Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ostrostřelec: a co ti to psalo: not enough memory? brain not sufficient?

jiri: zatimco mladý pušky se rozehrávaj, ty v poklidu dohráváš svou kariéru a přišels nám to sem tmelit:-)

takže jestli se nepletu,tak nás bude teda osm,nebo se tam zjeví ještě nějakej tajnej žolík

kartáči asi si mi dal špatnej odkaz,nemohu tam nic najít

Jak o nic nejde? Když se probudíme a teď už všechno vyhrajeme, tak ještě postoupíme.
Takže: Ondro, jen nám ty dva body dovez...
6 vlastních branek by ti stejně neslušelo

Díky Kartáči, že ses nás mladejch pušek zastal

Je mi to jedno, ale když mě dáš do útoku, tak hrozí, že dám víc gólů než ty a budeš si muset změnit nick

jak chcete,dám si pět vlastňáků a bude po turnaji

Ondro, odkaz na obrázky, je tam i pár vhodných telefonních čísel: www.lecebna-bohnice.cz

jirko na kterém postu by sis rád zahrál?

mě se nakonec ronaldo nelíbí,tak sem ho smazal.sice dává spousty gólů jako já.najdu si něco jiného.nevíte o nějakém odkazu na ty obrázky.a nebo jak se dělaj?
a taktiku nech na mě

Střelče, přišels o ikonu, že by se ti chystala nová? Nějaký úspěšný reprezentační kapitán? David Beckham? Nebo nějaký nesobecký útočník - Radek Drulák? Nebo promarněný talent se sklenem k závislostem - Jan Šimák? Každopádně nevymejšlej píčoviny a snaž se s týmem odvést maximum - což asi bohužel není maximum zábavy pro tebe. Ale musíš pochopit, že bez nás to nejde

protože sem útočně laděný,tak to vidím tak,že se bude hrát 1-1-3,s tím,že kumys bude hrát falešného beka.

Já se nesvezu, já lyžuju.
I koučovedoucí má nárok na dovču

Navíc s vůdcem Ondrou jistě tenhle fotbalový konglomerát neselže...

Mimochodem včera v loděnici jsme hráli docela slušně, skvěle jsme si zaběhali, hezky kombinovali, nastřelili asi čtyři tyčky a břevna, trochu hůř bránili.... no a nakonec prohráli 11:0 :o)

Jiri, super a diky. Snad se ti kluci ozvou - myslim, že Peťa Kučera, Varan (pojede-li), možná Zlatan a Vláďa Novák se svezou rádi... Ať vás to baví a zároveň uhrajete pěknej výsledek. Good luck!

Ondro, my víme, že to jde i bez "nich" .... myslíš ty hlasy v tvojí hlavě...? "Jsi ten nejlepší! Ale svému týmu pomáhat nemusíš...nevracej se! Oni to ubráněj sami! Ještě to zadrbej, pomazli se s míčkem! My precciouss..."

tak to už nás je osm,to je akorát.a nebo ještě někdo dorazí?
Míro co bude hrát ten tvůj bratranec.já jenom abych si mohl rozmyslet rozestavení a taktiku.musíme totiž vyhrát,abysme jim ukázali,že to jde i bez nich

registraci nepotřebuješ.
něco podobnýho