Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Tak ted mi napsal Lada Jelinek, že ve středu přijde, tak jsem chtěl začít machrovat, ale hned na to napsal, že jde vlastně do kina.... kua

a kam deš když si doma?

už teda jdu... (nikomu to nevadí?)

To víte, že lykyho taťka chtěl v porodnici prosadit pro svýho kloučka jméno Pivo? Nakonec mu dovolili jen Ivo, ale asi udělali soudruzi někde chybu...

tady každýho zajímá jen pádlování. Tak já už fakt jdu...

trakáč - njn, už bylo vše vyřčeno

toho určitě vemte, psal si mírovi?

tomm - to nééé, myslim někoho koho vůbec neznáte : ) aby vám to nekurvil - Iva znáte dobře

Jak vidim, nikdo na mě nereaguje, tak jdu spát.

My o vlku a vlk s pivem za dveřmi...

Mildinek: počkej, gut a jakože Iva mimoširákovesloně brát nemám?

lyky - přijd ve středu

Jak to je s tou sobotou bude vás hodně nebo málo, docela bych si kopnul, jestli by to šlo, ale nemám pivolení a dres.

Jirka Šikner nemůže, ale řikal, že by šel v tu sobotu - vidí to tak na 90%, tak kdyby vás bylo málo, tak mu stačí zavolat v pátek večír (asi Vláďo... 604212111

Milan má rád všechno maso.
ad doplňování týmu: vůbec mi to nedošlo, ale je to blbost, rozumim tomu tak, že si lidi, co jdou, chtěj víc zahrát, když nejdou hlavní hvězdy. Ale k tomu by fakt ten turnaj sloužit neměl. Myslím. Jde jen o to, udělat si žížeň na

Mildo: "Busted!" :-)))(

Tomm - jj gut nápad, nechci řikat někomu vně loděnici a širáky, páč by ho prcala jedna nebo druhá strana

já ti dám!!!! náhodou už to zase všechno přetransformovávám ve svaly!!! svaly svaly svaly!!!

zkusim ještě říct Ivovi, bydlí v brániku a je docela platnej...

Jo a Varan se vysral na kariéru v ODS, koukl do zrcadla, řekl si: "...chci opustit tlusťochů týýýýýým!" a vrhl se na činky a Xbox
Jde třeba na záchod když má ty problémy.