Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Původně jsem to vůbec nechtěl psát, ale já právě cítím velkou šanci vyhrát, protože tam nebudeš

to jiří: n nevím nevím,zatím si nám přinesl akorát smůlu

O víkednu jsem doma - jestli zase nejsou lidi tak můžu přijít. Ale musíte slíbit, že konečně budem hrát na výhru.

nejdu

pokud vás v sobotu bude málo,tak půjdu.jinak budu v práci.stačí zavolat i v sobotu.na hřiště z práce to mám tak za 20 minut.

tebe bych chtěl vidět. Dával bys prdlajs a byl bys ještě víc vzteklej. Leda by sis vzal s sebou do osmý celý širáky... a tak blbej tu nikdo neni

jak já bych se tam vrátil.dával bych tam ještě víc gólů než teď.to je tak krásný dávat góly.já bych Vám to tak přál,dávat góly.
a na nějaký flusáče taky nejdu

Milda: na Flussory asi nepujdem, Bobby řikal, že ve stejnej den jsou ve Mlejně Kabát revival, tak asi půjdeme tam.... nejspíš vyrazí i Kartáč s Pižlou a Varan, takže v publiku budete mít jenom drozdíky a partnerky....

Zápasy jak dělaný byly pro Ondru ty v osmý lize

Ondro, to, že v zápase o nic nejde, neznamená nic, vlastně jen jedno... Není to zápas jak dělanej pro tebe.

Novou anketu už mám v plánu. Že vyhrajeme bez porážky, uřčitě tipoval některý z našich fans!!

v sobotu je hlavně večer koncert FLUSSOR, doufám že dorazíte

pižlo,už je možná čas na novou anketu.to by mě zajímalo jakej blázen tipoval,že postoupíme bez porážky

v sobotu nevím jestli dorazím,ale byl by to zápas přímo pro mě,už o nic nejde

Přínosná diskuze. Kdo by čekal, že se s kopáči dostane na literární kolbiště...Vaše poznámky jsou jakýmsi neidentifikovatelným mišmašem nejrůznějších ISMŮ uplynulého století - zvláště Ondra si zřejmě po večerech pročítá manifesty surrealismu a je jimi ve své autorské činnosti značně ovlivněn.
Myslím však, že ani ten nejsvobodomyslnější širák by neměl z kapes vytahovat přínosná tvrzení typu: přijdu si zakopat, vo co de, vždyť je to jen fotbal, pak se stejně vožerem - máchalismus?hulínismus? Myslím, že naše družina je spolkem jiného druhu, jak už naznačil můj úspěšný následovník na kapitánském můstku.
Turnaj jste probrali detailně, nebylo třeba přispívat, všechny možné alternativy byly probrány - teď už by to jen chtělo dosíci nějakého konkrétního data, aby bylo lze začít dojednávat účast s potenciálními protivníky.
Absolventi karlínské OA: To jsem netušil, že Vás tolik při studiu obohacovali pojmy literární teorie...

Kartáč - nn, prostě klasickej můj virus, kterej mám tak jednou ročně ?

jeee to je super

Ceny za výhru v anketě jsem již avizoval níže (str.4). Cituji " Anketa: ti co věřili že nepostoupíme se radují z výtězství v anketě. První cena je "dělo" do ksichtu za to že nevěří širákům."

pane Churavý, doufám, že za vaší chorobu nejsou odpovědny střelcovy kecy. Jinak jsem se fakt pobavil: "oxymoron jak prdel" to je fakt taky sblížení tý nejvyšší stylistický vrstvy s tou nejnižší - to je jak "chcíplej oř"
Ondra je pod důsledným a pozorným pedagogickým a psychologickým dohledem neškodný. Teda pro náš tým myslím. Pro soupeře škodný celkem bývá :-) Ale chce to ten dohled!