jediný, co potřebujem je nepřeceňovat příliš výsledky ze zimáku. Ani vítězství, ani porážky. Je to příprava. Na dobrym povrchu a velkym hřišti s neznámejma soupeřema. To je jednoznačně přínos.

zkus Kundála a klidně šinknera, případně toho Jirku-solistu - kdyby vás kundál vzal, měli byste to všici bez problémů

Co ten Pižla a jeho koleno? Je to zkušenej bohemák, takže by nám určitě pomohl...já přeci jenom zkusim toho Kundála...

prostě bych nic nepřeceňoval ani nepodceňoval. To, co jsme předvedli v sobotu, byla totální anomálie:-) A například s Filipi soupeři srovnávat nešli ani v nejmenším. Tomu říkám těžkej soupeř. A když vim, že jsme schopný zaplichtit s Filipi, tak prostě takovýho soupeře hodnotim jak je hodnotim. A když se sejdem v trošku silnější sestavě a budem trošku rozehraný, tohle se prostě už opakovat nebude. Jak by řekl Milda: "Nedám dopustit!"
škoda, že ještě nic nenapsal... dědeček, asi zapomněl adresu stránek...