Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ty, ivo, zlatan, varan
co kuča, nebo ten Jirka ze kbel, nebo tamten Tomáš?

Taky mizim, tak zítra kolem čtvrt v loděnici

Mildi-tak kumbál nejde, je nemocnej...zkusil jsem ještě toho Slávka...zatim jsme čtyři, páč s pižlíkem moc nepočítám - zavolej mu...

A navíc já bráchovi vkládám do úst i jiné věci, takže bud rád, že to byla jen ta zmínka o regébojz

Ahoj strejdo doktore - jste grafoman?:o)

Dr. jj

v posledním příspěvku jsem nechal metrák chyb, tak nééé, že se na mě kvůli nim budeš dál vytahovat

Tomm - vzhledem k tomu, že sem to pastoval z mé osobní stránky, tak je to logické :P přeci tam nebudu mít fotky, kde nejsem

V kobylisích..

Vidím, že nemáte co dělat... Kecáte a kecáte.
Na zimní turnaj bych při světlé památce toho prvního, v němž jsme vyklepli koho jsem mohli, nekašlal.
Současné výsledky podle mě možná tkví v tom, že na každý zápas dorazí jiná sestava. Ale konec konců i to k něčemu je - kdo ví, co se může stát na jaře.
Navíc pro mlaďochy je to škola, ale je fakt že šanci příliš nechytají za pačesy. Petr jí tedy chytil - ale nevím, zda úchop přirozením je tou správnou volbou.
Honzo, děkuji za korekce, však co nadělám, píšu to v rychlosti a chyby tam tedy jsou a zřejmě i stále budou.
I přesto ale vyhrávat v klidu můžeme, nedáváme strašně moc šancí - spočtu-li zápas s wyllíky a Reage, tak mi vychází tak dvacet zahozených příležitostí, a to to odhaduju ještě velice střízlivě.
Tome - pročpak jsi mi ten Honzův (podle mě zcela objektivní) soud o kvalitách soupeře chtěl vložit do úst

4G je správně! Milda

láska mezi chlapci?

kde valstně ted bydlí míra?

Kvíz: co je ústředním motivem všech fotek?

jj, ta co byla strááášně daleko

tak to už ste docela solidní sestava, my budem hrát s rosťou okterém sem se poslední fotbal dovzěděl že mu je 45

Výlet z Karlštejna do Záááádní Třebáně?

škoda že nemám víc fotek s karátečm, oskenuju něco

:-D
jj
čus