Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

JENE, TEĎ UŽ SI JEN POŘIĎ DRES A BUDEŠ KOPLETNÍ PLAYER...

Žádne narážky v anketě nehledej. Celou ankteu vypracovala agentura Sofres Factum, zapojili jsme se tak do výzkumu veřejného mínění.

Pižláku, já (pro změnu) tvojí anketu nechválim. To má bejt jako co, ta narážka v poslední možnosti? Ač je mi Milana líto, dal jsem jinou možnost. Jo a mam nový kopačky - střílej samy:-) Střelče těš se na další traumata spojená s údivem a závistí

Tomm: Ale ale švagře, já jsem vdaná žena...jak jsi mohl myslet, že bych mohla myslet na TAKOVÝHLE věci....

to Tomm: stejně by vyhrála Profova kobra...

Díky za anketní pochvalu. Zatím je vidět že máme opravdu výborně poskládaný tým, od každého něco

tak já se dobrovolně hlásím

Anketa: vzhledem k tomu, že autor ankety zmínil jen víceméně krajní varianty - trojfázový trénink nebo kuželka, tak jsem zvolil, co je mému srdci nejblíž

Podle ohlasu švagrový jsem zaradoval a domyslel si, jak bude znít anketa: "Kdo má v týmu největší přirození?" Konečně bych byl v něčem v týmu nejlepší, ale pak jsem se kouknul a byl zklamanej...

Jak jsem již říkal, pískat jdu já - nabídl jsem se. Ale byl bych rád, kdyby šel někdo se mnou.... počkám si, kdo se ozve dobrovolně, pak začnu oslovovat konkrétní lidi. Jinak v sezoně už se budeme hezky točit všichni, jak pankáčové

Pižlíku, anketa je super

co to je zase za anketu? měl si dát "kdo se stane nejlepším střelcem sezony" i když to je vlastně předem jasný,kdo to bude

Připomínám pouze že je v sobotu pískání od 15:00 na Zákostelní ve Vysočanech, ihned po našem zápase. Netuším na koho vyšlo, pouze připomínám aby opět nedošlo k nějakým potížím.

Účast je v pohodě. Na webu je 7lidí + Kumbal, Tomáš S. a Kůča. To je deset.

asi to spíš nevidim, sežeňte si člověka, jestli je vás málo

Pierre jde...

Ja jeste nevim, chci delat na diplomce, zahral jsem si uz dneska s devatakma na telaku docela dost, takze se uvidi. Napisu az budu vedet.

Jinak co dnešní trénink? Určitě jde Kumbál, kterej mi volal, nejspíš jde i Tomáš Svoboda a nejde Varan, kterej má zraněnej ten kotník. Co Kartáč, netoPierre?

Během tohoto týdne se s říďou zkontaktuji a vše dohodnu na ten plánovaný druhý víkend v březnu. Až vám to potvrdím, můžeme shánět soupeře.

Pravděpodobně by to měl být druhý víkend v březnu - tom se ještě musí dohodnout s ředitelkou ZŠ.
M