Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

já vím,2x12 hodin co

Já jsem taky pro delší hrací dobu

cože? Hospod je v okolí mraky a flašku s pitím si asi každý zvládne vzít, ne? Jaký stresování, jde o to se sehrát a rozehrát se. Co by ses stresoval, bojíš se že přijdeš o místo v sestavě? Jde o to se co nejlíp připravit na ligu, hrát naplno s těžkejma soupeřema a ne s nějakejma nesehranejma nazdárkama z pralesních soutěží. O nic jinýho.

já bych dal 2x15 a třeba každý s každým 2x,protože sem zvědavej,jak tam vosy budou 2 hodiny čekat.a hlavně tam nejde ani nikam zajít a občerstvit se.a já si budu hlavně chtít zahrát fotbal a ne abych se stresoval,že udělám nějakou chybu,když to má být ostrá příprava.

to Pižla: tréninky souhlas. zápasy min. 2x20, jinak to bude jak letní turnaje - tudíž na hofno.

Ještě k Tomově připomínce ohledně přihlašování na treninky. Vezmu si to tedy na starost já a doufám že budete zodpovědní. V pondělí v 18hodin se vždy juknu kolik lídí je přihlášeno na trenink, v případě že hranice klesne pod 8 lidí. Začínám shánět dodatečně lidi i mimoširácké, tak aby nás bylo vždy alepoň 8. Co vy na to?

Jsem maximálně pro 2x20 minut, celkem je to 6 zápasů po 40min. což je myslím až až... asi bych se ale přikláněl k 2x15min. Vydržíte vůbec makat naplno 3 hodiny? Vždyť po jedno zápase padáte na hubu a chcete vydržet tři? Mezi pauzama vytuhnete jak kořeny. Nehledě na organizaci někdo tam těch 6 hodin hrubýho času musí zůstat.

co se týká hrací doby, co nejvíc bych jí přizpůsoboval normální hanspaulce - minimálně bych hrál 2 x 20 minut, ale klidně by šlo asi i těch 2 x 30, při čtyřech týmech to neni takovej problém. Aspoň se dá trošku odpočívat. Ale já nevim, ty čekačky jsou dlouhý, ale zase čim víc se to bude podobat normálním zápasům, tím líp. Co si o tom myslíte?

a taky jsem pro jeden tým - full support (lesbiens) - Milda

co ten flussoří dialekt na konci? chistáž se na koncyk?

Ondra - nesouhlasím, už bych nechal jeden tým s tím, že už je to ostrá příprava na jaro, tzn. někdo bude častěji nastupovat jen když budem mít nahráno, někdo zas (třeba ty) musí vědět, že na něm bude ležet zodpovědnost v těžkých situacích
rozhodně jsem jen pro čkiri tími - vosi, šymátori a ůvaláki, at v tom zas nejsou zbiteční zmatki

já jsem pro Vosy, Šimátory a někoho silnýho cizího - jako Úvaláky třeba. Víc bych nezval.

turnaj ve Kbelích
jak to vůbec vidíte s týmy a hrací dobou a tak podobně.já jenom,že bych mohl možná dotahnout jeden tým z práce.pokud by bylo dost týmů=krátká hrací doba,tak bych rozdělil širáky na dva týmy,aby si zahráli všichni.co vy na to?

Já jsem o Tomášovi nevěděl....možná bude lepší, když to bude šéfovat Pižla, protože je až do šesti nebo do sedmi na netu, takže vidí, kdo všechno se zúčastní.
Jenom je prostě blbý, že mi odpoledne volá Varan, jestli může vzít toho toma a já nevim, co mu říct, protože někdo vůbec nenapíše, že přijde a někdo přijde nečekaně....chjo, jenom prostě nechci, aby se nás scházelo 7 nebo třeba 13...
Tak kdyby se toho Pižla ujal, byl bych rád a bylo by to líp organisovaný...t

a to jako proč.jako že sem na kokainu nebo co?

tak co střelče, co nová ikonka, nechceš se inspirovat u Pižly a vzít si taky nějakou hvězdu dob minulých? Co takhle Diego Armando M.?

jj,to je pravdaq,říkal ti to.ty si taky nic nepamatuješ

Tom: Ondřeje se musím zastat, dával do předu vědět že Tom příjde a dokoce jsem ti to i mám takový pocti říkal.

prostě varuju před umělinou, ta nic nevydrží
pro Honzu a Toma: Vcera jsem byl v peltonenu a maj tam bruslarsky lyze za polovic akorat vasi vysku cena cca 1750 Kc po sleve