Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Miro, nic se neděje, máme tě rádi a jsme spokojeni, že si svoje chování uvědomuješ a příště se budeš snažit toho vyvarovat! Čekají nás už jenom lepší zítřky!!!

Chci se všem omluvit za své sobotní chování.Budu se snažit,aby se to příště neopakovalo.Pardon.

Nejsmutnější hráč utkání: Varan... V osmé minutě byl za stavu 2:0 (exkluzivní vlastňák + gól z patnácti metrů - bravo Smoldo!!) trochu rozmrzelý, asi ve 28. dostal na koule. O poločase nám to upřesnil: "Ty píčo, já zmrzlej jak hovno, dostanu přímo na jahodu, přímáčklo mi ho to ke stehnu, to bolí jak svině, jdu si ho dát do teplý vody." A odbelhal se. Asi ve čtyřicáté minutě se vrátil na hřiště - to už jsme prohrávali 3?1, chviličku se spolu s námi trápil, a pak mu soupeř přišlápl achilovku, takže nedohrál a ze hřiště odkulhal. Snad mu udělá radost večerní konzert.... "to jsou moji, černí koni..."!

Dr.: s prvním vzkazem souhlasím! Tj. dneska bych o zápase řekl že to stálo za g..... Jak už si napsal! Ostataní bych si vyřešil v soukromí tedy v hospodě, jelikož kabinu kde si fotbalisti řeší problémy nemáme. Netahal bych to na web. Toť vše, jdu na FLUSSOR !

Na tomto místě bych chtěl Míru požádat o to, aby si už nedělal ze zápasů místo pro své agresivní výpady, zbytečné fauly a chování na úrovni - místo mozku kopačka. Týmu to nepomáhá, řadu z nás to dost štve, protože se s něčím takovým jednou za čas pravidelně vytasíš. Tím z nás ale děláš agresivní trouby na úrovni Lipoduru, což je vzhledem k tomu, že většina z nás se na hřišti chová pořád tak, jak má (snad až na občasné úlety Střelce a Smoldy), dost velká škoda.
Zkus už se, prosím, těch svých úletů zbavit a chovat se jako mimo hřiště - to jest pohodově.
Fotbalově patříš mezi ty nejlepší z nás, ale těmi svými blikanci nám fakt nepomáháš.

g

a hlavně sem přišel i pozdě do práce,tak sem si nemohl přečíst jak moc mě potřebujete

bohužel sem přijít nemohl,musel sem být v práci.

Kartac nejde, protože jak ho okradli v tý florbalový šatně, tak přišel i o kopačky, takže by neměl v čem hrát - tragikomedie

přijď a je to.

jako je vás dost,ale že bych přišel trošku posílit útok.prostě někdo napište jo nebo ne

Jo a soupeři jsou taky modří, tak si vemte rozlišováky.

Co se odvozu týče, sraz zítra v 8. 15 u Hazinů - do vozu se mi vejdete čtyři.
Střelče: Jukni se na sestavu a uvaž to - pak asi sám pochopíš, zda jít, nebo nejít.

Na zápas jedu.

koukám že asi ne

a se mnou teda počítáte nebo jak to teda je

Ok,jen mám potíž v tom,že má Štěpka můj střelecký širácký trikot. Holt ty góly budu muset sázet v jiný tričku. Střelče boj se o svůj rekord.

Zatim nas je sedm (pokud si to Smolda nerozmysli, páč nejspíš pojedeme MHD) - Kumbál je na horách a nejede. Ještě se nevyjádřil Varan. Pokud by nešel, řekl bych Jirkovi Šiknerovi, když by šel, bylo by nás myslim akorát. Podle toho i doprava - bud se Šikim, nebo 259 v 7:47 ze Kbel...

Pižlo, Smolda by zítra měl jít, pokud tedy zas nebude mít nějaký vážný dopravní problém...
Tudíž si s sebou vezmi i věci do pole.
na jaké datum se plánuje ten turnaj čtyř?