Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Škoda, škoda, nedá se nic dělat. Kdo dal našeho góla? Ať to můžu zapsat do análů.

V novinách jsem si dnes ráno přečetl článek s názvem "U Širáků nic nového". Reportér vyjádřil názor, že Širáci se ve svém sobotním zápase prezentovali stejně, jako v minulých zápasech. Scénář by se prý dal napsat už před výkopem: matador Pecha měl už před zápasem roupy a blbý kecy - herně nic moc, rázný obránce Havlík měl jeden blikanec a vstřelili gól, dle očekávání i golman (přezdívaný Kumys) dostal jedny housle, a za očekáváním nezaostal ani útočník Kučera - spálil co mohl. Dle prognóz se prezentovali i špílmachr Kraft a řezník a zdravotník v jedné osobě - Jiří Šikner. Zatímco první jmenovaný dostál své pověsti a na zápas vůbec nedorazil (klub mu vyměřil pokutu za problémy se životosprávou), druhý ve výčtu se představil opět spíše jako řezník než strážce zdraví - po menší provokaci skolil zápasnicky soupeře na zem. Novi nihil sub solem... Věřme ve světlejší zítřky. (ČTK)

Tak se nám to s turnajem výsledkově vyjasnilo.
Děkuju všem, kteří pomohli - prý to nebylo herně nijak zlé, ale zase se nedalo x gólovek (Kůča prý měl čtyři...). Tři prohry za sebou, to už tu dlóóóóóúho nebylo...
Myslím, že by bylo fajn, kdybychom se poslední dva mače zkusili sebrat a zabránit tomu, abychom si udělali ostudu.
A samozřejmě můžeme rovnou začít hledat soupeře na březnové přáteláky, pokud možno co nejsilnější, poněvadž vyřazovací část turnaje se nám nyní ztrácí v nedohlednu.
Vylyžovaný DrN

Omlouvám se, ale teď jsem nějak nastydlý, tak nebudu moci chodit na tréninky. Vidím to tak na zápas 16. Mějte se!

měli sme jednoho na střídání a prohráli 2:1,tak si obrázek udělej sám

Velice se omlouvám veškerému širáctvu a Ondřejovi, pač se mi přihodila věc v kterou jsem nikdy nevěřil, ano nezvonil mi odklapnutej budík a tak jsem se probudil okolo jedenctý

No tak to vypadá že zejtra s tebou asi jedu jenom já, protože pokuď vim tak varan a zlatan nejdou.

já tam dorazím tak na 8.30.zatím se můžete pořádně rozcvičit a zahřát

Cestu odhaduju na 20 min takže v 8:00 tě vyzvednu. Přidá se ještě někdo?

já to nepotřebuji vědět,já tam dorazím,ale bylo to pro vás

Asi jede, mu zavolám a dám vědět.

hlavně tam nějak doražte

a kumys autem nejede?

Mohl by ses prosimtě Jirko zastavit v tu sobotu ráno ve kbelích a hodit nás na tu pražačku, ať nemusíme mastnou tyčí? Moli by jsem si dát sraz třeba na zastávce kbely busu 259 hned vedle lékárny. Kdyžtak dej vědět v kolik tam máme být, buď jsem na fórum nebo mi napiš na 739667130.

Už nechtám jako drak, nýbrž mám rychlost Carlose Valderamy. Tahle ikonka je mi souzená!!! Už neměním.

Mimichodem už jsme slavný, včera mě kontaktoval náš předchozí soupeř Reage týmu a to dokonce dva jeho členové. Jeden porjevil zájem o fotky z našeho zápasu a druhý v rakci na Vláďův komentář k zápasu o vstřeleném gólu z půlky. Cituji "jako "autor gólu" musim přiznat, že to bylo kolenem ". Kždopádně nám popřál mnoho úspěchů.

V sobotu držím palce! Mějte se a natrhněte jim pr..... !!!

Ondra: hraje spíše dopředu (tedy co vím).

very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very small dick?
Anketa: ti co věřili že nepostoupíme se radují z výtězství v anketě. První cena je "dělo" do ksichtu za to že nevěří širákům.