Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jinak tomme,veděl to pižla.

nejlíp si je asi koupit..

takže koukám, že jsem asi nechyběl. to jsem rád. Budu si muset pořídit nový kopačky - nějaká rada?

No, opravdu mototrest...
Jinak Ondro, když někoho vyšleš na trenink, tak nám o tom prosim dej vědět, at víme, kolik nás bude - včera hrozilo, že nás bude čtrnáct...ale nakonec jsme se sešli v jedenácti.. :o)

Mimochodem včerejší MontyJack byl výživnej ...

no jo a ne jen tam ... ale díky tomu chytil střeleckou formu a dal si tři góly za sebou.

tak sem slyšel,že včera někdo dostal míčem do koulí

Vláďo - uspokojujou:-)
... bylo zřetelně cítit, že je třeba vnést do našich řad více optimismu...

To je skvělý, že Italia postoupila... snad zas budou nacamraný a my tak budem mít jistotu dvou bodů... Jinak z těch ostatních týmů jsou asi tři nebo čtyři jedny z klasických týmů HL - tzn. že hrály i vyšší soutěže (Domácí potřeby, Kareto Reco..)

tak zhruba by to mohlo vypadat, navíc by turnaj třeba zasponzoroval známý vosomil pan Černý - turnaj by mohl proběhnout s podtitulem: "nevobsluhuje vás žádná vietnamská špína"

Vážněji - Vosy ano, pana Flocha můžu zkusit. Místo - za školou. Termín - tak půlka března???
A prosil bych samozvaného mluvčího příbuzenské enklávy, haby brzďál, neb ani jím oslavená osa nijak na turnaji zatím nezazářila (tě snad tři góly uspokojujou???!!!). Záření vypadá jináč...

A v informacích máte přehled jarních soupeřů - tak jukejte.

Určitě, Vláďo, brácha, Mildo! Vosy, Šimátoři a třeba ti úvalští... každej s každym, během celého dne. Dohodnemem to s ředitelkou a kvalitně se připravíme na novou sezonu. Viděl bych to tak na půlku března.
Hele a co dnešní trénink? K čemu myslíte, že je ten kalendář?! Mildo, Kartáč?!!!

jj, a maj to kousek, nemusí se nic organizovat, případně tranta

no vidiš, ty jsem uplně zapomněl, sice neodpovídaj těm popsanejm kvalitám, ale asi jo. Co?

vosy?

co to tady vidim? Zatimco největší hvězdy širáků nastoupily individuální vysokorskou fyzickou přípravu, hvězdičky se nám uplakaně krčej v koutě. O nevyrovnanosti našeho širšího kádru víme a i když výsledky nejsou lichotivé, hledejme v nich ponaučení a nesmějme se svým horším spoluhráčům (hloupějším kamarádům). Nic se nestalo, zkušenosti nějaké přibyly, kondice se potrénovala. Hvězdná širácká osa, která trénovala v Jizerkách, slibuje klubu světlou budoucnost. Tak se nebojme ničeho.
Jinak a tedy vážně: turnájek by to chtělo. Chce to jen uvážlivě rozmyslet, koho bychom měli pozvat a koho ne. Jasno máme asi jen ohledně černošických, dále bych byl pro Úvalské Mr. Flochyho a alespoň ještě jeden tým na úrovni (herní) nějakých Filipi SK. Známe někoho takového?

Snad jen to, že od teď bychom vše měli směřovat k tomu březnu. Najít dobré soupeře, možná zkusit zorganizovat konečně u nas ten turnaj, o němž už jsme se kolikrát bavili. Prostě docílit toho, aby na jaře byli širáci opět ukradený a ne vykradený jako tomu je dnes...

Tak tak. Nihil novum sub sole.

Ha, jsem větší grafoman než Vláďa :o)... Jenom doplňuju, že na dnešní trénink dorazí i Kumbál. Nepovedlo se mu najít naše stránky.... nakonec z něj vypadlo, že si s internetem a podobnými vymoženostmi moderní společnosti moc nerozumí (hledal to na vvv.motorestteckacézet) a svou účast mi raději potvrdil dopisem.
čím koženější, tím lepší -
ať se ti zas nerozpadnou jako vždycky...
Moc hezké slevy mají teď ve sportisimu - náhodou jsem se v pátek stavoval v jednom obchodu této sítě - slevy velké, výběr slušný